MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Mamii-ce a mai crescut bebitoiul Alex

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

uff cred ca e luna plina sau e ceva in aer!Eu nu am stat niciodata bine aici ...poate sunt eu altfel.Nu ma multumeshte cu nimic faptu k imi pot permite o carpitza ( haina) in fiecare zi ...sau lunar de firma...sunt doar nishte produse..care nu iti schimba viata cu nimic.Ptr mine multumirea sufleteasca este cea mai importanta, multumire care aici nu o gasesc simt ca imi pierd vremea si tineretile stand aici..as vrea sa grabesc intoarcerea in tara dar nu reushesc...asta e m-am resemnat!Dar ashtept cu nerabdare ziua in care sa ma simt ACASA ...

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Raluk-ce sa zic? la mine e acum perioada asta ca am inceput sa fiu asa,mai sint si unele ca vb aia niciodata nu vine singura o problema si nu pot....
ma simt ca intr-un cerc
poate gasesc o solutie o sistemare ceva,nu stiu deocamdata ma simt asa
sper ca in viitor sa putem vb
Mamii-hai sa ne intilnim ca vad ca sintem in aceeasi perioada
vino la un kekab

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

yuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuu stefiiiiiiiiii

katia ....tu si cu kebabu tau...DIETA TAICA!!!Acu na ca sa te fac sa pofteshti sa shti ca am mancat intr.o saptamana de 2 ori hebab!Asta ca sa fiu sigura ca am colacel la mare

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Stati asa,gagici,ca am pierdut o pagina
Mamii,ca bine zici tu acolo...multumirea sufleteasca e cea care conteaza. Si asa e,trebuie sa vorbim deschis,de ce nu?!
Oana,si cu tine sunt de acord,daca te simti bine cu tine insuti,esti gata sa infrunti lumea..Ma intreba o vecina intr-o zi ca de ce nu ies cu ele in fata blocului,ce tot stau in casa,ca pe ea ar apuca-o depresia..pai nu ies,ca barfesc toata ziua si le macina curiozitatea intr-un hal fara de hal..te tot descos ca sa aiba ce toca dupa aia..si pe mine nu ma apuca depresia..eu am program cu Anais,nici nu vad cum trece timpul,de iesit iesim tot amandoua sau cu ea si cu sotul meu cand e acasa..Am suferit la inceput,cand ma simteam dezradacinata,pana am stat si m-am gandit - de vreme ce asa stau lucrurile,n-o sa-mi pun acuma streangul de gat,o sa ma obisnuiesc!Dar acum am reconsiderat situatia,de dragul copilului

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

RAluca la tine mai e o diferenta!sotul tau nu este roman..Greshesc?Fetele cu sotii italieni..mai cunosc lume prin intermediul sotilor sau la munca..Eu nu lucrez sotul nu are prieteni....Cand o sa ma duc sa lucrez nu shtiu unde!nu ma pricep la nimic si la ce ma pricep eu nu ma angajeaza ei.... asa ca...mai bine o iau la sanatoasa

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

Mergi la inceput

Ralu-eu liniste sufleteasca aveam
nu e ca nu stateam bine
poate mi-a facut un efect mersul asta acasa,am revazut locurile locul unde am lucrat,colegii si toate astea la un loc mi-au pus nostalgie....nu stiu ce sa zic
stiu ca m-am schimbat asa de mult de cind e Giulia modul de gindire felul de a fi,cred ca fiecare dintre noi ne-am schimbat in moemntul cind am devenit mame si normal ca puiutii sint pe primul loc si ne gindim la ei

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Mamii,vai ce te-ai albastrit,de nervi???
Vazut bebel ci ciuf simpatic!
Asa-i,e francez.Deci oricum nu cunoaste pe nimeni

Tobia,hai sa traiesti,ca de la inceputul zilei vreau sa te felicit si tot uit!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Auguri Tobia
sa fi cuminte sa fie tot mai mindra mami de tine
pe unde umbli Simo?
chiar asa Mamii cool ti-ai schimbat culoarea

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Katia,sa dea DD sa fie cum e mai bine pt voi!
Ar trebui oricum sa va intalniti daca stati asa aproape...v-ar fi mai usor ma gandesc
Am gasit si eu o romanca pe-aici,dar Anais n-o suporta,urla cand o vede de zici ca-i sfarsitul lumii

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput