MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

raluca ...vroiam sa iti zic ca semeni foarte foarte bine cu o cantareata (monica ex candy)....Ti s-a mai zis??

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

Neata fetelor.Vad ca aveti o discutir ff aprinsa despre reintoarcerea in Rom.Si eu sunt de aceeasi parere,sa ma intorc acasa cat mai repede posibil.Nu concep ca, copilul meu sa mearga la scoala aici.Ma sperie ideea ca o sa vorbeasca mai mult italiana ca romana,si asta nu mi-ar place deloc.
Apropo in seara asta joaca rom cu italia asa ca sa bagam niste majorete

HAI ROMANIA

Fetelor am intrat pe ultima suta de metri.Sunt in a 38-ta saptamanaaaa si Andrei nu prea da semne ca ar vrea sa vina pe lume.Am incercat toate posibilitatile ,si cu efort si cu treaba aia dar nimiccc.Si aseara ca sa ma mai calmeze o prietene mi-a zis ca o sa innasc sigur dupa termen ca asa sunt baietii mai puturosi.
VOI ce spuneti? Dati-mi o data!

Sa aveti parte de o zi cat mai superba.

CORINA IN 38 SAPT. CU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele!Am venit si noi de la plimbare...
Ali,nimeni n-ar trebui sa se supere pt nimic.Tu stii ce e mai bine pt tine.Cat despre fetita,e o dulce si o frumoasa,cucereste ea inima oricui,ai sa vezi!
Stefi,de ce crezi tu ca sfaturile (parerile) sunt agresive? Daca eu am trecut prin experienta x,cred ca am o oarecare idee si iti pot spune tie cam ce as face eu.Acuma,ca tu alegi sau nu sa-mi urmezi "sfatul",e treaba ta..Vorbesc,evident,la modul general!Pe de alta parte,zici ca e mai bine doar sa te asculte omul si sa nu zica nimic..pai daca scrii aici si noi nu zicem nimic,cam cum te simti?Nu ai senzatia ca te ignoram?In afara forumului,ok,macar ii vezi interlocutorului fata..
Bidonsky,nu-ti fa tu griji,copilasul finiseaza detaliile!
Mamitzo,nu stiu de ce cantareata zici..Petro mai zicea ca seman cu Sandra parca!
Andreea
Oana,sanatate lui Edu si rabdare tie!
Alex si Sareta,sa cresteti cumintei si sanatosi!
Katia,unde esti azi?

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

bidonsky chiar ma gandeam la tine.Nu te lasa,tu mai incearca cu treaba aia,ca nu da roade imediat.Te cred ca nu mai ai rabdare,dar vezi tu ,nimeni nu poate sti cand vei naste.Hai,ca mai ai putin,stiu ca acum e cel mai greu.Sper sa vina cat mai repede Andrei pe lume!

stefania felicitari pentru pitica nazdravana!Tine-te bine,ca daca e asa,in curand nu o mai poti lasa nesupravegheata.

Cat despre intoarcerea in tara,si eu sunt contra,deocamdata.Asa zic totdeauna,ca nu stiu ce va fi...poate ma voi razgandi...lucrurile aici merg cam rau...si nu se stie.Inca ne descurcam bine,dar daca tot asa cresc preturile,nu va mai fi bine nici aici,si atunci ce rost are sa stam departe de familie.

Si nu in ultimul rand Alex si Sara !!!!!

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra'
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

bidonsky stay linistita ca nenascuta nu ramai am nascut cu toatele

stefy..ai o frumusete de fetita dar daca crezi ca nu e cumintica ti-l trimit pe ale la shimb Che dici??

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Am facut si eu un filmulet.Daca aveti timp si chef sa va uitati...:www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">putere dragostei.

poze cu Ambra'
andreea, de ambra

Mergi la inceput

berarpiri sunteti super frumosi amandoi!si bebitza nu mai zic...DAAAAAAARRRRR cel mai mult si cel mai mult imi place poza asta http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/?action=view¤t=DSCF1507.jpg reprezinta tot.

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

Mergi la inceput

mamii multumim!

poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

Mergi la inceput

stefania vezi daca ii dai Red bull la Stefy?Chiar ca e mare...Ambra are 8 kg,acum la 8 luni jum,si 72 cm.Ma bucur ca incepe sa manance.Se pare ca va fi o mancacioasa,ca si Ambra.Tu da-i sa manance cat vrea ea,nu te gandi ca e prea mult,ca alfel nu se satura si e smiorcaita.Asa fac si eu cu Ambra...ii dau pana ii ,,crapa" pielea pe burtica...si gandeste-te ca nici atunci nu ii ajunge..plange cand vede ca nu ii mai dau.

poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Splendid,Andreea!Mare iubire acolo la voi...

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput