MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(31)
Raspunsuri - Pagina 12
Michelle81 spune:
Buna fetelor!am intrat sa va intreb daca stie cineva ceva de Danangie.cine stie daca a venit acasa,cum a fost nasterea,cum se simte ea si baietelul sa imi trimita pm va rog!multumesc!
10+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
Ginger00 spune:
Fetelor,cer scuze pentru lunga absenta dar am avut casa plina saptamanile astea.Am facut botezul,puii mei au fost super cuminti ,o sa va trimit pozici pe mailul comun.Nu am citit nimic,nush' ce s-a mai intamplat dar va pup pe toate.Acum fug sa papa ca-s lata de foame si o sa intru cum am ceva timp mai multsa va pove despre noi.Pupici
Roxali spune:
Cu intarziere le urez si eu gemenilor Mihai & Grigoriu si Ale la cat mai multe lunite!
Neata...o ,ceai sau laptic...eee azi cred ca vi le pregatesc sotiori
Se anunta o zi calduroasa...asa ca vom aprofita din plin...la cati nervi mi-am facut ca de 3 zi nu avem apa din cauza unei mari defectiuni...si m-am dus cu oalele in fabrica sa le spal ,dar cei care nu au unde...e drept ca am avut si depozit de apa in garaj ,dar imi ocupa prea mult loc i l-am desfiintat.
Am fost si la cina aseara ,printesa parca stia ca nu-s si a avut program distractiv pana mai tarziu.
Micio un pupic piticului si sanatate
o zi buna
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Raluk31 spune:
Salutare!
Mihai,Grig si Aleksander,la cat mai multe lunite!
Ginger,felicitari pt botezul reusit!
Mami de Aleks,unde ai disparut??Tu ce parere ai,Ro,Italia sau Serbia?Ca tara de rezidenta,ma refer...
Azi-noapte m-am visat la Sibiu...
Ei,lasati,fetelor,ca poate ii batem pe olandezi!Acum pe bune,ar fi o sansa..Olanda e calificata si,in plus,prefera sa mearga Ro mai departe..Si ai nostri se vor stradui mai mult probabil!
La noi vremea e in continuare rece..ieri am avut 13 grade si ploaie de baltea parcul!
Duminica placuta tuturor!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
bidonsky spune:
Buna ziua fetelor. Nu stiu daca va mai amintit de Ella.Nu prea intra pe forum dar e si ea pe listuta.E vecina mea ,si aveam amandoua aceeasi data prezunta.Ieri a innascut un baietel de 3050 gr.sanatos si foarete usor.
Asa ca am eu sa mai innasc.Nu stiu,de ce , dar asta m-a facut sa nu dorm toata noaptea si m-am gandit numai la nastere. NU MAI REZISTTTTTTTT.Toate innasc numai eu ,nuuuuuuuuu.Oricum acum sper sa treaca mai repede timpul ca o sa stau mai mult pe la ea sa ma mai experimentez si eu.
CORINA IN 38 SAPT CU ANDREI
FELICITARI ELLA
Roxali spune:
Bidonsky lasa ca prinz ceva experienta cu bb lusul prietenei...o sa-ti vina si tie randul...nu uita sa faci multe plimbari lungiiiiiiiiiii, daca te lasa timpul...
Dimineata super frumos si mai tarziu s-a intunecat nasol si ...se va pune pe o ploaie...
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
dana7mi spune:
buna ziua!
am terminat si eu de starns prin casa ... astazi mi-a venit randul sa am invitati la pranz (ca in vizite tot am fost).
Saptamana trecuta a fost tare obositoare. Am facut part-time, sa pot sa-i dau la 15 antibioticul lui Ale. In ziua cand am terminat cu medicamentele a inceput sa tuseasca si mai urat. Sa nu mai spun noaptea ... nu se mai opreste.
alex14 spune:
buna fetelor ! Am aparut si eu , va multumim pentru augurii
ce sa va mai spun despre noi sintem tot pe afara doar la papa si nani ne prinde cineva in casa , Aleks in fiecare zi este tot mai vioi , tot mai curios face smecheri tot mai multe ii este frica inca sa mearga singurel dar speram ca in viitorul apropiat sa reuseasca . Nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul ......
Ii place foarte mult in masina trage niste strigaturi cind vede masinile, mama, mama
Msninca foarte bine ( lapte doar seara si dimineata ), astazi am facut placinta cu mere si a papat cu mare apetit !
raluk - sint aici mai putin pe net , mai mult pe afara , dar va citesc cam tot timpul , despre intrebarea cu rezidenza iti raspund din toata inima , imi place cel mai mult Serbia , pentru ca avem casa si iubesc sa am gradina , dar din pacate nu ne putem intoarce deoarece acolo este si mai rau ca in Romania , economia la pamint
Sa ma intorc in romania imi doresc din tot sufletul acolo apartamentul este gol doar nepotul meu mai merge sa imi ude florile
Deci inca nu stim in ce parte vom apuca peste ciitva ani ( la ora actuala Italia este doar o necesitate.
hai ca m-am intins prea mult toate fetele si bebelusii si urez bun venit noilor fete si ne mai auzim
http://www.flickr.com/photos/aleks_14/
Berarpiri spune:
raluca ct suc de rosii i dai la Anais?Aseara nu a facut Ambra pupu,si i-am dat vreo 5 lingurite.Se pare ca a ajutat-o,ca de obicei cand nu facea seara,ziua urmatoare plangea.
bidonsky curaj!Nu mai ai mult,si nici nu-ti vei da seama cand va sosi momentul mult asteptat.
stefania cum esti?Stefy ce mai face?
micio sper sa se faca bine Eduard!Insnatosire grabnica!
Noi am fost afara putin,ca e tare ciudata vremea,acum e soare,acum se innoreaza.Ii place asa de mult la Ambra pe leagan,nu mai vroiasa plecam din parculet.
cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
cristina85ss spune:
Salut fetelor, am vazut ca s-a mai intrebat de noi, multumim Suntem bine amandoua. Eu sunt in plin examen, miercuri (peste 2 zile ) am primul examen scris de italiano, joi al doilea tot scris de ragioneria, luni cel multidisciplinare iar de marti se va face tragerea la sort ptr examenele orale. Giulia o stiti..cand voi avea timp (dupa examene) o sa mai pun ceva fotografii..daca voi trece cu bine peste tot. Daca dupa 10 iulie nu mai dau pe aici sa stiti ca m-a aruncat sotul de la fereastra ( eu stau la etajul 8)... rad eu rad...sper sa nu plang pana la urma.. 9 000 euro pe 2 ani de scoala nu-s putini, cel putin nu ptr noi. Deci sa fim optimiste si sa sper ca le iau.
aaa.. Giulia are doar 2 dinti in gurita deocamdata, i-a trebuit si ei sa-i iasa dintii in periada examenelor mele. Ziua nu dorm ptr ca invat iar seara nu inchid ochii din cauza durerii de gingii. Reusesc sa mai invat ptr ca se joaca buona-buona in box (tarc). Mai tineti minte tarcul ce l-am cumparat de pe net de craciun? Acum il folosesc cu succes Acum mananca mai cu pofta, am noroc ptr ca am congelat carnea, brodo si ceva verdeata inaintea examenelor iar acum aia papa..altfel i-s fi dat numai pappa pronta de la melin sau plasmon ce-o fi. S-a terminat carnea de coniglio dar nu am timp nici sa caut si nici s-o prepar..asteapt ea vreo 2 saptamani doar nu or fi probleme din cauza asta. Frutta mananca doar la borcanas, ii mai fac uneoari seara mar copt, il presez si-l tin in frigider pana giorno dopo come merendina, dar cam rar in perioada asta. Fung la invatat ( si asa am scris cam mult) nu ne uitati ca ne reintoarcem dupa 10 iulie in piana forza ( speram) Pupici.
CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =7 luni+
poze povestea nasterii