Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by rodicamarza

salut fetelor.eu sunt cea mai noua mamica.am o fetita din 26 dec. 2007.Paula se numeste si imi lumineaza viata zi de zi.va rog mult ajutati-ma si pe mine cu UN SFAT.fetita mea nu vrea papa solida la a 3-a lingurita isi face o greata de zile mari si daca mai incerc varsa tot.am inteles ca ati mai patit si voi(andreea parca).credeti ca are legatura cu faptul ca are reflux gastro-esofagian?.mentionez ca bea lapte de la humana anti-reflux care e mai viscos nu a terminat cu durerile de burtica dar ne ajuta putin si sab.-ul.supica o bea cu bibe si sucurile la fel dar cind simte ceva putin mai solid s-a terminat tot.

Rodica...bine ai venit! eu n-am mai vazut mesaje de-ale tale..desi am vazut ca ai scris 5 pana acum. Sa mai scrii reped einca 5, pentru ca primele 10 sunt moderate si apar mai tarziu...la viteza cu care se scrie pe aici pot trece usor neobservate!
In legatura cu fetita ta...si noi suntem in aceeasi "oala". Initial a papat cateva lingurite (am inceput diversificare pe la 5 luni) apoi a fost o perioada buna (vreo 2 saptamani) cand nu a vrut nimic...plangea la lingurita rau..numai tzazti a supt...ii ieseau doi dintisori deodata...de cateva zile a inceput sa pape iar cateva lingurite...cateodata mai mult, cateodata deloc...dar o las in pace, mai incerc mai tarziu. I-am facut ananlize...au iesit bune...deci cred ca nu e inca pregatita pentru papa multa solida...are un ritm mai lent si o las mai bine in ritmul ei. Si te sfatuiesc si pe tine sa n-o fortzi...ca poate o sa ii fie mai rau.
Nu ne-ai zis cat are fetita ta si de cand ai inceput cu diversificarea (si cum o cheama)
Pupicei!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by rodicamarza

am revenit.nu stiu cat dureaza moderatul dar eu va mai scriu.am vazut ca mai este o fetita nascuta in 26 ca si a mea DARIA ELENA se numeste.poate mamica ei sa-mi spuna citeva detalii despre ea? ex;kg de acum ce papa etc. nu de alta dar eu sunt noua in "meseria" asta de mommy si nu ma prea pricep.acum eu stiu ca fiecare copil are ritmul lui de crestere dar ....ELLIS, ALESSIA e f f f dulcica am vazut toate pozele.ANDREEA si ERIC al tau e un scump.RAMONICA si pe printzesica mea o mai cheama gabriela dupa taticul ei care e gabriel. mi se pare ca vladut al tau e f.grasutz si scumpic sa fii mandra de el.va pupic dulce pe toate si sper sa mai invat si eu in ale internetului sa va trimit niste poze cu sufletelul nostru

se modereaza primele 10 mesaje, da-i bice !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by eladea2005

quote:
Originally posted by ram0nica
Aaaa, sa va spun ultima rusinica maaaare patita zilele trecute: m-a prins ploaia la intoarcerea de la medic si nici urma de taxi in parcare; pt ca pana acasa sunt doar 2 statii ma hotarasc sa merg cu metroul chit ca eram cu caruciorul (noroc ca are doar 6 kg). In metrou se tot intoarce un domn inspre mine si se uita mirat... intr-un final izbucneste: "d-na te vad femeie serioasa, ce tot ma pipai". Pana sa apuc eu sa-i raspund ceva, Vladut al meu tragea din nou cu mana de pantalonii omului si a vazut omu' ca n-aveam nimic personal cu el

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

asta e super tare!!!!!!!! macar daca ai fi iesit si tu la agatat, atunci as fi zis, [:))]

m-am distrat de faza...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

vorba Alinei, daca n-am initiativa... ma ajuta bebe! Urmatoarea pozna sigur va fi cu trasul fetelor de fuste (ca pe mine ma tot trage de pantalonii scurti) si atunci sa vezi distractie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by sanduta

quote:
Originally posted by Aralia

Multumim, Cati de capitol! Si ti-a iesit bine pentru prima oara! La mai multe!

Jasmin, ziceai de greutatea copilului in capitolul anterior: ai dreptate, fiecare copil e altfel! Ce zic doctorii si graficele de crestere sunt orientative, dar asta nu inseamna ca tre' sa sarim calul intr-o directie sau alta...
Cand ma gandesc ca Alexia are 9kg la 7 luni, zic "mamaaaa ce grasa eee", dar ea nu are grasime deloc pe abdomen, are o pielicica subtirica sub care se vad muschii abdomenului, ca aici.
Asta inseamna ca nu e grasa deloc, chiar mai incape! Mai ales la 73 cm...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Asa zice si lumea cand il vede pe Cezar. Ce gras e ! Eu tot le spu ca nu e gras ca e si inalt, dar crezi ca pricep ei cand aud ca are 9,500 Kg spun ca e prea mare pt 6 luni jumate. Dar mie nici ca-mi pasa Copilul e bine dupa parerea mea iar pediatra a spus ca se dezvoltat f bine.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

Sanda, eu ce sa mai zic la cele 11 kg!! Ce-i drept are 75 cm... deja ma exaspereaza lumea pe strada pt ca f. multi se opresc pur si simplu din mers: "waw, grasutule... ce mananci", "vai, sa nu devina obez"... deja incep sa ma plictiseasca: ma abordeaza lumea la farmacie, in parc, la supermarket... aud acelasi refren.
Incerc sa-mi fac timp sa incarc poze recente sa vedeti si voi daca chiar asa de gras va pare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

BB, ai fost la dr. cu fata? e in regula?

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

mihuta, ce bine ca ati avut o vacanta reusita..fara incidente, fara capuse??? Apropos...se facaeau valuri pe tema asta?

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:

quote:

quote:

Jasmin, ziceai de greutatea copilului in capitolul anterior: ai dreptate, fiecare copil e altfel! Ce zic doctorii si graficele de crestere sunt orientative, dar asta nu inseamna ca tre' sa sarim calul intr-o directie sau alta...
Cand ma gandesc ca Alexia are 9kg la 7 luni, zic "mamaaaa ce grasa eee", dar ea nu are grasime deloc pe abdomen, are o pielicica subtirica sub care se vad muschii abdomenului, ca aici.

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie

Asa zice si lumea cand il vede pe Cezar. Ce gras e ! Eu tot le spu ca nu e gras ca e si inalt, dar crezi ca pricep ei cand aud ca are 9,500 Kg spun ca e prea mare pt 6 luni jumate. Dar mie nici ca-mi pasa Copilul e bine dupa parerea mea iar pediatra a spus ca se dezvoltat f bine.

Sanda, eu ce sa mai zic la cele 11 kg!! Ce-i drept are 75 cm... deja ma exaspereaza lumea pe strada pt ca f. multi se opresc pur si simplu din mers: "waw, grasutule... ce mananci", "vai, sa nu devina obez"... deja incep sa ma plictiseasca: ma abordeaza lumea la farmacie, in parc, la supermarket... aud acelasi refren.
Incerc sa-mi fac timp sa incarc poze recente sa vedeti si voi daca chiar asa de gras va pare...

Cezar are 70 cm, masurat la pediatru ca dupa masuratorile mele avea 74 Dar se vede pe el ca nu e gras. Astept poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by cristi07

mihuta, ce bine ca ati avut o vacanta reusita..fara incidente, fara capuse??? Apropos...se facaeau valuri pe tema asta?

Poze Radu

nici macar un val....

Ne-am luat spray anti-capuse si am stat departe de iarba...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:

quote:

quote:

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Am pus o poza cu el "nud". Ca sa vezi cum aratam Sper sa nu mi-o stearga http://picasaweb.google.com/sanduta27/6Luni/photo#5210902434759778690

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

quote:
Originally posted by cristi07

Poze Radu

nici macar un val....

Ne-am luat spray anti-capuse si am stat departe de iarba...

mami de Sophia

super...ce spray?cum se numeste?

Poze Radu

Mergi la inceput