Mamici de Noiembrie-Decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

loren@ Gynipralul este pt contractii si uter dilatat inainte de vreme, dar eu zic numai cu indicatia medicului. Luat pe o perioada mai luna, poti sa-ti iei adio de la nasterea naturala.
Elilov3 mai ce burtica avem in sapt 17! A mea e micuta tare, in sapt 20. Burica ca burtica, dar m-au dat gata. Eu aspir de mult la asa dotari

20+
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Doamnelor, o precizare: nu este si n-a fost nevoie sa raporteze nimeni nimic la moderatori. Ne autosesizam. Stam de veghe si cind este cazul, actionam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Amalia ma bucur pentru vestile foarte bune pe care le-ai primit. Sa fiti sanataosi si norocosi ! Iar la restul , sorry , am fost lipsita de orice intentie vatamatoare mai ales la ora 23!

Otilia vad ca se amelioreaza situatia.Tine-o tot asa!

Mamiseli nici nu indraznesc sa incep o competitie pe tema asta - 6 kg de lubenita. E clar ca esti capioana. Da" dar azi mi-e pofta de coliva ! E , ca tot se apropie mosii . Cum de care coliva : de-aia cu arpacas , putina esenta de rom , multa nuca , un praf de cacao amastecata cu pesmet, presarate pe deasupra , multe bombonici colorate si aromate , plus citeva felii de mar si prune uscate pe post de ornament. Yamii !
Ma bucur ca te-ai mai linistit ref. la fibrom. Ei vezi ca nu e chiar atit de grava situatia.

Loren cred ca cel mai bine este sa intrebi medicul despre administrare Gynipral. Bine , in final decizia iti apartine. Dar macar intreaba-ti ginecul sau anunta-l.

Elilov te rog , incearca sa iti activezi PM.

Mirtha 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Acum citeva sapt. doctorul mi-a zis ca pot lua un sfert de ginypral...am luat si dupa asta si citeva No-spa a cedat durerea...acum sunt tot cam ca atunci, nitel mai rau zic eu..asa ca daca o sa simt ca e cazul o sa iau tot numai 1 sfert de pastiluta..
Si eu poftesc la o pizza de la Pizza Hut...offf..sau niste spaghete!

Bianca Andreea
Larisa Elena18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Lorena, eu am o prietena care a avut sarcina obtinuta prin FIV si stiu ca ea lua Gynipral fara sa fi avut pb. Lua cate o jumatate de pastiluta de doua ori pe zi mai mult preventiv. Si cerclajul l-a facut tot preventiv. Deci...Dar ai mare grija ca scade rau tensiunea, nu abunza de el! Si eu am contractii, insa majoritatea sunt nedureroase, adica din acelea care nu afecteaza colul (teoretic), se numesc Braxton-Hicks. Sa stii ca foarte multe femei le resimt ca fiind fff dureroase, desi se spune ca aceste contractii nu dor. Si eu simt cu mi se strange burta ca un ghem si se intareste, apoi, dupa cateva minute, cedeaza. Si simt o usoara durere in timpul lor. Ce stiu eu din ce am mai citit (pt. ca eu nu am voie sa am contractii deloc):
-apa multa
-Magne B6
-fara sex, fara efort, fara bai fierbinti, fara stat prea mult pe scaun
-no-spa, pana la 6 pastilute pe zi, sau 3 No-spa Forte pe zi

In cazul in care durerea este destul de intensa, fuga la dr., posibil sa fie cazul de perfuzii cu substante mai puternice.

Oceanborn, sa inteleg ca si tu pleci?

Elilov, frumoasa burtica

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata buna fetele cu burtici mari si mici
ce faceti voi azi dragele mele?
eu sunt neutra ca elvetia si prin urmare aseara am citi tot ce sa scris am intrat si in cealalta odisee am salutato si pe maryb salut si pe toriceli si pe toata lumea care ne citeste ...pe ascuns
eu va iubesc pe toata si imi sunteti drage toate va dati seama din martie de cand sunt inchisa in casa voi sunteti lumea mea beneficiez doar de o plimbare seara cu sotul
sa nu va mai suparati fetele mele dragi viata este atat de scurta si noi ne lovim de atatea probleme hai mai bine sa fim ca salcia sa ne indoim la toata bataile vantului si pe stanga si pe dreapta si pt mamicile frumoase
ancaoradea multumesc de compliment zi asa dotare frumoasa atunci sa fac bine sa ii multumesc lui domnul Ion (asa glumesc cu sotul ionut)
oceanborn aseara ma gandeam la cafeaua ta ce buna ar fi o cafea...sti eu nu beau cafea, dar de vreo saptamana visez ca fumez pasional asa ca prin filme cu sentiment si cand ies seara cu sotul daca nu ia o cafea de la automat simt ca ...imi sar ochii din cap o sa fac un golan nu alta sa simtim ca avem copil
Mirtha eu vreau dar nush cum se activeaza PM .
Se ofera careva voluntar sa imi spuna?
17+Dimitrie

Mergi la inceput

Diana dintre toate faza cu statul pe scaun e rea pentru mine..ca cel putin 5 ore stau numai pe scaun..incerc eu sa ma mai plimb, dar ce sa fac, sa bintui pe holuri?? Ce-i drept la tensiune si eu o am mica..cam 8 cu 4 aveam inainte de sarcina si cam atit am si acum, probabil de aia mi-a zis doctorul sa nu iau mai mult de un sfert de pastila, ca cica "sa nu ma blegeasca de tot".

Bianca Andreea
Larisa Elena18+

Mergi la inceput

Elilov de la mesaje private de la options...activezi pm!

Bianca Andreea
Larisa Elena18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dimineata,

V-as oferi o cafea , dar mi-e frica sa nu vi se ridice tensiunea, mai ales dupa ziua de ieri. Haideti fetelor, fiecare isi poate spune punctul de vedere, insa nu e cazul sa ajungem la injurii. Punctul de vedere al fiecaruia trebuie respectat. Atat am avut de spus.

Mirtha, puiului tau ii cam plac ciresele .

Bebecris, pt arsuri nu stiu ce sa zic. Dar stiu ca poti lua 1-2 antiacide usoare. Si eu am avut, dar mi-au trecut dintr-o data. Ai grija ce mananci, putin si incet.

Otilia, Mirtha are dreptate, perioada de incubatie este de 2 saptamani, asa ca nu ai cum sa ai simptome inca.

Legat de scaunelul de masina: eu am avut scoica la Ana, apoi din ala mare si acum doar inaltator. La BB2 o sa iau un scaun de la 0 la 18 kg. Multa lume spune ca sunt scumpe si nu isi permit. Insa isi permit telefoane mobile sau alte lucruri mai putin importante decat siguranta copilului. Eu nu mi-am permis la Ana al doilea scaun si i-am luat la mana a doua, de pe bazar despre copii. Chicco, inloc de 5 mil, l-am luat cu 1 mil la vremea aceea. Deci solutii sunt, ata timp cat te intereseaza.

Amalia, ma bucur ca esti bine si au iesit bune analizele.

Elilove, wow ce burtica mare ai la 17 saptamani. Pai eu la 16 nu o am nici pe jumatate. Insa recuperez prin faptul ca aveam burta dinainte si oricum sunt

Wow, am reusit sa citesc tot si sa si raspund.

Va pup si va doresc o zi usoara, ma apuc si eu de treaba!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

diana multumesc sti in dimineata asta ma trezi cu gandul la domnisoara nasturel ce mai face ce zice de bb din burtica?
ginye pe unde esti? ai serbarea doamna de sfarsit de an scolar?
amalia tu ce spui ca faci sti chiar am vb cu sotul aseara despre tine si amnio eu chiar te respect pt curaj cred ca esti singura care ai facut aceasta analiza. si eu as vrea sa o fac dar sotul nu este deloc de acord cu aceasta procedura . chiar eram curioasa cum se face si toate cele si tu ne-ai spus totul ca o draguta o pt tine
azi sunt darcina [flo pentru toata lumea si
17+Dimitrie

Mergi la inceput