MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Andreea,multumesc
Vroiam sa-ti spun,daca se mai constipa Ambra,poti sa-i dai suc de morcovi,de n-ai facut-o pana acum.M-am prins ca la Anais el a dat rezultate si am citit pe net ca regleaza tranzitul intestinal si protejeaza in acelasi timp stomacul si mucoasa intestinala

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

raluca multumesc1Acum ma gandeam...ca nu ti-am zis o alta metoda naturala,care a functionat la Ambra.E mai neplacuta...dar vezi tu,daca vrei sa-i faci sau nu:cumperi patrunjel cu codita putin mai groasa si ii pui in fundic codita de la patrunjel.Ambra facea cam dupa 20 de min.,si nu mai avea probleme.Nu se poate rupe codita de la patrunjel(il lasi tot,nu rupi frunzele),mie nu mi s-a rupt niciodata.Daca trecea o zi,si seara nu facea singura,ii puneam patrunjel,nu o lasam peste noapte,ca plangea.Sper sa iti foloseasca.

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra'
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La multi ai Tobia,Sara si Ale!

Mami mi-a placut ff mult povestea nasteri ...sa sti ca ai stil... montajul e super

Am vazut si fetita Ralucai...o frumoasa si a crescut ffbine

Fetelor poate va ve-ti supara pe mine,dar eu in Ro nu prea as fi realizat atatea...de munca aveam berechet,dar prost platita...ma mir tot timpul cum reusesc cei de acolo sa supravietuiasca...ma simt bine, probabil, ptr ca o am pe mama...am suferit la inceput multtttt si de aceea lucram cate 12 ore pe zi...dupa ce am nascut mi-am dat seama ca aici ii va fi mult mai bine copilului meu si ,deci, va avea o viata mai linistita .
Prietenele sau prieteni nu mi i-am facut datorita sotului...el nu a avut prieteni adevarati sau mai bine zis nu a reusit sa si faca...mai mult cu ajutorul copilului am cunoscut mame si in timp relatiile sau transformat in prietenie.
Ce ma doare e ca familia sotului e de kk...sant reci...mama lor nu a reusit sai faca sa aprecieze si sa daruiasca dragoste...cred ca ati ghicit ca al doilea copil l-am facut mai mult ptr primul.
Fara sacrifici cred ca nu se prea poate...implinirea sufleteasca tine si de noi...nu am auzit o persoana care sa zica ca e fericita...e trist mai ales tineri ...

plange pitica...

va pup si o zi buna

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata! vin cu cateva cafele

la multi ani Ale si Sara-Maria

mimi foarte frumos filmuletul...

ali nu avem de ce ne supara..doar fiecare avem parerile noastre in fuctie de cum ne simtim intr-o anumita imprejurare sau situatie... eu una sunt de aceeasi parere.. nu-mi pare rau ca am venit deloc si desi pare ciudat,aici ma simt ca acasa... poate ca am avut doar norocul de a ma integra bine, sa gasesc respectul persoanelor celor din jur, sa,sa... e ciudat totusi..dar nu cred ca daca m-as intoarce as putea sa ma acomodez... cand merg in vacanta, abia astept sa plec..stiu ca e ciudat..dar e doar ceea ce simt eu... eu aici m-am schimbat cu totul, sunt o alta persoana..renascuta.. nu simt ca-mi lipseste nimic..ba da, ar fi ceva..asta asa ca sa ironizez un pic...programul non-stop de la magazine

haideti sa va arat
doua fete frumoase

o zi buna!

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

si ca sa va indulcesc oleaca ziua va ofer o tarta cu yogurt..facuta doar cu ce avem prin casa ..de asta va ziceam ca e singura chestie ce imi lipseste ca ieri nu am gasit deschis nicaieri sa-mi cumpar ce-mi tb... deh..era joi
mai am de zis ceva si gata..desi imi propusesem sa nu ma mai amestec in discutii din astea..ca-mi fac sange rau degeaba.. oricum e de la sine inteles ca nu am cum sa ma pun in situatia altuia.. fiecare are cate ceva care-l doare..si nici o problema nu se aseamana cu alta...asa cu gandul poti sa-i fii alaturi persoanei...poti doar sa asculti si deja ajuti mult o persoana, dar sa incepi cu sfaturi..ca mai bine faci asa..dar de ce nu faci asa.... mai ales sa te apuci sa judeci o persoana..spunandu-i ca da..ia mai taci, sau fatti una ragione ca nu ai incotro, ca cu totii avem probleme... mi se pare aiurea tare... caci tu nu stii adevarata problema din inima persoanei oricat ai spune ca o cunosti... asa ca de multe ori de asta sunt multe persoane unele nevrotice si altele frustrate.. cel mai bine e sa poti si sa te cunosti tu sa te controlezi si dpmdv, doar a meu..ca nu tb sa lasi inima sa-ti joace feste... altfel esti pierdut...dar gata incetez...

deci, va dau reteta?
am zis eu ca ma tin lontano..dar nu pot..mama lui de computer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neata ??
slimatei eu tot habar nu am despre ce vb pe bune

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna dimineata!

La multi ani Alex si Sara, sa cresteti mari puiuti!

Am fost la dr aseara, i-a prescris un alt antibiotic, cu un gust tare rau, e prezenta sticluta cu antibiotic la noi in frigider ca cea de lapte Pana marti il tin acasa pe bimbo...nu ma dati disparuta...v-am pupat

Mergi la inceput

stati sa va zic un pic de nazdravana mea...si dupa chiar plec
are 8 kile cantarite la major'parte li se pare mult cand aude la un copil de 5 luni..dar daca o vede isi schimba parerea si zice ..mda, e doar robusta..

are o forta mare..inclusiv de caracter :D ..pediaru a zis ca creste bine,e fortoasa..s-a mirat ea insasi si ca daca nu a vrut sa se diversifice pana acum inseamna ca nu era pregatita..dar sa insist caci de'acum s'ar putea sa-mi ceara ea.. si avea dreptate
spre exemplu aseara am facut asa acum mi-a spus, supita din cartof si morcov cu carnita de iepuras si crema de orez, un pic de ulei de masline si parmegian si a mancat fata mea.. deschidea singura gurita...inca m-ai vroia ..dar am zis sa nu exagerez pt. prima data nici nu stiu ce stomacel are si cat tb sa manance.. mi-era frica sa nu dea inapoi.. in fine..oare a fost doar un noroc ieri? o sa vad azi daca mai vrea...

a si sa va mai spun de forta ei... oare ce-i dau sa manance de e asa de fortoasa..cateodata nu-mi vine sa cred ca o mogaldeata asa de mica, cata rezistenta poate opune fortei mele, cand imi scapa niste picioare in burta..micul meu hercule sau isi trage mana din mana mea..se smunceste din bratele mele..eram de cateva ori sa o scap.. de asta o leg mereu cu centurile in scoica ... si ta'su a experimentat pe propia lui piele cu un cap in nas... ea se juca la 2 noaptea si a alunecat(s-a dezechilibrat ..deh la ora aia si eu m-as dezechilibra)dar acum serios mi-a fost mila de tati..i-a dat sangele imediat... in fine poate e doar ceva normal...si sunt exagerata eu...ce ma astep sa fie o momaie..normal ca se agita..bine ca e vioaie..se joaca..aaa si merge taras inapoi ca racul..toata ziua trancaneste..ma-ma-ma...bla-bla..ba,ba,ba..bu,bu...numai ta-ta nu zice..dar o sa zica ea si tata..
acum va las ca se trezeste si incep ziua in plin..

vreau sa mai pun un motto de Karl May in Winnetou

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
frumos nu ..? si adevatat graieste...
numai bine tuturor!

...pe la 4-5 lunitze,
papa buuun ...

Mergi la inceput

ai dreptate mimi oare despre ce vorbesc evident ca am ideile mele care nu le spun in mod coerent si la locul potrivit...dar probabil ca asa sunt eu..nu vreau sa ma refer la ceva anume.. sunt generalista si de aia nu se intelege nimic..pt. ca nu vreau sa supar pe nimeni...

daca nu ati reusit sa intelegiti nimic peste ce am spus ..n-ati pierdut nimic...treceti cu vederea...

v-am pupat ...ma duc sa filozofez un pic si cu matura si cu carpa... ca asa ce ma asteapta de zor nevoie

oana ..multa sanatate lui Eduard..stau si ma gandesc asa oare prin cate incercari mai poate trece saracutul copilas.. parca ma doare pe mine cand aud... sa se faca bine...

...pe la 4-5 lunitze,
papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

roxali intradevar ai dreptate salariile de aici sunt mai bune!Finanziamento se face mai ushor!Si noi avem in cap sa ne luam o casa...dar pana atunci mai e ..pt k eu nu am contract de munca si iubi are deabea de 9 luni!Dar in acelashi timp sunt si alte aspecte care ma fac sa urasc italia...Poate nu am puterea sa lupt cu mentalitatea lor....Si da ma deranjeaza foarte mult lupta lor pentru BANI banii ptr ei sunt pe primul loc.eu nu vreau sa ii insusesc o astfel de mentalitate copilului meu.Eu una am alte prioritati.

Multumim de auguri...nu imi vine sa cred ca au trecut 11 luni.Il iubesc si ma minunez de el in fiecare zi.II multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat o viata noua!La mmulti ani Tobia si Sara!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput