Puiuti de Randunici 2008!! (32)
Raspunsuri - Pagina 14
mstela spune:
Simo,nu am stat in soare mai deloc.La umbra am stat pe bancuta.Sper sa fi fost din cauza babelor si sa treaca.Si asa e,eu nu sunt superstitioasa de fel,dar parca e ceva cu chestia asta..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Asa e,Simo,am vazut si eu pozici.Baietii sunt deliciosi.Si Yannis e asa scump in fundulet.Deci la 4 luni se sta in fundulet?Superr..Credeam ca mai tarziu un pic.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mihutza11 spune:
Simonette
Dana nasol prin ce ai trecut.. cu alaptatul asa cred si eu ca mai bine intrebi pediatra
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Ali_bia spune:
Gata ma duc sa-i dau sa pape si la culcare si..
Stela am vazut si pozici cu TEO crestinata, e superba si tu esti o scumpa
NOAPTE BUNA!!!!
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
ariel_7000 spune:
buhuhu, ce mai faceti graselor fara chiloti? si eu ca voi, tot grasa, tot fara chiloti, tot nostalgica dupa vremurile cand aveam 48 kg:))), adica "inainte de..." (de alex, logic!!!). nu v-am zis ca am reusit sa infrang lenea si sa fac ordine in dulap si sa pun in spate hainele in care,poate, voi mai incape vreodat' si in fata cele 2 perechi de izmene, cele 2 fuste urate si o rochie odioasa (ramase de la nasterea lui alex) si un maldar de tricouri urate si lalai....
am vazut poze noi si m-a marcat psihic una de la nicol, in care aratam chiar hidos in oribilii pantaloni verzi!!! pe care ii uram si inainte sa vad poza, dar acum chiar le-am pus gand rau....sau mai degraba fundului cat china si burtii cat rusia!!! bleah! MONTI, ma indrept catre tine, dar pana atunci tre' sa scap de stocurile de cioco, capucino, pufuleti (iubitii mei:)))...si cum nu pot sa le arunc, ca e pacat sa arunci mancarea:)), trebuie sa le inghit:) incep din seara asta, ca sa nu fac prea mult efort deodat'
m-am intors acasa pe la 22.30 si era o frigaraie, dar cincinul tare happy zburda prin "vila" lui. teo a fost tare mancacios azi,m-a mancat cu fulgi cu tot si a primit si vreo 3 suplimentari cu lapte de la mami...acum doarme cu burta in sus si cu falca atarnand in scoica auto...eu sunt culmea...am scoica, dar n-am auto:)...dar am "lipici" la taximetristi, brrrr, urata rasa!!! cred ca m-au simtit ca nu-i pot suferi...cand era la munca si suna cate unul si ma lua cu "saru'mana sefa!!!"....plesneam, turbam....radeau colegele de mine, un achiar zicea:"iar vorbeste alina cu un taximetrist!"
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ariel_7000 spune:
naty, imi pare rau de eliza...mai mult de atat...nu stiu ce as putea sa-ti zic ca sa-ti alin suferinta.
referitor la furtul banilor in lift...TRAIM IN ROMANIA!!!
ali, sa uit ce?? sa te sun cand ajung la BT?? nuuuuuu. numai ca nu stiu cand ajung, deocamdata vine BT la noi:)
pidana, imi faci concurente la belele? ca deja giani m-a batut :)
simo-mimo, mi-l si inchipui pe randunoi aruncand cu copilu' pe la aia la pasapoarte:) mi-am adus aminte de un banc:"pe mine, cand eram mic, tata ma adormea foarte usor!!! ma arunca in sus. ma arunca de 3 ori si ma prindea de 2!!!":)
am uitat sa-ti zic ca alex te pomeneste mereu, de cand cu trusa de farduri pt domnisoare....ieri, la intalnire, sapt trecuta la serbare, nu a uitat sa se faca frumoasa:) azi am intrebat-o daca vrea sa mearga si ea in ior, la intalneala sau daca ramane acasa cu tati si mi-a zis ca merge, dar cu o conditie!!!! (da, pune conditii mandra:))) si anume, sa-i fac unghiile cu oja de la tine:)) trebuie sa accept ca fata mea e mare, e cocheta si in curand ne vom bate pe toale, farduri si parfumuri:))
luny, la fel si eu cu hamesila azi!!! raporetz aceleasi intepaturi si pic-pic-ul ce urma.
stela si clau, felicitari pt ca ati renuntat la rusinici si le-ati dat fetelor papa afara in parc....eu nu inteleg jena asta! e cel mai natural, mai normal lucru!!! stela, babele deochiante:)) crapau de ciuda ca ele au tzitze urate si flescaite, pana la calcaie...d-aia se uitau stramb! hahahaha
simonette, antrenoare de fitness!!! ia spune tu sincer, e adevarata faza cu sportul si lactatia? chiar se ramane fara lapte de la cateva abdomene si cativa km pe bici?
eu eram aia care vroia sa zboare din romanica...numai ca...acelasi numai ca de cativa ani incoace
ursule, super freza! go for it!!!
butucel, ce mai semanam noi 2!!! aceeasi freza si aceeasi nuanta de blond!!! hahahaha....pai daca ne prindea blonzeala, chiar ca semanam cu george michael, pe vremea cand canta la wham:)....macar mi-ai idee de aranjat freza imposibila. o sa-i fur clemele lui alex:)mai suntem si surori de belele...daca o luam si pe pidana, putem face "3 surori de belea!"
am uitat sa va zic ca am elucidat misterul "botezului din sambata mortilor"...a fost marcel azi la popa sa faca rezervarea si a inceput ala sa-i faca show pe aceasi tema pe care mi-a facut si mie...si a luat al meu o mina de "eu nu inteleg despre ce e vb." si l-a intrebat pe nea popa de ce nu e ok, e vreo problema dpdv spiritual?? si popa i-a zis ca NU, ca e el obosit dupa cate colive are de sfintit!!!(asa ca mi s-a confirmat banuiala). si tot cu fatza aia d e"eu nu stiu nimic" al meu ii zicea ca noi am fi vrut sa facem botezul duminica, ca e Pogorarea Sf. Duh si popa, i-a zis ca se putea, asta dupa ce, initial a zis ca acolo botezuri de fac NUMAI sambata!!! cand al meu, a parut mirat, i-a zis popa ca botez poti face in fiecare zi, NUMAI sa ai cu cine, sa vrea popa sa-ti faca!!! am ramas iar paf!....asta e tot din seria "TRAIM IN ROMANIA"!!! hai ca ar putea fi sursa de inspiratie pt emisiunea lui badea....
sa nu va suparati pe mine ca am zis "(nea)-popa"....pt mine e popa cel care face asa si preot sau parinte, cel care se comporta ca atare!
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ariel_7000 spune:
am gasit ceva haios la "parintii intreaba...":
"Nu stiu cum sa ma intelegeti....
Sa va povestesc..am problema asta de vre-o saptamana, si mai bine.
Povestim seara la culcare.
"Mami cand ne trezim dimineatza e maine?"
"Da"
"Si acum e azi?"
"Da"
"Pai ieri cand ne-am pus la culcare ai zis ca dimineatza e maine!"
"Pai azi iti spun ca dupa ce dormi noaptea vine maine"
"Si atunci de ce zici ca acum cand ne-am trezit e azi"
"Tatiii..mami zice ca maine e azi..."...
Cum sa-i explic..cat de cat ca m-a inebunit in fiecare dimineatza si seara cu discutia asta....
Sorana 16+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15 "
SUPER pustanul!!! m-a distrat teribil!
POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO
tuchita spune:
Buna dimineata!
Luati ca tre' sa fug ca e deja foarte tarziu!
tot stolul!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
ariel_7000 spune:
merci tuchita, o inghit cu cana cu tot...
POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO
clauclau spune:
Neata,
Tuchi, merci de cafea si servici usor azi!
Simonette, maiii, ce baieti frumosi ai tu acolo! Sunt superbi amandoi! Si...antrenoare de fitness, ce calumea! Cred ca simti lipsa miscarii, nu? Eu vreau sa ma apuc de aerobic, am ochit o sala pe langa mine. Ia zi, are vreo legatura cu alaptatul, dauneaza in vreun fel?
Stela, ce-am inaugurat noi masa piticelor in parc!
Am vazut ca ati vorbit de mancaruri aseara, bine ca n-am mai intrat sa nu balesc si eu la voi. Eu am inceput sa mananc mai light asa, imi face randunoiul numai gratare de pui si salate. Adevarul e ca a inceput sa se cunoasca putin. Am ajuns la 63 de kg de la 75 cand am nascut. Bine, ca e alta povestea ca trebuie sa ajung la 52 ca inainte de sarcina! Mai e cale lunga, dar cu perseverenta reusesc. Reusim, pardon!
Iar randunoiul se descurca singur cu mancarea, nu sta el dupa mine ca ar ramane nemancat! Soacra mea ( care ne facea de mancare ) a plecat in State la sora randunoiului, dar vad acum ca ne face socrul si ne aduce la pachet!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!