Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

la Iasminuca frumusica..multa,multa sanatate!

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by sanduta

quote:
Originally posted by ram0nica

quote:
Originally posted by sanduta

quote:
Originally posted by Aralia

Multumim, Cati de capitol! Si ti-a iesit bine pentru prima oara! La mai multe!

Jasmin, ziceai de greutatea copilului in capitolul anterior: ai dreptate, fiecare copil e altfel! Ce zic doctorii si graficele de crestere sunt orientative, dar asta nu inseamna ca tre' sa sarim calul intr-o directie sau alta...
Cand ma gandesc ca Alexia are 9kg la 7 luni, zic "mamaaaa ce grasa eee", dar ea nu are grasime deloc pe abdomen, are o pielicica subtirica sub care se vad muschii abdomenului, ca aici.
Asta inseamna ca nu e grasa deloc, chiar mai incape! Mai ales la 73 cm...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Asa zice si lumea cand il vede pe Cezar. Ce gras e ! Eu tot le spu ca nu e gras ca e si inalt, dar crezi ca pricep ei cand aud ca are 9,500 Kg spun ca e prea mare pt 6 luni jumate. Dar mie nici ca-mi pasa Copilul e bine dupa parerea mea iar pediatra a spus ca se dezvoltat f bine.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

Sanda, eu ce sa mai zic la cele 11 kg!! Ce-i drept are 75 cm... deja ma exaspereaza lumea pe strada pt ca f. multi se opresc pur si simplu din mers: "waw, grasutule... ce mananci", "vai, sa nu devina obez"... deja incep sa ma plictiseasca: ma abordeaza lumea la farmacie, in parc, la supermarket... aud acelasi refren.
Incerc sa-mi fac timp sa incarc poze recente sa vedeti si voi daca chiar asa de gras va pare...

Cezar are 70 cm, masurat la pediatru ca dupa masuratorile mele avea 74 Dar se vede pe el ca nu e gras. Astept poze.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

Sanda, exact la fel mi s-a intamplat si mie cu Lucas: la controlul de 5 luni mi-au zis ca are 64,5 cm, exact ca si la cel de 4 luni... ca si cum Lucas nu ar fi crescut deloc in luna respectiva de la 4 la 5 luni... n-am mai pus-o sa-l masoare inca o data dar binenteles ca nu am crezut... iar la 6 luni avea 69 cm dupa masuratoarea aceleiasi persoane... ca si cum Lucas ar fi crescut 4,5cm intr-o luna.... asa ceva e imposibil la varsta asta... in primele 3 luni se poate, ca Lucas cam asa a luat la inceput: cate 4 cm, dar dupa 3 luni a luat cam 2 cm pe luna...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

FELICICI,am sambata o nunta care are loc la Valea cu struti.Pt ca am niste probleme,abia ieri am hotarat sa merg,dar din pacate am ramas fara cazare.Tin mortis sa ajung la acest eveniment si ma intrebam daca am unde inchiria o camera intr-o pensiune aflata in apropiere de locatia cu evenimentu'...Deci exista...poti sa-mi dai un nr de tel???

Fetele,imi cer scuze,sunt f ocupata momentan,dar intru,mai ales pt detalii datorate unei mamici cu fetita nascuta tot pe 26 dec!!!

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Acum am terminat de citit din urma ...

Sa raspund repede, pana nu uit.

jasmin - vrem sa schimbam carutul pt. ca e vechi (l-am primit de la o prietene) si nu e complet ... nu are chestia aia de sus pt. soare (nu stiu cum ii zice, "acoperisul", na), de aia de ploaie etc. Mi-am facut treaba cu el provizoriu, da' vreau acum sa iau unul nou ... Am fost si am vazut cate ceva ... raman tot la peg perego swich ... sau bb confort loola ... Sambata mergem sa-l cumparam si va zic eu ce am ales ... si sa fie rosuuuuuuuuuuuuuuu, na, am si eu un fix ...
Dana a venit acasa de luni ... era tot obosita, stresata ... pana isi intra in ritm ... mai vorbesc eu cu ea!

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Ramasese vorba ca raspund din urma si ca pun poze noi...
Victo V. a inceput sa planga cand il ia in brate si tati... ce-i drept pleaca dimineata si vine seara tarziu de la serviciu (cand il mai prinde treaz pe vlad doar cateodata)... si chiar daca il vede in week-end se pare ca dupa ce trece wek-endul il "uita" . Dar si la bunica-sa nu mai sta... numai la mine vrea...
Creem ma refeream la niste dvd-uri documentare despre bebei: Baby Human "Genii in scutece" f. interesante gasite intr-o revista. O sa pun link-ul pozelor dvd-urilor la semnatura pt cine vrea copii.
Ecaterina ideea cu pusul centrului e joaca in piscina e demna de urmat!
adyana e bine ca se trezeste la 8 fara ceva... cum o fi sa ti se dea trezirea la 6.30 maxim 7 (dupa o noapte de dormit din 1 in 2 ore)...
andra_bell acum vad pe instruct. de la termom. ca de fap temp. se ia in gurita nu sub brat... poate de asta arata mereu 36.3. Si eu m-am chinuit cu sterimar-ul... daca stiam ca e asa de prost pulverizatorul...nu mai luam.
mihuta chiar e buna de stiut noua metoda de agatat... daca nu o sa ma mai placa tati, stiu ce am de facut: il pun pe Vlad sa traga barbatii de haine
sanduta medicul meu de fam. e un zapacit: mi-a dat mixtura pt bubite desi el habar nu are ce e aia senzatie de scarpinat
rodica multam' de aprecieri, chiar sunt mandra de el... nu si de sunculitele lui care curg valuri-valuri.

Multumim tuturor pt urarile de insanatosire grabnica, se pare ca incep sa functioneze pt. ca azi nu a mai stranutat asa des si nasul nu a mai curs chiar rauri-rauri... dar a mai tusit (mai are de lucrat Ambroxol-ul la faza asta). Nasol ca acum am eu gatul in pioneze, nu mai pot inghiti nika; deci se pare ca eu am fost virusul (il tot pupacesc mereu, sigur eu i-am dat raceala).
P.s.: vazandu-l soacra aseara ca stranuta din minut in minut mi-a zis sa iau Claritine sirop; medicul nu raspundea... prietena mea de la farmacie a zis ca a dat la sugari asa ceva, dar sa nu abuzez. Se pare ca a functionat, i-am dat o sg. data. Credeti ca am gresit???

Poze noi cuBaby Human: Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANDREEA - incearca ceaiul de musetel de la milupa. nu mai sunt bisc fara gluten.

RODICA- bine ai venit! nu cred ca are leg cu refluxul si noi vomam inainte fructele, pe urma vreo luna le-am dat fierte si acum le primeste si crude; incearca piureul de legume mai diluat cu putin laptic humana, nu pune pt inceput telina, pastarnac - de astea puternic aromate; incearca morcov+cartof+dovlecel+ulei+laptic si vezi daca merge; tine-o in brate cand ii dai si distrage-i atentia pana uiita si primeste singurica; eu asa am facut cand aveam probleme.

SANDUTA - se da cu mixtura, ca sa nu mai simta discomfortul, sa ii racoreasca.

STEFANIA, SUS CAPUL SI MULTI

MIHUTA - rusinica pt ca ne faci pofta la lucruri nesanatoase!

ADRIANA- ii e cam frica Alessiei sa vina acolo in teritoriul vostru; poate o conving eu intr-o dim sapt viitoare!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Eu iar is cu catalogul ... ramonella, darleena, erika, sheritra, anacami, maraD ... ????

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

nu mi-a iesit faza cu link-ul din prima... sper ca acum e ok

Poze noi cu Vlad
Baby Human: Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Petro, inteleg... si noi am primit Pliko de la cineva, dar avea coviltirul ala, in schimb nu avea cosuletul de jos, pt bagaje... i-am cumparat cosulet si e ca nou... iar plasticul de ploaie l-am cumparat la fel separat, dar il folosesc la ambele caruturi, depinde cu care ies... ca e un plastic universal... da, va dorim sa va luati un frumos carut rosu si sa-l purtati cu placere...

Stefi, vrei sa te cert iarasi ca atunci cand erai graviduta si te gandeai numai la tampenii? Hai, fruntea sus...

BB, ne pare rau pt Iasmi...

Mihuta, superbe poze.... mai ales cele de la debarcader...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

buna fetele.

iasmi e mai bine, adica nu mai vomita, insa are tot scaune moi. are enterocolita, cred ca a luat-o de la prietenul ei bogdi...care a patit la fel!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

ooooooooooof! sanatate multa! dar papa Iasmi? lichide bea?

voi ati facut rotarix?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput