Puiuti de Randunici 2008!! (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Noapte buna si de la noi!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Mi-am adus aminte ..tot uit sa va intreb
Fetele care nu alapteaza, v-a venit ciclu??? ca MIE NU MI-A VENIT!!!! Tot ma doare ca si cum mi-a veni de mai bine de doua saptamani si tot nu vine

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Naty, da de ce n-o pune pe mama lui sa ii gateasca si sa va aduca, sau sa vina sa gateasca la voi si poate mai prinzi si tu ceva daca ai vreme?!

Tare complicat mi se pare cu biberonul... Plus de faptul ca de duminica noaptea spre luni pana azi cat n-am vazut copilu' constat ca s-a umflat si in obrajori si la pulpite parca a mai pus ceva si am constatat si faptul ca sigur cat lapte aveam eu pana acum nu ii ajungea la cat e foamea ei de mare...

Nimeni din spital nu m-a incurajat sa incerc sa o mai alaptez dupa ce termin tratamentul cu antibiotic sau mai bine spus nu i-a interesat si sper sa nu cad in vreo depresie cu mulsul asta si sa vreau chiar sa o intarc definitiv.
Alta discutie e modul in care s-au purtat unii doctori peste care am dat tinand cont ca am fost intai in municipal si am plecat dezgustata total (nu vroiau sa iti dea nicio explicatie decat ca tre sa scot apendicu), vroiam sa plec acasa dar am fost in final la sp de urgenta floreasca unde un medic ma interneaza pt investigatii si eventual operatie de colecist, dar ajunsa in salon doctorul care m-a preluat (primul intra in concediu) imi spune ca trebuie sa intru de urgenta in operatie de apendicita. Si cand ii cer explicatii incepe sa tipe ca el nu sta sa imi spuna mie cum ma opereaza ca eu trebuie sa accept sa ma opereze si atat. Si nici cand m-a vazut plangand de disperare nu l-a impresionat cu nimic, a dat sormea o multime de telefoane fiindca nu eram sigura daca fac o alegere buna operandu-ma. Am ramas cam socata dupa experienta asta. In schimb "mana dreapta" a doctorului desi medic rezident a stiut si putut sa stea (cam acelasi timp pe care dr l-a folosit tipand) si sa imi explice cum sta treaba. Mi-a dat chiar prea multe informatii "tehnice" pe care evident nu le-am inteles.
In sfarsit! Nu vreau sa imi mai amintesc, sunt inca putin socata, iar acasa mama tot comenteaza la adresa sotului si el imi spune cu totul altceva.

Voi ce sfat imi dati? Merge sa intrerup chiar si doua saptamani alaptatul si apoi sa incerc sa ii dau iar? sau sa ramana definitiv pe bibe?
Oare cat timp sa asptept sa ma refac si dupa operatia asta(apendictomie)? Are ceva daca ma fortez si o ridic in brate?
Marea problema e ca nu reusesc sa o ridic pe umar sa ragaie si de pus in patut si luat nici macar nu am incercat inca.

Ati vorbit atata de mancare ca mi s-a facut o foame teribila si mi-am cam mancat portia azi.

Cred ca fug in pat ca deja pic de somn si m-am racorit destul.
Noapte buna!

Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2195645060103514128QPIuBX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Ali acum mi-am amintit ca si pe mine ma tot durea burta ca la ciclu si ziceam ca oi fi racit si cand colo era apendicu'. Nu inseamna ca poate fi si la tine, dar ai grija!

Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2195645060103514128QPIuBX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ehee,ce-ati mai ciripit.Am stat si eu afara in parcutz de la 16 pan la 20 si ceva.Am stat cu sormea mare la barfa,am si alaptat pitica,fiindca-am avut tupeu ca nu eram singura.Se uitau babele la mineeee!!Dar,cand am ajuns in casa,a inceput un urlet..ce-o fi fost,domne?O fi fost deochiata,o durea-o burta iar?Ca nu mi-am dat seama..Ofof..maimai..ce-a mai urlat..am alaptat-o si apoi iar urlet..pan la urma,i-a tras randunoiul o mica formula si a luat-o imediat..Of,credeam ca scapasem de biberoane,sau poate a acceptat de nervi?!
Intrebare:cutia cu lapte Novalac(e tip Nan)poate sa depaseasca 3 sapt,fiind deschisa??O afecta cu ceva?Ca se cam apropie 3 sapt de cand am deschis-o si abia am inceput-o,apoi am intrerupt biberonatul pe motiv de refuz..
Mamaa,ursuleatzo,ce slaba erai!!Si ce tunsoare marfa!!
Ce,Olgutziko,nu ma mai recunosti?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Off, Danutza!, greu ti-o mai fi!
Sfatul meu in leg. cu alaptatul, este sa intrebi pediatra...ea stie cel mai bine. Imi pare rau ca ai suferit atata si ca ai intalnit medici lipsiti de delicatete si badarani! O sa te refaci repede, am facut si eu operatia asta acum 4 ani....tot de urgenta!

Mergi la inceput

Imi pare rau Pidana, eu nici nu mai cer nici o explicatie ca la noi aici sunt in stare sa-ti dea si una daramite sa tipe...ehhhhh mai sunt si medici din astia, nu stiu ca sa-ti spun de laptic poate stiu fetele...
si....nu e apendicu ca eu m-am operat cand aveam 14 ani

Stela poate a deocheat-o babele

Am zis ca ma duc la nani dar mai stau un pic pana ce ii dau sa pape Alexandrei

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Stela, parerea mea e ca au deocheat-o babele in parc... Sper ca nu a stat prea mult in soare! Eu nu credeam in deochi dar am patit-o de vreo 3 ori cu Luca urat de tot si numai la descatec se linistea imediat! Si stiu si de la cine...ca mai si spunea! Esti o frumoasa! Sa stii ca nu deochi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cine stie,Ali??
Of,Pidana,prin ce ai trecut,imi pare rau!Sper sa te refaci fff repede sa ai grija de bb.Nu stiu ce sa zic.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Simonette ce baieti frumosi ai tu acolo!!! Si ce frumos sta Yannis in fundulet

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez