Puiuti de Randunici 2008!! (32)
Raspunsuri - Pagina 6
mimonix spune:
helau, helau
veniram de la pasapoarte,Tuchiesti pe receptie?
1.TZU loc de parcare , unde tzu=kk=ioc=nimic
2.Tre sa mergi in corp C la parter in dreapta
3.Acolo gasesti 2 flacai obositi veniti din club spre dimineata, plini de elan muncitoresc
4.O caldura de nu stiu cum de nu m-am evaporat (deh, recunosc ca era un pic dificil)
4.Tinind copilu'-n brate (sugrumat ca se zbatea )intreb unde-i formularul (masa plina de formulare) si-mi zice :mergeti la informatii si intrebati ce acte va trebuie
4 bis Zic sttiu ce acte imi trebuie, vreau doar formularul
4bis bis Zice ranjind: ia spuneti, ce acte va trebuie?
4 bis bis bis bis: Zic:Domle am adus toate actele familiei in original si copie, e bine? Da-mi formularul
Imi da ranjind formularul care pe spate era alb
Intreb :dar pe spate nu tre sa fie declaratia sotului ca e de acord bla bla
El: scrieti de mana....
Depasim cu greu acest moment dificil de inmanare a formularului, completam si intram (NU ERA NIMENI, MINUNE!)
Dam noi actele (certif de nastere parinti si copil original si copie, CI parinti original si copie, pasaport eu, taxa de la CEC 3RON x 2)si
5.zice: Ia uite formularul asta nu are pe verso declaratia tip!Eu strigam in gand neputincioasa deja dupa ajutoare Zic :pai nu am intrebat eu daca...? El: bine, bine...stergeti ce-ati scris cu un X si scrieti asa: si-mi dicteaza fix ce scrisesem si taiasem ! Doamne , Doamne...mare ti-e gradina! Intre timp Vladut adormise...
6.zice: Sa-l treziti sa-l fotografiem! Ei na...asta mic atarna ca o carpa...trag eu de el, nimic.Il gadil, il ciupesc nimic. Aici intervine tacso nervos ca trebuia sa se intoarca rapid la munca.Il ia pe bietul copil si zvirrrr cu el in sus, in aer. Bietul copil deschide ochii speriat si tac, gata poza! Eu stateam paralizata de nervi.Ne linistim cu totii si aud: Puteti va rog sa-l mai aruncati odata ca nu i-a iesit barbia?
Fetelor, AM REZOLVAT-O si p-asta, saptamana viitoare e gata! Si Tuchi bravo, bine ca ati rentabilizat stationarul rapid, chiar si asa fara bolnavi! Doamne, in ce tara traim?Simonetteinca o data felicitarile mele!Si tu ce zici ca erai, antrenor de fitness?
Am mai vazut poze la Nicol si am mai descoperit o mamitica e care nu o stiu:blonda, draguta, bluza alba, mamica de fetita grasunica (poza 8141 de la Nicol)????Sa ridice doua degetele!
Si Sovi, am mama si eu o poza la sfirsitul clasei I-a ,unde arat exact ca tine in grupul de mamici:cu un cap mai inalta ca restul copiilor!
Si am mai vazut/recunoscut Valentina cu un valentinash mic mic in mina.Ptiu, leit mama!
hai ca fug, va pup
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Olgutzika spune:
Ursule, io am mai zis ca atunci cand ma uit la Naty si Delphin, imi vine pofta de schimbare, cand vad cat de bine le-a reusit lor. Da' stiu sigur ca o sa plang dupa cosite , asa ca raman cu o tanjeala...asa...Iti sta bine in ambele feluri...nici nu stiu ce sa zic! Daca nu iti pare rau dupa plete...
Naty, imi pare rau pentru Eliza ta! Dumnezeu sa o odihneasca! Iar cu ceaiul......
Simonette, vroiam sa te intreb de ce asa devreme incepi diversificarea?
Bubule, ! Strangatoare mica! Da-mi idee de o mancarea rapida cu piept de pui, care sa nu ma tina mult la aragaz, ca mor de cald. Pliiiiiz!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
simonette spune:
Ursulik..., esti mortala cu parul scurt!!! Serios! Eu nu am tupeul asta dar ce m-as mai tunde si eu! Sa-ti fie de bine!!!
Amira, sa stii ca nu exagerez cu burta in falduri... Si ce abdomen aveam...dar operatiile si hormonii de din-ainte si din timpul sarcinii m-au deformat rau!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Olgutzika spune:
Mimo ! Esti criminalaaaaaaaa!!! A! E Stelutza, dom'le, in poza aia, cu bluza alba!!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
ursulica, chiar iti sta bine tunsa!!
Roxyc, tare Ibiza, am ratat-o...dar am fost im Mallorca!
fug si eu afara, tot singura ca al meu sot e terminat..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
simonette spune:
Cum adik de ce incep asa devreme cu diversificarea? Olgutzico, pai are copkilu 4 luni bre! Si eu as fi vrut da, sa incep de pe la vreo 5 luni da, sunt legata de el ca nu vrea nici sa auda de bibe! Si oricum, m-am gandit sa-l tin vreo 2 saptamani pe suc si abia apoi sa trec la pulpa de fruct apoi, la supa de legume! Deci cu supa de legume incep la 5 luni! Pai ma cam lasa tzatele...adica seara incepe sa nu se sature prea bine si cum bibe nu poci sa-i dau ce sa ma fac cu el? Si as vrea sa incep cursurile de limba, si asta e!!!
Si io m-as tunde ca ma trage rau de par Iannis! Dar mi-e sa nu-mi stea rau si aici am vazut asa niste tunsori frumoaseee! dar n-am curaj......
tuchita spune:
Mi-am facut programare la coafor! Vineri ma tund!
Mimonix, esti de coma, ca de obicei! Mersi de informatii! formularul il possed deja, dar cred ca ne vom duce cu poza lui Seb ( pe care ma duc sa o fac amu'!) ca al meu doarme ca trenul si e greu de trezit!
plec la plimbare cu amandoi ca iar e meci!
Asta daca se termina Ili de kkt!
Stiti cum zice Ilinca la puroi? " puloi"!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
amira_roxana spune:
luny frumos si Mallorca! ce zici, la anu' ne bagam la un Tenerife ceva...????
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Asta daca se termina Ili de kkt!
Stiti cum zice Ilinca la puroi? " puloi"!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
simonette spune:
Mimooo, pai a fost destul de calm sotul...auzi ce zeflemisti!!! Ii scuipam fix intre sprancene La noi n-a fost asa! Bine ca s-a rezolvat totusi!
Mai randunici...pruncul meu doarme muuult ziua...
Se trezeste dimineatza pe la 9-9:30 si apoi pana pe la ora asta daca sta treaz 2 ore, dar nu sunt sigura! Mie imi convine dar o fi ok? Are si zile in care e mai activ dar ieri si azi a soilit cat o fost ziua de lunga...s-a trezit sa pape, s-a mai jucat un p;ic, cauta harjoana.... dar daca-l pui in patutz, sta ce sta si se culca...