Puiuti de Randunici 2008!! (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Hotarat, azi am avut zi mizerabila...
Am ars tentativa de mancare pe care i-o facusem randunoiului, asta si pt ca o faceam in timp ce aflasem de Eliza si eram terminata. Iar s-a suparat, iar mi-a reprosat ca nu ma duc cu tot cu fata la soacra-mea sa ma invete ea cum se gateste, ca s-a saturat de fripturi si salate, etc. Mancarurile gatite nu-i fac bine deloc nici la gastrita si cu atat mai putin la colesterol si trigliceride dar ce sa-i faci, nene, daca asa a fost invatat dintotdeauna...
-asa ca iar am tras o boceala pe cinste...si iar mi-am amintit de Eliza si iar am plans cu hohote...
Asa ca Bubule, daca fetele protesteaza ca pui retete pe forum, da-mi mie macar PM cu chestii GATITE dar care se fac cat de cat rapid, ca am si eu de stat acasa cu un bebe mic si-s singura toata ziua ca nimeni nu se gandeste macar sa mi-o plimbe pe Iulia ca macar sa pot face si altceva...ca imi vine la curatenie o data pe sapt femeia si atunci alerg ca disperata sa-mi mai rezolv una-alta prin oras..

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Naty

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Am vrut sa tac dar ma mananca limba. sa nu te superi
De ce nu-l trimiti tu pe el la soacra-ta?

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

eu nu protestez.. vreau si eu retete usor de facut si repede, ca altfel ma topesc de caldura..

Naty nici eu nu am pe nimeni aici, nici care sa plimbe fata, nici pt curat, nici pt mancare, asa ca stiu ce inseamna.. insa am noroc de randunoi mai intelegator si nu prea pretentios la mancare.. hai nu mai plange!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Naty si eu te inteleg perfect de bine satiu ce inseamna sa nu ai pe nimeni, fac totul singura pana si la botez cand a scaldat-o acasa am facut singura o masa cu toate cele si fata plangea deci te inteleg.... si nu mai fi trista

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

i-am dat azi o doza de oscillococinum in lapte .

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Noapte buna tuturor,sa aveti o noapte cat mai linistita

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Am tot vrut si eu sa zic ca m-a distrat tare Tuchi, cu "puroiul" E o dulce fata ta...si frumoasaaaa! Exact asa mi-am dorit io o fetitza! Sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de bucurii!

Naty...of,of,of! Nu mai pune la inima! Lasa, ca trece ziua asta si maine o sa fie bine... Iar de gatit...incet,incet inveti tu daca dorestiu asta...

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

noapte buna

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mihutza, ce pasarik frumoasa si delicata ai tu acolo? Imi vine s-o mananc!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput