Mamici de Noiembrie-Decembrie (42)
Raspunsuri - Pagina 9
elilov3 spune:
revin ete sa va treaca supararea neste pozne din sapt 17 astept comentarile hai gadilatima la orgoliu glumesc
http://community.webshots.com/album/563366754EPhfEm
17+Dimitrie
Otiliav spune:
Elilov, dar de ce nu functioneaza stii, eu acum sunt fix in saptamana 15, uitasem sa schimb semnatura .
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
14+ BB2
elilov3 spune:
mama ei de cratima mm ce gustoasa a fost gadilati-ma
uitai sa precizez ultimile 4 sunt din sapt 17
17+Dimitrie
Otiliav spune:
Ce burtica tuguiata , chiar ca de baiat cum spun babele. Cat mai frunzarim noi poznele du-te si mai papa putin ca prea esti slaba si vad ca mananci litere (o cratima adica), sper ca stii de gluma si ca-mi esti draga si nu iese al treilea razbel mondial . Sau ne antrenam la un razboi pe zi ca tot a trecut de 12 noaptea la voi.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
14+ BB2
elilov3 spune:
otiliav stiu si raspunsul
in sapt 15 maduva spinari a lui bb incepe sa secrete nush ce celule ca am uitat am citi pe net si organismul ca sa nu ii faca rau lui bb opreste sist imunitar
acuma caut pe net sa iti dau exact sper sa gasesc
17+Dimitrie
elilov3 spune:
otiliav a de aicia
nu gasi inca dar maine tot te rezolv cu informatia
lasa ca numai pap nimica eu am 60 de kg nu multumesc pana la nastere mai e drum lun am cand sa pun imi ajung cele 3 kg de pana acuma
fiti calme fete dragi eu nu ma supi stiti voi oamenii trebuie luati asa cum sunt nu trebuie sa incerci sa ii schimbi asa ca dati la fata tot ce e rau eu nush suparacioasa ..parca sunt ardeleanca nu olteanca
17+Dimitrie
Otiliav spune:
Eli, mersi mult acum ca mi-ai dat un indiciu sper sa gasesc eu ceva pe google, dar nu acum, maine ca trebuie sa fac si nani, maine la 8 trebuie sa fiu la doctor iar aici daca intarzii e nasol.
Noapte buna!
14+ BB2
elilov3 spune:
noapte buna capricoarna mea si sotul tot capricorn este e pe 31 dec il serbeaza tot poporul hihi
hehehe butica mea tuguiata babe babe hehehe stiu ca sa zic
noapte buna burtici mari si mici sa auzim numai vesti bune bune
17+Dimitrie
loren@ spune:
Bebecris eu nu am inca arsuri, cind aveam la Bia luam Rennie, dar rar...
Amalia ma bucur pentru primele rezultate primite...ce bine e sa ai vesti bune..cu privire la contractii ieri a fost clar cea mai nasoala zi a mea..si noapte..am continuat cu durerile de burta ca la ciclu si cu contractiile dureroase in ciuda No-spa...nici acum nu stau mai bine, adica desi nu am inca contractii am niste dureri ca la ciclu de toata "frumusetea" mai bag un No-spa acum..auziti gynypralul este si pentru contractii si dureri ca la ciclu? Ca as incerca si din asta!
Bianca Andreea
Larisa Elena18+
oceanborn spune:
Neatza fetelor!
In semn de protest fata de excesele de laudarosenie care pe mine personal ma dezgusta(no offence)...dau o , dar in pahare de unica folosinta, cele de aur pietruite cu diamante le-am bagat la amanet.
Apropo..pentru astazi propun un nou subiect :Cate grame (sau kilograme) de aur avem in casa? nu de alta dar ar trebui sa stim cu ce-i intampinam pe micutii ce vor veni.....(deci nu e offtopic).
Sarcina frumoasa in continuare va doresc tuturor!
15+