Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by eladea2005

quote:
Originally posted by sanduta

quote:
Originally posted by Jasmin012

Adra, nu ai de ce... daca e frumoasa!... cum sarbatoresti de ziua ta? Esti fericita?

Ara, intr-adevar Alexia nu e grasa deloc... si e inalta si puternica, de aia cantareste atat.... oricum la noi in odisee nu e problema, ca nici un bebelus nu e obez...

Cati si alte fete ai caror bebei nu mananca piure de fructe: am luat un paharel de piure de fructe de la Milupa si am ras in 50 g 2 biscuiti: vreau sa spun ca asa a mancat tot ce i-am facut... nu e mult dar tot e bine... i-am facut cu biscuiti integrali, ca aveam eu in casa, dar maine ma duc sa-i iau fara gluten. Iar la piure de legume am sa incerc sa pun putina sare saraca in sodiu, sa vedem poate asa mananca

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Eu nu i-am dat niciodata numai pireul de fructe gol. Intotdeauna am amestecat pireul cu cereale, pt ai da o textura pireului. Daca nu mergea cu cereale atunci treceam la biscuiti si noi.

au vreo denumire biscuitii aia fara gluten?
de la ce firma sunt?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Parca Nestle si Hero sunt. Nestle gasesti mai usor prin supermarketuri. Hero parca se gaseau doar in Metro. Dar nu mai stiu daca se mai aduc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Stefania multumim la fel!

Ellis am uitat sa te intreb. Cand va asteptam in Tei? Vrea Antonia sa se joace cu Alessia. Ce zici?

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

intre timp as mai fi vrut sa mai zic multe dar nustiu daca mai sunt oportuna..asa ca...

va doresc la toate si copilasilor vostri multa sanatate..sa aveti parte de multa fericire si zile senine..

eu ca debicei voi lipsi din peisaj caci incerc sa-mi dau de facut...nustiu daca ma veti intelege(caci am mai incercat eu sa descarc si nu prea am avut mari sanse) dar nici nu mai vreau sa ma fac inteleasa..ma las la mana mea..nu mai zic nik.. dar de spus as mai spune ca uneori imi e foarte greu si mai am caderi..imi mai dau uneori singura cate un sut in fund si o iau de la capat ca n-am incotro.. e urat tare cand cad..dar e frumos cand ma ridic

acum sa zicem ca sunt intr-o faza buna..de asta si am avut chef sa intru..
uneori e frumoasa viata asa cum e ea..un fapt pozitiv, nu?

va pup si va doresc tot binele!

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Imi pare rau ca treci prin atatea stari in atatea zile. Eu una sunt la fel, asi deprimata, maine vesela. Dar de cateva saptamani am avut curajul sa vad ce ma supara si sa nu mai las acel lucru sa mai fe o problema. Asa ca am rezolvat problema in proportie de 60% si sunt mult mai bine acum. Mai optimista. Incearca si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multu' fetelor pt. raspunsuri...

nu stiu daca sunt colici, pot sa mai fie inca?? cert e ca se screme si face flexii si extensii ale corpului si-si incoarda picioarele si geme si se inroseste tot la fata... tot tacamu'...

ceai de musetel bem zilnic... o sa incerc si cu piure de pere, sa vedem... oare prune pot sa-i dau? asa, putin?

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eladea2005

multu' fetelor pt. raspunsuri...

nu stiu daca sunt colici, pot sa mai fie inca?? cert e ca se screme si face flexii si extensii ale corpului si-si incoarda picioarele si geme si se inroseste tot la fata... tot tacamu'...

ceai de musetel bem zilnic... o sa incerc si cu piure de pere, sa vedem... oare prune pot sa-i dau? asa, putin?

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

Eu am incercat prunele dar a fost rau de tot. A plans saracu de durere de burta, si a avut diaree dupa. Nu e constipatie asta ce are el, e de la diversificare si faptul ca stomacul se acomodeaza cu mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

eu i-am dat piure de prune cu mar de la Milupa si nexam kk...

Mai am de raspuns ceva cuiva dar nu mai stiu cui, ma duc sa rascolesc trecutul...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Ramonica, am ras de cred ca mi-am trezit copilul din somn !

Las' ca suntem chit: si eu l-am trezit p'al meu (pana si pe socrii) razand in hohote imaginandu-mi-o pe strengarita ta cu periuta de dinti (niciodata nu-l gasesc pe acel smilei rosu care se rostogoleste de ras)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

am revenit.nu stiu cat dureaza moderatul dar eu va mai scriu.am vazut ca mai este o fetita nascuta in 26 ca si a mea DARIA ELENA se numeste.poate mamica ei sa-mi spuna citeva detalii despre ea? ex;kg de acum ce papa etc. nu de alta dar eu sunt noua in "meseria" asta de mommy si nu ma prea pricep.acum eu stiu ca fiecare copil are ritmul lui de crestere dar ....ELLIS, ALESSIA e f f f dulcica am vazut toate pozele.ANDREEA si ERIC al tau e un scump.RAMONICA si pe printzesica mea o mai cheama gabriela dupa taticul ei care e gabriel. mi se pare ca vladut al tau e f.grasutz si scumpic sa fii mandra de el.va pupic dulce pe toate si sper sa mai invat si eu in ale internetului sa va trimit niste poze cu sufletelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

uite si pozele noastre , pentru curiosi...

vacanta in 3

mami de Sophia

Mergi la inceput