MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(31)
Raspunsuri - Pagina 2
micio spune:
Neata fetele!
Auguri Tobia, sa cresti mare si sanatos!
Multumim de gandurile bune, sper totusi sa scapam de bacteria asta
Katia, ce matinala esti...Te inteleg asa de bine...cu sotul si eu sunt in aceeasi situatie privind intoarcerea in tara, el sta bine la serviciu, nu este foarte atasat de familie...sper sa gasim puterea si inteligenta sa facem ce-i mai bine pt copii! Ma bucur ca ne-ai spus totusi ce te framanta, ca nu e usor sa vorbesti despre probleme pe un forum public!
Stefania, nu ne-o lua in nume de rau daca nu am stiut sa te incurajam, ideea e ca nu ne cunoastem foarte bine ca sa stim ce sfaturi sa dam, ce ar functiona cu fiecare persoana, in plus nici tu nu ai detaliat problemele care le ai. Ce as putea sa-ti spun este sa incerci in primul rand sa te intelegi TU, sa te simti bine TU cu TINE si sa-ti pese mai putin de paraerea altora, sper sa nu te superi daca sunt pe alaturi, asa cum amm spus nu te cunosc prea bine! Ma bucur ca esti mai bine. De Stefy ce mai povestesti?
Va pup pe toate!
mamii spune:
neata fetelor
Se vede ca cu toatele suferim cam la fel!Nici eu nu prea mai suport sa stau aici...M-am saturat asa....
Am pus cateva pozici la semnatura..
Draban am citit si povestea nashterii tale.Felicitari pentru fetitz.Se pare ca pe toate ne.au ajutat cu saritu pe burta:D
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
slimatei spune:
nu e vb de mine..ca pe mine ma ridic eu cum am mai facu-o ..ce mai am devenit experta in asta... am fost nevoita.. si de multe ori nu-ti poti permite sa cazi..tb sa dai inainte...
dar ma refeream asa in general.. mai ales pe forum nu exista..doar din punctul meu de vedere.. nu-mi sariti in cap dar eu asa am obs... de multe ori si din lipsa de timp..sarim peste un subiect... iar chiar daca am vrea sa revenim la acelsubiect am fi inoportuni..asa ca te lasi la mana ta.. eu am mai zis ca nu ma fac inteleasa..si mai bine tac si ma duc la treaba mea..ca oricum nu as avea timpul necesar sa ma explic... oricum ar fi inutil..cine ma baga in seama... aaa si am mai observat ca de foarte multe ori cata superficialitate exista..de multe ori... unii doar ca sa se bage in seama (nu vb de subiectul nostru in general vb) si de asta prefer sa stau fori de multe ori..daca nu stiu ce sa spun mai bine tac..sau spun ca nu stiu daca totusi se asteapta un raspuns...
va be..hai ca intru in altele de'acu..va las.. sper sa ma tin lontano..ca altfel..iar nasc polemice..si nu vreau sa fiu eu cea care le starneste ..sau le.am starnit deja
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
mamii spune:
da are si el 3 floace de par=))))) si imi smulgea clama si i-am prins si lui un motz..
slimatei ...cu toatele avem probleme si ne simtim la pamant!
slimatei spune:
cu alte cuvinte mai bine taceam mimi ,nu?
stiu dar eu vb ca daca tot ne dam prietene..sa ne si ajutam..dar nu asa cu vb..hai ridicate si mergi inainte ca ..bla, bla,... in primul rand pana cand nici unul nu o sa-si dea pe fata adevarata poveste pana cand nu stie ca are pe cine conta si in aldoilea rand...
mai bine imi vad de tb mele...
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
mamii spune:
stefania nu mai bine taceai!Mai bine spui ce ai decat pe ocolite sau doar fragmente!Intra pe forum si zi nene ma doare ...sufletu k stau in tara asta de cacat!Si o sa discutam despre asta...dar daca tu nu zici nimic de unde sa shtim noi cum sa discutam si despre ce..?
mamii spune:
Nu te-am inteles de ce zici ca mai bine iti vezi de ale tale..Ai zis ceva vreodata si nu ti-a sarit nimeni in ajutor?Ce vrei sa facem?Ce poveste sa spun?Povestea vietii?pai cu ce te intereseaza pe tine(sau pe altcineva) povestea vietii mele?Problema mea e ca nu stau bine aici si atat am spus.o si o sa o spun in continuare!Dar mai mult de cateva vorbe nu poate sa imi faca nimeni shedearea mai placuta...Ce ashteptari ai ??
katiapam spune:
Intru si eu in discutie
Stefania-nu inteleg de ce zici mereu cite ceva apoi zici o las balta ca si asa nu intelege nimeni,mi-ai spus si mie odata pe mess nu mai zic nimic ca si asa nu intelegi(nu ai de unde sti ce pot intelege eu sau cit)
uite ca probleme are fiecare in lumea asta mai mici mai mari,nu le putem intelege ca nu avem de unde sa stim dar macar incercam fiecare cu un sfat sa ne ajutam
adevarul ca intri si scri de nu putem sa iti dam sfaturi ca intri scri ceva ca nu te intelegi nici tu si mergi la treburi noi ce sa raspundem?
eu imi zic offful ca am si eu momente proaste ca nu pot fi mereu cu moralul sus dar cred ca toate trecem prin faze deastea cum mi-au spus si fetele,toate trec asta e vine la fiecare....
ticker
deGiulia (20/06/07)
Raluk31 spune:
Katia,statisticile spun ca economia italiana ar fi pe ultimul loc in Europa,deci viitorul nu suna bine..iar sotul meu,mare vizionar,e de parere ca in 10-15 ani Ro va fi ca Italia sau Franta..si atunci nu-i mai bine sa fii si acasa cu ai tai?Ca o strada fara gropi,un magazin cu te miri ce produse..toate astea nu te fac la urma urmei fericit!..Oricum,ar trebui sa-i dai de gandit sotului tau - daca tu nu esti fericita,nici relatia voastra nu e pe calea cea buna.
Stefi,esti mult prea pesimista!In primul rand,nu esti singur,esti cu ingerul tauCare te mai cara uneori si in brate.Si e adevarat ca tot de tine depinde sa te ridici de jos..sau sa zicem in general ce alegeri faci.Numai ca e mai convenabil sa vorbesti cu cineva decat sa o iei razna...
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra