Mamici de Noiembrie-Decembrie (42)
Raspunsuri - Pagina 8
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by brie
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine cu o chestie. Ce e ala sistem ISO FIX??? Nu de alta da sa vad si eu daca are masina mea, macar din curiozitate. Daca nu...........atunci ......nush ma mai gandesc.
In privinta plasarii bebelusului in masina, nu sunt de acord cu el pe bancheta din spate pe mijlocul ei.Nici nu este indicat. Din cate stiu si eu, bebele se pune in stanga/dreapta banchetei cu spatele la sensul de mers al masinii, sprijinit de spatarul scaunului. La frane mai puternice, el este ok, nu vine cu corpul in fata si sa fie strans de centuri.
bebecris, bineeeeeee maaaaaaa, nici eu nu am casa!!!! Hai ....formam un club?? Poate se indura si de noi alti.....poate de la primarie primim ceva.Am mai multe sanse, eu am doi copii.
19+
Eu citesc din urma mesajele saa ca nu stiu daca ai primit raspuns, e posibil sa repet. ISOFIX este un sistem standard de prindere a curelelor scaunului lui BB in masina. Daca vrei sa te informezi mai pe larg, vezi www.theaa.com/motoring_advice/child_safety/safety_standards.html" target="_blank">aici.
Nici eu nu am casa si cred ca vom astepta mult si bine pana ne da primaria ceva. Ma alatur clubului
Mihaela 16+
Gargarita lui mami
Pozele mele
Otiliav spune:
Maine merg la doctorul de familie, dar la stilul lor relaxant nu cred ca voi reusi sa-l conving de o analiza a anticorpilor.
Cred ca se remarca faptul ca ma odihnesc la cate mesaje am scris acum pe seara, am incins putin laptopul . Iar azi tot nu am avut scurgeri. Ar trebui sa fac curat in casa dar prefer sa stau cu Ana, ne mai jucam, mai scriu pe forum, mai rontaim ceva.
Multumesc de sustinere.
Diana, eu cred ca sagatator am in burtica dar tot zodie puternica . Oricum nu-mi ies grijile din cap, nu conteaza ca este bb2, singura parte buna este ca parca trec zilele mai repede fiind ocupata cu fata seara si ziua la servici. Tu cum mai esti ca nu ai mai scris nimic de tine.
Catalina, mersi de info proaspat din Ro. Cred ca ai o relatie buna cu doctorul daca poti sa-l suni cand ai nevoie.
Mai are cineva greturi, Ramo tu te-ai vaitat ultima de greturi, au mai trecut? Eu aproape am scapat de ele si parca incep sa vina poftele, chiar sunt curioasa maine cate kg am.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2
catalina2307 spune:
Da Otilia, imi este prietena f buna. De obicei sunt mai prietenoasa si sunt multe persoane care intamplator (sau nu) ma si plac.
13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
Amalia spune:
Seara buna fetelor! Mi-a fost tare dor de voi de zilele astea, am tot citit ce ati scris, dar n-am mai apucat sa ma implic sa zic mare lucru...
Maria_K iti tin pumnii! Sa dea Dumnezeu sa va intoarceti 3! Esti o fata minunata si meriti din tot sufletul un bebe mic. Am sa ma rog la Dumnezeu sa va ajute sa va indepliniti visul, cat mai curand.
Mav ai grija de tine cu oboseasla aia acumulata la munca. Si la mine e raspundere mare, dar incerc sa iau lucrurile mai usor si sa respect cele 8 ore de lucru, in nici un caz mai mult. Ai grija cu rezultatele alea de la analize. Nu mai trage asa de tine si odihneste-te. Acum sunt importanti copiii nostrii, nu munca..
Cat priveste No-Spa...eu il cumpar..
Pyc ma bucur mult pentru tine, ca ai putut s-o iei atat de curand de la capat! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si tie si la bebic si sa duci sarcina cu bine pana la capat!
Mamiseli ma bucur ca bebe e bine! Mai bine ca ignori acel TT, de vreme ce nici n-a fost corelat cu ecografia. Imi pare rau de partea cu fibromul, din pacate nu stiu ce implicatii are.
Anes ma bucur din suflet ca baietelul tau este bine! Am citit inca de aseara tarziu, ca esti bine si m-am culcat linistita! Sa fi sanatoasa si tu si bebe!
OtiliaV iti doresc multa sanatate si tie si Anei! Te inteleg cu stresul referitor la varicela pentru ca am trecut prin asta. Sa dea domnul sa nu se intample nimic.
Loren@ sunt foarte mandra de tine! Felicitari pentru niste note atat de bune! Esti o mamica desteapta! Ai grija cu contractiile alea, cred ca stresul este de vina..acum ca ai scapat, sa stai cat mai linistita o vreme..
Elilov ma bucur mult ca ai scapat de greturi si te simti bine!
Maryb iti multumesc ca te-ai gandit la mine astazi cu Fish-ul!
Mirtha sa-ti fie de bine pentru fructele mancate!! ..dar cu ce ti-am gresit mama sa le insiri de atatea ori pe toate si asa detaliat? Acu' eu de unde iau lubenita ta la 23 noaptea? Ufff..
Diana21 te pup dulce ca te-ai gandit la mine cu testul
Tu cum te mai simti? Esti bine?
Sunt convinsa ca am omis pe cineva, ma iertati si va pup dulce pe toate sa stiti!
Acum sa va spun legat de rezultatele mele de la testul Fish (primul rezultat de la amniocenteza). La concluzii erau trecute asa "fara aneuploidii detectabile pentru cromozomii X,Y, 13, 18 si 21". Din ce am citit, aneuploidiile reprezinta "numar anormal de cromozomi, in plus sau in minus", deci reprezinta lipsa unui numar anormal de cromozomi, rezultatul testului!! Deci nu poate fi vorba de sindromul Down!
Am sunat si doctora ginecolog sa-mi confirme acest lucru. Fiind identificati si cromozomii de sex, se pare ca vom mai avea inca un ..BAIETEL!
Ramane sa merg marti pe 17 iunie, la ecografia de morfologie fetala, iar peste inca 2 saptamani sa iasa si testele finale de la amniocenteza, respectiv cariotipul. Doctora mi-a spus ca nu mai trebuie sa ne facem griji pentru cariotip, de vreme ce primele rezultate sunt bune.
Ii multumim lui Dumnezeu pentru asa vesti bune si suntem fericiti la maxim!
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 19+
mamiseli_11 spune:
Am citit ce e si la odiseea de sept-oct si revin cu aceeasi remarca pe care am avut-o la o alta iesire de-a lui maryb: "Urat!!" si mai adaug : "Fara cuvinte !".
Otilia bine puncat mesajul tau de acolo.
E foarte bine daca nu ai mai avut scurgeri, ori s-au potolit ori isi face efectul utrogestanul. Te inteleg cu varicela, la 5 saptamani de sarcina asteptam sa vad daca fac varsat de vant ca sora mea de 22 de ani doar ce facuse si fusesem in contact cu ea. Nu pot sa iti urez decat multa multa rabdare ca sa treci peste perioada cand macar vei sti daca e alba sau neagra.
Multumesc de incurajari referitor la fibrom.
Elilov multumesc de informatii, au fost edificatoare. Nu imi permit sa intru foarte tare in panica pt ca ma gandesc ca voi pierde controlul la cat de mult imi doresc ca acest copil sa fie perfect sanatos. Ajunge o persoana cu handicap in familie, nu mai vreau inca una.
Catalina, pe mine chiar ma interesa subiectul cu masinile asa ca mai spune.. Vezi sa nu fugi si tu la FIV acuma...
Corina nu ai facut nimic, cred ca orice persoana rationala isi da seama de asta.
Mirtha, eu am mancat juma de pepene de 6 kile. Na, sac, sac ca te-am intrecut cu kilogramasul tau amarat de cirese (Vezi ca e gluma, sa nu te superi). PS: sa vezi drumuri la baie la noapte..
Anes, ma bucur pt vestile bune.
Amalia Felicitari!!!! Foarte bune vestile.
Mav mai bine te mai odihnesti un pic, pericolul nu a trecut, mai bine fii precauta. No -spa am luat prima data pe reteta gratuit dar dupa aceea recunosc ca mi-a fost lene sa mai merg dupa reteta si l-am cumparat. E 8.5 lei aici. Am auzit ca s-au schimbat listele de medicamente, sper sa nu avem surprize urate.
Pyc imi pare foarte rau pentru pierderea ta dar si foarte bine pt vestea cea buna. Sa ne spui cum evolueaza, sa nu te faci o straina
Multumesc tuturor care au raspuns la intrebarea referitoare la fibrom, aveam o lista in cap cu toata lumea pt nominalizare dar m-am enervat asa de tare ca am uitat. Scuze
Cum toata lumea la mine in casa a dat stingerea si sunt singura care bantui, va spun si eu "Noapte buna" si ne auzim maine.
PS: Loren@, nu te-am uitat dar am avut furtuni la servici. Te rog sa ma ierti ca nu m-am tinut de promisiune. Ma revansez.
Mihaela 16+
Gargarita lui mami
Pozele mele
catalina2307 spune:
Mamiseli eu nu am cum sa fug la FIV pt ca fac parte din grupul FIV iar fetele de acolo imi sunt dragi intr-un alt fel decat imi sunteti voi.Fara suparare,dar fiind toate cam in aceeasi perioada a sarcinii am trecut impreuna prin toate momentele,emotiile,stresul,lacrimile care probabil pt voi sunt putin mai greu de inteles.. Iar daca voi decide sa plec de aici am sa o fac fara anunturi in prealabil .Plec si gata. Iar subiectul cu masinile...chiar e o idiotenie. Sunt convinsa ca nici una dintre fetele participante la discutie nu a intentionat sa-si faca inventarul bunurilor pe forum. Am avut si Dacie multi ani, si daca o aveam si acum tot participam la discutie ca si in Dacie trebuie sa asezi copilu undeva ca doar nu o conduce el masina.
Si mai bine am putea sa ne tragem un album pe forum cu toate bunurile din dotare.
La dracu...deja suntem ca la Dan Diaconescu cu Lazarescu ala sau cum il cheama in episodu Elodia499. Otilia tu nu nu ai cum sa stii da las ca daca ajungi pe aici ai toate sansele sa prinzi si tu episodu 1001.
14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Mamiseli eu nu am cum sa fug la FIV pt ca fac parte din grupul FIV iar fetele de acolo imi sunt dragi intr-un alt fel decat imi sunteti voi.Fara suparare,dar fiind toate cam in aceeasi perioada a sarcinii am trecut impreuna prin toate momentele,emotiile,stresul,lacrimile care probabil pt voi sunt putin mai greu de inteles.. Iar daca voi decide sa plec de aici am sa o fac fara anunturi in prealabil .Plec si gata. Iar subiectul cu masinile...chiar e o idiotenie. Sunt convinsa ca nici una dintre fetele participante la discutie nu a intentionat sa-si faca inventarul bunurilor pe forum. Am avut si Dacie multi ani, si daca o aveam si acum tot participam la discutie ca si in Dacie trebuie sa asezi copilu undeva ca doar nu o conduce el masina.
Si mai bine am putea sa ne tragem un album pe forum cu toate bunurile din dotare.
La dracu...deja suntem ca la Dan Diaconescu cu Lazarescu ala sau cum il cheama in episodu Elodia499. Otilia tu nu nu ai cum sa stii da las ca daca ajungi pe aici ai toate sansele sa prinzi si tu episodu 1001.
14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
Tare faza cu Elodia
Mihaela 16+
Gargarita lui mami
Pozele mele
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
Esti sigura ca nu stiu? Dar tu ce crezi ca discutam noi la pauza de tigara la servici, suntem 4 romani in cladire si iesim de cateva ori pe zi afara, eu nu fumez dar particip la barfe. Tare bine cu DigiTv, merge prin toata Europa. Nu am televizor dar am discutat saptamana trecuta ce mai este nou. Pai se poate sa raman eu neinformata. Telenovelele in schimb le ratez, asta este, stau mai mult pe forum.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by Amalia
Acum sa va spun legat de rezultatele mele de la testul Fish (primul rezultat de la amniocenteza). La concluzii erau trecute asa "fara aneuploidii detectabile pentru cromozomii X,Y, 13, 18 si 21". Din ce am citit, aneuploidiile reprezinta "numar anormal de cromozomi, in plus sau in minus", deci reprezinta lipsa unui numar anormal de cromozomi, rezultatul testului!! Deci nu poate fi vorba de sindromul Down!
Am sunat si doctora ginecolog sa-mi confirme acest lucru. Fiind identificati si cromozomii de sex, se pare ca vom mai avea inca un ..BAIETEL!
Ramane sa merg marti pe 17 iunie, la ecografia de morfologie fetala, iar peste inca 2 saptamani sa iasa si testele finale de la amniocenteza, respectiv cariotipul. Doctora mi-a spus ca nu mai trebuie sa ne facem griji pentru cariotip, de vreme ce primele rezultate sunt bune.
Ii multumim lui Dumnezeu pentru asa vesti bune si suntem fericiti la maxim!
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 19+
Uraaaa, sa inceapa petrecerea. De cand tot asteptam FISH-ul asta. Bravo mami, super veste.
Felicitari multe pentru baietelul sanatos, sa fie si cuminte si sa va aduca multa bucurie in casa. Vei fi o rasfatata cu 3 baieti in casa.
13+ BB2
elilov3 spune:
buna fetele va scriu a doua oara mesajul ca mi-a dat o eroare si out duppa ce scrisesem tot offfffffff
fete fete cucuiete numai prostioare facurati voi azi eu va dau bataita cu si
bebebcris si pe mine ma omoara caldura cand ies in oras gafai de numa numa ..noroc ca stau la perter si tot am 23 de grade
otilia imunitatea nu functioneaza in sapt 15 eu zic sa stai calma....na una rece si de la mine ieri sotul a venit de la servici ca are copii bolnavi de oreion help eu nu l-am facut iti dai seama crize aseara nervi suparare...pana la urma cum vrea Bunul Dumnezeu
Amalia multumesc si felicitari ptr vestile tare bune de la amnio asa mai da altfel te vede omul
mamiseli cu placere eu zic ca o sa treaca totul cu bine numai ca am citit ca trebuie sa nasti cu cezariana daca ai fibrom sa speram ca se va absorbi de la sine
17+Dimitrie