Puiuti de Randunici 2008!! (32)
Raspunsuri - Pagina 4
tuchita spune:
Si continuarea..Am terminat treaba la 4 si am constata ca nu am cum sa iau cheia de la dulap, ca doamna in cabinetul careia era plecase la 3( of course, ca numa' rezidentul ii fraier si sta peste program!)
Si am plecat la metrou cu telefonul si parafa in mana si atat!
Noroc ca am primit spaga si am avut bani de cartela!
Ma duc sa mai citesc din urma dupa ce schimb Sebul kkcios!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
Curiozitatea a omorat pisica...
Zicea Bubu ca-i super bun ceaiul de fenicul...
Si-am luat ceai de fenicul de la Humana (io, aia contra ceaiului!). Zic, hai sa vad ce zice fata de asta, ca de regula are sila de ceai, ca si ma-sa...
Nene, si cand puse Iulia botu pe ceaiu de fenicul...a ras 30 ml dupa care i-am luat bibe, caci vreau totusi sa si pape lapte acum la 18...maaama, si acum mai zbiara furioasa ca de ce i-am luat bibe!
L-am gustat si eu, ca n-are glucoza ci maltodextrina. Mi-a placut la gust. De acum iau in parc si ceai, mai ales ca-i cald...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Tuchi, traiasca spaga! Ce zici tu insa ca o colega de-a mea si-a luat odata salariul de la casieria de jos (cunosti!), l-a pus in buzunarul in care avea si o spaga frumusica, a urcat cu unul din celebrele lifturi ale Municipalului in care-i multumesti Domnului daca ramai cu aer sa respiri si sus la et 10, ce sa vezi?? Buzunarul gol-golut!
Macar ai pacienti noi?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Buna randunime!
Maaaai, ma faceti sa-mi para si mai rau ca n-am fost la intalneala.............am vazut poze frumoase foc, mamici superbe si puiuti asemenea!!!!
Mi-a povestit si Sovi la telefon ce frumos a fost, bravo!
Sa va zic cum a fost treaba, ca eu eram convinsa ca ajung, mai ales ca randunoiul era liber si avea cine sa ne aduca. Deci, pe la 11 am plecat in gasca la Mall Vitan sa cascam ochii dupa tinute pt. botez pt. tot familionul. Am cumparat cateva hainute pt. copilasi, eu n-am probat nimic, insa am vazut care-i treaba, am cascat okii si pe la Z, super hainute, apoi la cumparaturi prin Gimma. Ma rog...apoi n-am scapat de Vlad ca vrea la Mc, am papat pe-acolo pe sus si uite asa s-a facut ora 3 cand am ajuns acasa. Asta mic s-a frichinit o gramada, i-am dat sa suga pe-acolo, n-a dormit deloc si era marait rau. Vlad la fel, trecuse ora de somn. La 4 au adormit amandoi, Vlad s-a trezit la 6 jumate , cel mic s-a frichinit continuu Am zis sa nu-i mai ametesc plecand iar de-acasa, sa stea sa se odihneasca. Si uite-asa...
V-am zis ca Lica nu mi-a venit deloc saptamana asta, deci de sambata stau fara ea, si s-au strans rufe de calcat si am stat ieri sa le termin, plus pregatit masa, spalat pe jos si alte alea
N-am apucat nici sa citesc din urma, am zis sa nu ma dati disparuta
Acum iar calc cateva rufe, ca dorm amandoi, minune!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
naty, imi pare rau pentru pacienta ta, cred ca e groaznic, mi se rupe mie sufletul numa cand citesc, de tine ce sa mai zic..offff..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
simonette spune:
Naty, imi pare rau ca esti trista si imi pare rau ptr viatza pacientei tale dar poate in sfarsit si-a gasit linistea si pacea...gandeste si tu asa si poate te vei simti mai bine!
Nici mie nu-mi mai vin o parte din chilotii vechi insa cu greu am reusit sa reintru in blugii din-ainte de a ramane gravida...insa acum crapa pe mine! Pe mine insa cel mai tare ma scarbeste burta asta care cade in falduri si care s-a fleoshcait rau...
Am fost antrenor de fitnes inainte de casatorie Acum cand ma uit la poze ma deprim rau! Am incercat sa mananc mai light ca sa dau jos mai rpd dar pe langa faptul ca a scazut lactatia, mi-a fost ra...ameteli, lesin..stari de voma
Poate dupa ce termin cu alaptatul sa reusesc sa slabesc mai bine!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
luny spune:
nicol, si eu vreau poze!petrecere frumoasa!
cuscra, deci erai slaba...si eu.Si pe de-asupra, m-am mai si cocosat, de cand cu epiziotomia care nu ma lasa sa merg normal!..sa trecem peste..si unde ziceai ca e facuta poza?
uite-o si pe biata tuchi, cred ca esti terminata de oboseala..
luny spune:
pai d-aia mi-e si mie teama,simonette, sa mananc mai light...sunt si rea de foame, iar acum efectiv simt cum cere organismul..si eu mai astept macar o luna cu slabitul..
tuchita spune:
Hai ca am citit intr-o mare viteza!
am vazut poze de la intalneala, foarte minunate toate, sper ca data aviatoare sa am si eu curajul lui Ariel sa ma urc in taxi cu copchii! ( ca pe masina randunoiului nu ma pot baza!).
Poate prestam o intalnire si in Herastrau, ca vad ca la Lacul Morii nu se ingramadeste lumea!
Naty, in primul rand imi pare rau pentru pacienta!
Lacul Morii e parcul din Crangasi, de langa metrou, nu e foarte mare, nu foarte umbros, dar e in crestere! Cand o aveam pe Ili mica era mult mai amarat! Iar vara, seara e chiar foarte misto pe lac, daca poti face abstractie de "fauna"!
Si eu nu stiu de nici o crima!( si nici nu vreau sa aflu!)
Vad ca v-ati tot plans si laudat care cum sunteti si nu va prind chilotii!
Concluzia mea este ca TOATE SUNTEM GRASE, ca doar ce-am nascut, nu?
Ca unele suntem mai mult ca altele...asta e !
Bilantul se face cand implinesc copii un an! Atunci pun eu pe mancatoarele de gogosi!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
ursuleata spune:
Ia uitati-va nene aci www.dropshots.com/ursuleata14#date/2007-08-05/14:53:02" target="_blank">gravida in 3 zile. Nu sunt grasa acum?????
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet