Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (292)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
cosmi1975 spune:
ANDIARORO asa e ...cred ca i si oboseala acumulata poate imi revin la mare ...duminica avem intrare la bilete....7 zile 3 mese(dar noi luam bonuri valorice)270 ron.....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Cosmi...bine ca mi-ai amintit...si Dani are SN...saptamana trecuta erau verzi...sapt asta sunt albe. Am uitat de astea.
Maraki, mersi . La mine in familie toti sunt Ioan-i, eu Maria
Andiadoro, mersi de precizari, nu stiu cum sa cataloghez tusea...ca o tuse care nu se rupe...se trezeste uneori noaptea si tuseste cate 10-15 minute incontinuu. Sa vedem ce ne spune la cabinet.
dupa cabinet mergem la strand ca nu mai pot de cald
Sefa mi-a plecat in concediu...am ramas sefa ...eu comand eu execut. Am si o colega mai noua dar ea e cu treaba ei si nu vine zilnic...de 2-3 pe sapt cate 4 ore
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Andiororo, rasul ingrasa, cel putin asha se spune . Eu tare cu pofta rad si mult
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Bianca hai ca-tio raspund aici la intrebari: bazinul ala mare, cred ca imita marea, avea usoare valuri, avea plaja cu nisip, era si corabia langa. Nu era bazinul care facea valuri, ala era in cealalta parte a stranduklui. si da, ai dreptate, mai e si acum bazinul ala cu testoase.
Cosmi m bucur ca esti mai bine, sper sa te relaxezi putin la mare.
Ana bine ca sunt pusi la punct astia de la securitate. la cat puhoi de lume si copil e acolo, asa si trebuie.
Maraki ce mai zici?
Marco e ok, acum doarme, cica a fost rupt, nici mancare nu a vrut.
a vazut toboganul mare, pe care s-a dat cu Clau si vroia pe el. mama nu l-a dat ca ii e frica, asa ca piticul meu i-a zis: "lasa ca vine tata meu si ma da el". in rest e tare cuminte, asculta de mama. parca ar fi alt copil....cu noi de ce nu poate fi asa?????
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Giova revin cu noutati mai tarziu! M.am certat cu scarbele grecesti amandoua!!! A deranjat-o pe ea ca m.a dus Giorgos cu masina la dentist
Pai care e problema ei? Imi face program si da directive ce sa fac cu sotul meu?????ne-am certat in mall,le dau interzis la mine si gata, s.a terminat! Cica sa nu fiu asa acum inainte sa plece ei in concediu...pai ce,ma duc eu in concediu sa ma distrez=? de ce m-as abtine?
tac-su a lasat balta carutul in fata scarilor rulante, s.au strofocat ca am zis sa nu ne vada angelo cand coboram jos la kaufland pt. ca o sa planga! de la asta a inceput, a sarit ea cu gura ca eu mereu stiu ce se intampla, ca mereu plange angelo dupa noi, etc.vezi doamne ca nu am dreptate...pai urmarea care a fost? a plans si inca taaare de l.am auzit tocmai din kaufland
revin, tacan iar cu tastatura...pupici la toate...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/T_Ioana/T_Ioana.jpg)
T_Ioana spune:
Pupici tuturor!
Noi suntem bine, va multumesc pentru intrebari si interes, eu inca tusesc urat dar ma simt mai bine! Analize nu i-am facut piciului sambata ca nu avea dr de familie nu stiu ce formular, ramane pe sambata care vine!
La multi ani cu sanatate si din partea noastra tuturor mamicilor, spiridusilor si rudelor de mamici si spiridusi care poarta numele de Ioan , Ioanasau Sanziana!
La multi ani si pentru Viorel, sot de Astery (imi cer scuze daca ma insel, dar eu retin ca e nascut intr-o zi cu mamica mea....si cum azi e ziua mamei mele
.....)
Va tot citesc si imi propun sa scriu mult si detaliat dar de acasa e greeeeeu!
Pup toata gashca si sarbatoreala placuta unde e cazulIoana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Ioana, daaa, ai retinut bine, ziua lui Viorel azi. Multumim mult de urari. Stiu ca ai o memorie beton! Pupam mamica si tizul.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Biancas spune:
Ooo, ce de sarbatoriti pe aici azi...
Ioana la multi ani mamei tale, multa sanatate ca-i mai buna decat toate . Pacat ca nu ati facut analizele...succes pt sambata sa nu se mai repete figura .
Astery, la multi sotului tau,sanatate si fericire alaturi de familia iubita . Cum mai sunteti?
Giova cand am fost noi bazinul ala mare cu corabia si cu nisip nu avea apa..lucrau ceva la el. Noi am stat langa bazinul cu apa termala si am asteptat bulele sa ne umfl costumele de baie. Doamne cat mai radeam. Ziceai ca Marco are picioare subtiri?
Uite www.dropshots.com/biancas1#date/2008-06-24/17:17:08" target="_blank">Aici..picioare
Maraki...of of nasol cu soacra care se baga in viata altora. pai nu e treaba ei unde te duce sotul tau cu masina voastra pe combustibilul cumparati din banii vostrii. Cred ca daca ai sta cu ea in casa v-ati toata ziua. Pacat ca nu ii pune Giorgos la punct cand mai comenetaza fara rost, poate le-ar intra mai bine in cap. Asa vesnic tu esti aia rea care dai din gura. Nu e bine. El ar trebui sa ia atitudine si sa le spuna sa isi vada lungul nasului cu comentariile
. E mama lui dar acum traieste cu tine!
Am plecat de la servici si l-am pe Dani la cabinet. Nu se pune problema de astm, are un pic rosu in gat si crede ca e purtator de ceva...asa mi-a spus nu am intrebat ca mai multe. Ne-a dat Cefaclor, Eurespal si Pivalone. Azi cat am stat cu el nu a tusit deloc, tuseste dimineata cand se trezeste si noaptea.
Apoi ne-am dus la strand cu toate ca s-a cam innorat. Dar am apucat sa facem o baie toti...(am mers doar la un bazin) pana sa vina ploaia. Apoi am venit acasa si m-am apucat sa fac un gulas.
Joi mergem la Sebes De abia astept sa pun piscina in curte la bunica-mea sa se balaceasca copii in ea
.
Sandra a venit acasa cu un catel...cumparat de la Real(cumperi de 30 lei mancare de caini pedigree si iti dau un catel...corcitura ceva) de un copil caruia nu ii mai da voie mama lui sa il tina. Cred ca nici nu i-a dat voie si copilul a fortat nota. A venit Sandra cu el si implorandu-ne sa il tinem. Era frumusel asha dar era ceva corcitura de labrodor cu caine lup. Pai asta se face cat un tanc
ca amandoua rasele sunt mari. Asa ca..cu parere de rau si lacrimi si suspine a dus catelul la baiat inapoi sa il duca el la Real...poate il cumpara altcineva. Imi plac animalele dar un asha caine are nevoie de atentie, de plimbat dimineata, seara la pisu si eu chiar nu sunt dispusa la asemenea sacrificii momentan
. Ca parca vad ca daca as lasa dupa ea..cainele s-ar pisa numai pe covoare pana s-ar trezi ea dimineata sa il plimbe
. De ziua ei isi dorest caine sau pisica dar...nu se pune problma inca. Eu imi doresc un Yorkshire dar nu vrea Nelu sa dea 500 E pt a-mi dorintza mea
Bianca
mirela10 spune:
RALU,FELICITARI PT BEBE SANATOS,SA DEA DOMNUL SA FIE PAPACIOS SI CUMINTEL!
ASTERY,LA MULTI ANI SOTULUI TAU!
eu sunt pierduta de tot in spatiu,dani de vreo 2 sapt faace febra 40 fara vreun alt simptom,decat ca are cearcane si ochisorii cam umflati.eu banui si ceva masele ca prea e marait de ajung la balamuc daca o tine tot asa.bine ca nu a plecat mama inca,dar deja a inceput numaratoarea inversa.
andrei are colici la greu si nu sta decat in brate,doarme numai pe burta mea.
lui dani i-a dat o analiza la urina ,dar cine sa faca pipi in recipient,poate eu,ca el nu serveste decat in pampers.a luat si 5 zile amoxicilina dar nik.
va las ca ma duc sa-l culc ,va pup pe toate
Giova spune:
Ioana, LMA mamei tale. Multa sanatate si fericire!!!sa-si vada nepotul mare!!!
Cristina, LMA lui Viorel. tot ce-i mai bun in viata va doresc!!!
Bianca mi se pare ca sunt la fel la picioare, sau nu vad eu bine? sunt faini boxeri lui dani.
Maraki of, mai....iar scandal cu grecii. sper sa gasiti solutia corecta. pacat ca e Giorgios asa de miserupist.
Mirelush imi pare rau de piticii tai si de tine, caci te chinui in rand cu ei. sper sa scape de febra Dani, iar Andrei de colici. Nu-l poti obliga nici cum pe dani sa faca pipi in recipient? eventual sa dai drumul la robinet, ca musai sa faca pipi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)