MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(31)
Raspunsuri - Pagina 11
Raluk31 spune:
No,cate pizze dai,Ali?Lui Mutu i-a tremurat un pic piciorul de la cocaina...
Cami,bine ai venit,sarcina usoara in continuare si bebelus sanatos!
Katia,pai in spital nu stiu sa-i fi facut vreunul..poate!
Gata,pe maine!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Berarpiri spune:
Na,ca nu au castigat romanii nostri.E dezamagit tare sotiorul!Nici de mancare nu vrea...
Fetelor multumim pentru complimente!Nu stiu cum reusesc,dar de fiecare data cand ma uit la filmulet ma emotinez,parca m-as uita pentru prima data...
cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
daraban spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
No,cate pizze dai,Ali?Lui Mutu i-a tremurat un pic piciorul de la cocaina...
Cami,bine ai venit,sarcina usoara in continuare si bebelus sanatos!
Katia,pai in spital nu stiu sa-i fi facut vreunul..poate!
Gata,pe maine!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
sa stii ca nu de la cocaina i-a tremurat piciorul lui Mutu,ci a pierdut zilele trecute pe cineva drag.
A murit bunica lui din partea mamei de care era foarte atasat
Iar parintii lui nici nu vroiau sa-i spuna,pt ca stiau ca il va afecta foarte tare ,dar pana la urma a aflat.
Si oricum a jucat foarte bine ,a dat un gol superb,iar pt o ratare nu tr sa il judecam asa aspru.
Destul il arata italienii cu degetul,ca se droga in trecut.
dana si delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA
mamii spune:
neatza microbistelor ??ce facetzi aziii??Mare??munte???
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
Roxali spune:
Cand sa intru si eu pe net mi-au intrerupt lumina...credeam ca se arsese modemul
Raluk la cina tot mergem,dar cum a nascut o prietena draga va face cinste sotul ei...daca nu era el imparteam contul...iti era mila de buzunarul eu...am avut incredere in baietii nostri
bate un vant pe aici...poate ,poate o curata cerul si nu mai ploua ca nu mai suport si in week end
o zi buna
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
daraban spune:
si la noi ploua,dar mai iesim pe-afara intre doua ture de ploaie.
camicreata spune:
buna fetelor imi pare rau pt Mutu recunosc ca m-am enervat si eu dar a fost pe moment apoi ii luam apararea ca l-am vazut ca sufera.Oricum au jucat bine ai nostrii.Va pupik.
apoiSEBASTIAN
burgalassi
micio spune:
La multi ani pt gemenasi si Alesk!
CAmi, bun venit, sarcina si nastere usoare, bebissimo sanatos!
Si noi prin casa ca a fost ploie si vant, Eduard a tusit toata noaptea si nu a putut dormi, am vrut sa-l scot totusi inntr-o pausa cand se oprise ploaia dar nu am reusit sa il imbrac in timp, ca protesteaza la fiecare ciorap, bluza ,pantaloni ....sper sa se trezeasca mai prietenos...
daraban spune:
quote:
Originally posted by micio
La multi ani pt gemenasi si Alesk!
CAmi, bun venit, sarcina si nastere usoare, bebissimo sanatos!
Si noi prin casa ca a fost ploie si vant, Eduard a tusit toata noaptea si nu a putut dormi, am vrut sa-l scot totusi inntr-o pausa cand se oprise ploaia dar nu am reusit sa il imbrac in timp, ca protesteaza la fiecare ciorap, bluza ,pantaloni ....sper sa se trezeasca mai prietenos...
sanatate multa ,bietul copilas!tot bolnavior e!
daraban spune:
bine ai venit camicreata