Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

quote:
Originally posted by ram0nica

gata, am terminat de citit cele 3 (parca 4) capitole restante. Am vazut o graaaaamada de poze, toate delicioase, care mai de care mai funny si cu baietei si cu fetite; La un moment dat am intrat si pe un blog cu o printesa si vreo juma; de ora am uitat sa mai ies d'acolo... indragostindu-ma de carlionti (cat si de talentul la scris)... Ce sa mai, cred ca avem cei mai frumosi bebici din generatia in sutece

sanduta si eu am luat dupa mine una bucata copil la manechiura si alta data la tuns/coafat. Cuuuminte, mai ca mi l-au deochiatca dup'aia s-a "inrait". Mai mai mai ce smecher: afara e cel mai cuminte, imediat ce se inchide usa dupa ce ne intoarcem, incepe sa racneasca leul din el ca mor de ciuda (eee, vorba vine) cand aud "vaaaii, ce bebe dulce si cuminte" si el rade incantat cand ii da toata lumea atentie...

Jasmin si eu am vazut la vlad ca mai tremura de cateva ori in carucior cand e nervos ca inca nu l-am luat in brate desi el "cerea" intr-un mod f evident asta; iar faza cu lovitul cu picioarele iar mi-e cunoscuta; cand ma apropii de el sa-l schimb ma impinge cu amandoua picioarele... mai nou ma trage de pantalonii scurti.

Aaaa, sa va spun ultima rusinica maaaare patita zilele trecute: m-a prins ploaia la intoarcerea de la medic si nici urma de taxi in parcare; pt ca pana acasa sunt doar 2 statii ma hotarasc sa merg cu metroul chit ca eram cu caruciorul (noroc ca are doar 6 kg). In metrou se tot intoarce un domn inspre mine si se uita mirat... intr-un final izbucneste: "d-na te vad femeie serioasa, ce tot ma pipai". Pana sa apuc eu sa-i raspund ceva, Vladut al meu tragea din nou cu mana de pantalonii omului si a vazut omu' ca n-aveam nimic personal cu el

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Vaiiii, ce-am mai ras!!@!!!! Si nu s-a gandit nici un moment ca era bebe? hehehehehe....

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Faza e ca eu vazusem de la inceput ce facea vlad, dar cum omul se intorcea de fiecare data am crezut ca vede ce se intampla de fapt (eu tot mormaiam rusinata un "scuze" incetisor)... se pare ca a crezut tot timpul ca eu il trang de pantaloni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna fetele.

iasmi e mai bine, adica nu mai vomita, insa are tot scaune moi. are enterocolita, cred ca a luat-o de la prietenul ei bogdi...care a patit la fel!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by rodicamarza

salut fetelor.eu sunt cea mai noua mamica.am o fetita din 26 dec. 2007.Paula se numeste si imi lumineaza viata zi de zi.va rog mult ajutati-ma si pe mine cu UN SFAT.fetita mea nu vrea papa solida la a 3-a lingurita isi face o greata de zile mari si daca mai incerc varsa tot.am inteles ca ati mai patit si voi(andreea parca).credeti ca are legatura cu faptul ca are reflux gastro-esofagian?.mentionez ca bea lapte de la humana anti-reflux care e mai viscos nu a terminat cu durerile de burtica dar ne ajuta putin si sab.-ul.supica o bea cu bibe si sucurile la fel dar cind simte ceva putin mai solid s-a terminat tot.

Rodica, bine ai venit! Bebelusul meu are cu o luna mai mult si tot nu accepta papa solida.... bine, nici nu am incercat, dar el nu prea vrea nimic altceva in afara de lapte... daca imi accepta cu greu pireul de fructe cum sa-i dau ceva mai solid? Si la noi diversificarea merge greu. Poate bebelina ta nu e pregatita... se zice ca daca nu accepta ceva sa nu insisti, sa-i oferi din nou acelasi lucru peste cateva saptamani... eu zic sa n-o fortezi... ca tot esti norocoasa ca-ti mananca celelalte feluri...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

MIHUTA am vazut un bebe superb cu ochi albastrii dar nu am inteles e bb tau? sau cine e adina? scuze pt neintelegeri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adyanna
Murdarirea este buna

Inca doua felii de castravete pe ochi si masca-i gata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by ram0nica
....
Faza e ca eu vazusem de la inceput ce facea vlad, dar cum omul se intorcea de fiecare data am crezut ca vede ce se intampla de fapt (eu tot mormaiam rusinata un "scuze" incetisor)... se pare ca a crezut tot timpul ca eu il trang de pantaloni

ma prapadesc de ras , is pe jos...nu mai pot.. i-am povestit faza la soata ca tb daca nu vroia sa ma creada nebuna si acum se tine si el de burta

imi pare rau ca a tb sa se intample chiar tie faza..dar ma bucur ca ai impartasit-o cu noi...

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

bine v-am gasit!
Miha, multumim de vot! Noi v-am votat de muult!
Am cam lipsit de pe aici o tura buna si acum am terzminat de recuperat.
Rodica, bine ai venit!
Miha, mersi de sfatul pentru fier. L-am cam rezolvat cu ceara dar nu s-a dus tot asa ca mai dau si cu CIF sa vedem ce iese.
Noi am cam avut evenimente pe aici:
1. aseara a ars o biserica veche din secolul 15, simbolul orasului,si ne-am uitat la stirile locale pana au stins-o. Pacat de ea.
2. Elevii mei au terminat azi clasa a II-a si am fost la festivitate, asa ca am venit acasa cu o multime de flori. Vreau sa va spun ca florile erau pregatite pentru invatatoarea care ma inlocuiaste dar mi le-au dat mie si aia s-a cam ofilit. O sa-i treaca.
3. Ma cam doare capul de la aglomeratie.

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Mergi la inceput

JASMIN bebelul tau nu vrea nici sucurile de fructe?
eu pe a mea am facut-o sa bea supa bagand o masura de lapte praf in ea prima data sau de cate ori n-o ia
el suge san inca? sau praf?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

buna fetele.

iasmi e mai bine, adica nu mai vomita, insa are tot scaune moi. are enterocolita, cred ca a luat-o de la prietenul ei bogdi...care a patit la fel!!

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Eu nu inteleg o faza: dupa simptome se pare ca si vlad a facut tot enterocolita (nu-i ajungea raceala)... dar ma lamureste si pe mine cineva pt ce am dat 320 de lei pt ROTARIX???? Sa inteleg ca degeaba? Sau vacinul isi va face efectul abia dupa a 2a doza (urmeaza curand)?

Mergi la inceput

multumesc luminita

Mergi la inceput