Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (292)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca am comis-o cu spalatul....acum m-am cumintit.

Copilul?
ok...s-a trezit, a baut 125 ml lapte, a mancat un danonino mic si un bol de cereale cu lapte. erau la strand....nu a vrut sa vb. cu mine decat putin: "mamiiiii apa maie, maie, muta, muta". si dus a fost.

tuturor celor ce poarta numele de Ioan/Ioana si derivate ale acestora!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

poze gasiti aici

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova...ce bucurie pe Marco ca e apa multa acolo. sa vezi ce bronzat va venii de acolo.
Eu sunt tare nelinistita...v-am tot zis ca Dani tuseste de vreo 2-3 sapt si l-am tot lasat ca am zis ca e tuse de cresa...multi copii de acolo tusesc asha. Dar e ciudat ca sapt trecuta a luat Mucosin (de sambata trecuta pana miercuri) si nu i-a trecut, de joi l-am trecut pe Humex + naturist de pin cu iepunar si propolis si inca tot tuseste. Azi merg cu el la cabinet ca e tare ciudat. Si m-a speriat (nu mai stiu cine) sa nu cumva sa aibe astm si acuma stau pe ace pana la 16.30 cand sper sa ma programez (numai de la 13 lucreaza doctorita).
Alte simptome nu are decat tusea astea.
Cineva mi-a spus sa ii dau Acc ca ala rupe tusea dar sincer nu mai vreau experimente si medicamente dupa ureche.
Doamne da sa fie bine.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

pe fuga,tacan cu tastatura si doarme angelo---trebuie sa plec la dentist...

Bianca sa va traiasca baiatul la multi ani fericiti,norocosi si sanatosi pt. Dani
Giova la multi ani
Ioana de March, la multi ani printesita frumoasa
Ioana de Anymony, la multi ani cretulina frumoasa

Ralu,felicitari si sa va traiasca Cezar Sanatos si papacios,norocos in viata si plin de impliniri

Miha, super haios baiatul tau ma distreaza mult cu Ana

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare....ce faceti fetele???eu sunt mai binisor dar tot agitata(stari anxioase)sper sa mi revin...sfaturi ceva????
RALU felicitari si multa sanatate
GIOVA lasa ca acu trece timpul si vine piticul
MIHA super pustiul tau
BIANCA sa sti ca si papanul meu e cu SN de vreo luna

pup toae fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Tusea de astm e "enervanta": seaca si sacadata.
Nu e grasa ca tusea obisnuita-nu se rupe.
Nu e asociata cu "secretii", decat daca se suprapune peste astm o alta "minune"

Giova-aveti si voi timp sa va trageti sufletul, iar el sa castige in independenta
Nici la noi nu se imprumuta! Dimineata, la cresa, prefera sa predea masinuta cu care pleaca de acasa decat sa o dea si la alti copii. Ca regula e clara: nu imparti jucariile cu altii se confisca si se restituie la plecare. Acum se distreaza tantile cu el ca nici nu mai e nevoie sa explice de ce trebuie sa predea jucaria...e de ajuns sa zica; i-o imprumuti si lui audrey? ca dl O intinde imediat sa fie pusa pe dulap fara alte comentarii.
Ralu-sa-ti traiasca falacaul!
Irina- musai sa trageti un chef adevarat ....ca dupa bac!
Da , erau organizati aia cu recuperatul copiilor ca au, in medie, cam 10 "pierderi" pe zi si-i gasesc pe toti-asa ne-a zis nenea ala ca sa ne calmeze....Am uitat sa va zic faza dura-cand se jucau ei prin resto..alex fugea printre scaune si prietenul lui venea dupa el si ii zicea: alex, nu te indeparta ca te pierzi de mama ta! acum ne intrebam, dac atunci cand au fugit i-o fi zis tot asa. cert e ca la recuperare , mama lui l-a intrebat:nu ti-a fost frica ca te-ai pierdut de mine?(ii era mereu teama de asta) Raspuns: Nu....ca eram cu Alex!

Mergi la inceput

Cosmi-ceai de sunatoare. Si uita ca exista cafea sau ceai negru/verde

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Cosmi-ceai de sunatoare. Si uita ca exista cafea sau ceai negru/verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ANDIAROROiti multumesc si ca ai intrebat de mine....mi a facut binesa stii ca de vreo 3 zile beau ceai de sunatoare

Mergi la inceput

Cosmi-stau io mai prost la capitolul personalizat, dar asta era treaba serioasa.
Poate ar trebui sa faci ceva sa rupi ritmul: dus la munte, facut sport pana la epuizare, iesi cu prietenii la bere, dar sa stati la terasa uitati de lume si sa razi cat poti.....sau: o seara la disco! banuiesc ca e imposibil, dar cred ca ar fi utila...la 20'j de ani sigur asta era doctoria.

Giova-mi-au placut pozele si mai ales complexul ala unde ati fost. Marco nu s-a sfiit sa se distreze

Mergi la inceput