Puiuti de Randunici 2008!! (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, daca ar veni inapoi la mine toti pacientii nou descoperiti pentru care imi racesc gura ar fi minunat si ar merit munca! Oi vedea cati dintre ei ma mai cauta!
eu zic ca am dat tot ce am putut, desi azi spre sfarsit mi se cam impleticea limba in gura si nu stiu cat eram de convingatoare!
Am duc sa stau un pic cu cracii in sus cat doarme Sebul si se mai uita Ili la desene!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, deci e bun ceiutul!! Eu am de la Milupa, dar sunt la fel la gust.
Si asta mic plange dupa ce i-l iau, ar bea mai mult, dar nu-l las eu sa se umfle, 30-40 ml maxim ii dau.

Aseara asteptam sa se scoale bebe sa-i dau sanul, era vreo 12 noaptea. Si nu stiam de ce ma doare un san, cand ma uit, era tare ca piatra si de doua ori mai mare ca celalalt uitasem din care a supt ultima data si l-am ratat Si m-am muls, 130 ml dintr-un foc! Si azi la 4 jum, dupa ce papase cu o ora inainte, i-am dat lapticul ala (tinut in frigider de ieri si incalzit la bain-marie) si a papat 60 ml!
Acum restul l-am pus iar la frigider, pot sa-l mai incalzesc o data sa-i dau? ce ziceti?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

tuchi, tu intotdeauna reusesti sa faci sa sune f amuzant si cea mai teribila patzanie!

am vazut si bubu de ce a absentat motivat de la intalneala!

luny, am aflat cu cine se conversa sorella ta: chiar cu soacra-mea!!iar poza aia e facuta la ibiza!

simonette antrenor de fitness! pai dak si tu te plangi de burta in falduri...atunci eu stau linistita, ma duc sa-mi iau o inghe, ca prea am baloshit ieri la a lui CCris!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

bine v-am gasit! da' greu...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ce parere aveti? www.dropshots.com/ursuleata14#date/2005-01-18/02:01:34" target="_blank">chelioasa. As vrea ca ii cam intra lui bb in nas. si sa stau doar cu el prins...la cel mai tin???

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Naty, imi pare rau pt Eliza

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

quote:
Originally posted by ursuleata

Ce parere aveti? www.dropshots.com/ursuleata14#date/2005-01-18/02:01:34" target="_blank">chelioasa. As vrea ca ii cam intra lui bb in nas. si sa stau doar cu el prins...la cel mai tin???

2
tiker
Mami de ursulet

I LIKE IT!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Vazut poze de la intalneala !!! Sper ca macar la una dintre ele sa ajungem si noi . Gigea fete, gigea bebici!

Eu am avut o zi de kkt ieri, dar ma bucur ca a trecut si sper sa nu se mai repete.

Bubule, eu nu i l-as mai da incalzit INCA o data...pe principiul ca nici eu nu recongelez carnea o data dezghetata...de ce ai trage tu atat de mult de laptele ala? Sunt convinsa ca ai sanii plini acum! De ce nu i-ai da lapte proaspat si bun, si risti cu ala din frigider? Da-l incolo, sunt doar 70 ml de lapte, produci litri intregi!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Chiar asa, Olgutza, ai dreptate! nu stiu de ce ziceam sa-l pastrez, mi-e mila sa-l arunc . Chiar sunt sanii plini!

Ursuleata, si mie imi place! pe caldurile astea si io m-as tunde...

Roxana, chiar vroiam sa zic ca v-am admirat in poze!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ursule, iti dai seama ce parere am eu despre freza! . Go for it, nu ma lasa singura! . Si da, fata de cand erai gravida in 3 zile acu esti obeza. Las ca o sa caut si eu o poza dinaintea gravideniei, sa vedeti...Acum imi da prin cap ca poate pozele alea care se fac la publicitatea pt orice produse de slabit sunt facute: prima, dupa o sarcina, a doua (unde vezi Doane a slabit spectaculos) inaintea sarcinii.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput