Mamici de Noiembrie-Decembrie (42)
Raspunsuri - Pagina 7
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by maryb
buna treaba bravegirl, merci....esti o "draguta"
maryb 19+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Nu inteleg nimic. Tu ai scris ce ai scris, eu doar mi-am spus parerea.
==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Dupa ce am citit la odiseea de sept-oct m-am umplut de draci. Va rog, fetelor, sa-mi spuneti daca eu v-am suparat cu ceva. La modul cel mai serios intreb. Ma gandesc ca poate hormonii ma fac sa nu mai judec.
==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu
catalina2307 spune:
Corina...eu iti repet ...calmeaza-te. Nu inteleg de ce ,pt ce si pt cine te consumi?
In viata nu ii putem face pe toti fericiti, nu putem fi toti la fel. Sunt persoane pe aceeasi lungime de unda, persoane care nu au cum sa fie compatibile nici peste o suta mii ani. Nu se poate ca toate sa stam in coloana si sa incepem sa dansam "macarena" la semnal.
Linisteste-te, iesi in curte, piguleste o floare, multumeste-i lui Dumnezeu pentru ce ti-a dat (sufletelul care creste datorita tie) , mananca o fructa ,orice altceva si ignora prostiile.
Tu crezi ca ar fi mai interesant pentru tine sa incerci sa te integrezi in toate odiseele , sa te mascaresti , sa te enervezi?
Nici una dintre noi nu este buricul pamantului iar pamantul se invarte cu sau fara noi.
Esti ok, stai linistita. Poate prea sensibiloasa dar e ok si asta. :)
Sarcina usoara si bebe sanatos (tine-l tu acu in tensiune si sa vezi ce o sa te tina el treaza dupa ).
13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
BraveGirl spune:
Cataliana- Iti urmez sfatul si plec prin vecini, ca e miros de gratar. Sa capat si eu ceva .
==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Cataliana- Iti urmez sfatul si plec prin vecini, ca e miros de gratar. Sa capat si eu ceva .
==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu
Ia si la pachet pentru zile negre :)
13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
catalina2307 spune:
Cherie ...in momentul in care ai anuntat ce intentii ai, sincer te-am urat. Probabil pt ca tu erai gata sa renunti la ceva ce eu ravnisem ani, ceva ce eu obtinusem cu chin, suferinta, frustrari, lacrimi, durere. Acum ma gandec ca ok...nu e treaba mea. Fiecare le stie mai bine pe ale lui.Bine ca Dumnezeu ti-a luminat calea.
Am fost tentata sa nu te cred cand ai spus ca unele persoane au postat ceva pe forum si ti-au trimis mesaje diferite.De fapt sa fiu sincera nu te-am crezut. SCUZE.
Ei bine fetelor avea dreptate. Asa se intampla. Ceea ce mie mi se pare patetic. Lipsa de personalitate. Teama de responsabilitate. Nevoia unui deget permanent in spatele caruia sa ne ascundem.Pacat...
13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
Otiliav spune:
M-a luat valul si am scris si eu un mesaj lung la odiseea de septembrie-octombrie. Si mi-a luat ceva timp sa-l scriu pentru ca am citit niste capitole din urma si dupa ce l-am trimis am vazut ca a scris si Corina acolo si deja mamicile de acolo se simt invadate.
Dar nu am avut alta solutie de vreme ce se vorbea de rautatile de aici a trebuit sa-mi spun si eu parerea.
Iar ca PM nu am vrut sub nici o forma, nu vreau sa-mi ascund parerea despre ce s-a spus.
Corina, ca tot esti nervoasa, umfla burta cu apa si aer si iesi la plimbare, bafta la pescuit mici si friptane.
Cine spunea ca imunitatea este la minim in saptamana 14, parca Elilov, mi-e groaza cu varicela aceasta ma gandesc la ce este mai rau.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2
catalina2307 spune:
Otilia mi-am permis sa sun medicul de familie. Mi-a spus ca posibilitatile sa se intample ceva cu bebeul in caz de varicela in sarcina sunt f mari numai in primul trimestru de sarcina sau la nastere.
Eu zic (USOR DE SPUS, GREU DE FACUT)sa stai linistita si sa nu te mai gandesti la drobul de sare. O sa fie totul bine. O sa vezi. Doar...incearca sa te odihnesti mai mult.
13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
Mirtha spune:
Otilia deci poti fi mai relaxata. E posibil senzatia de oboseala - lipsa puteri sa o ai datorita programului foarte aglomerat. Cel putin asa il percep eu din ceea ce povestesti tu. Si nu numai ca e aglomerat dar este si destul de solicitant. Maine te astept la portia 2 de cirese !
Uite Catalina (care intre noi fie vorba a facut un gest superb - , vezi ca ma faci sa fiu invidioasa ) a reusit sa obtina info. care confirma ca dupa 12 sapt. riscurile sunt minore la o posibila infectare cu virusul. Tu esti in 13 deci.....Si apoi sa fiu sincera nu cred ca apareau asa repede simptomele. ma ghindesc ca perioada de incubatie ra undeva la 2 sapt. de incubatie. Cred , nu sunt sigura.
Corina nu stiu ce ai citit , nici nu vreau sa merg sa citesc , pentru ca mi se pare cel putin neadecvat gestul de a povesti pe la alte Odisee ce se intimpla aici - a povesti in sensul de a te plinge . Cred ca discutia ar fi putut continua in privat daca era cazul.Si cred ca in privat erau sanse mai mari de a se lamuri lucrurile.
Nu iti mai face probleme , fiecare suntem asa cum suntem .
Fara a fi perfecte incercam sa comunicam. Nu o facem poate de nota 10 si nici nu cred ca are cineva acest tel. In orice caz nu incerca sa te vezi prin ochii unui om furios si suparat.Cit de fidela crezi ca este imaginea in acest caz ?
Una e mai cinica , alta mai sensibila , o alta mai inteleapta , alta mai impulsiva etc. suntem atitea temperamente cu tot atitea personalitati.E normal sa fie uneori disensiuni cum e normal ca unele dintre noi sa fim pe aceasi lungime de unda. Si e firesc ca anumite disensiuni sa fie solutionate rezonabil iar altele mai putin rezonabil. Viata nu e in alb si negru asa cum poate unora ne-ar placea sa fie pt. simplitatea ei.
Mi-ar placea sa depasim cit mai repede momentul pt. ca nu facem bine rasucind cutitul in rana.
Mirtha 20+
diana21 spune:
Imi pare rau ca iar au iesit scantei aici, intentionat nici nu am scris azi nimic pt. ca refuz sa mai particip la vreun scandal.
Corina, dragutel, stai linistita ca nu ai facut nimic aiurea! Esti foarte ok, din punctul meu de vedere. Cat despre faptul ca Maryb s-a pripit sa creada ca tu ai raportat la moderator, stiu ce simti pt. ca exact acelasi lucru l-am patit si eu cu Toriceli. M-am trezit din senin ca sunt acuzata de o porcarie ca asta...Insa ea ar trebui sa stie ca daca eu as fi facut atunci un asemenea gest, l-as fi facut si a doua oara!!! Oamenii sunt in stare de chestii foarte ciudate la nervi...Imi pare rau ca Maryb a plecat acolo si nu oricum, ci suparata pe toata lumea!
Otiliav, spun si eu ca fetele ca nu e grav daca faci varicela, grav era daca era vorba de rubeola. Iti tin pumnii sa nu se intample, totusi. Am si eu momente cand simt ca tine, ca in sarcina asta am numai pb., ina stii ceva? Cred ca scorpionasii sunt foarte puternici, plus ca ei se vor naste in anul Sobolanului, un an foarte bun. Copiii Sobolan sunt niste luptatori si niste supravietuitori! O sa fie bine, o sa vezi! Insa ar trebui sa o lasi si tu mai moale cu munca si cu alergatura si sa mai povestesti si cum lenevesti in varful patului !
Legat de scaunelul de masina, eu zic ca e cel mai important obiect, ar trebui sa-l avem montat in masina inca de la primul drum al lui bebe, de la maternitate spre casa. Nu e de gluma cu asta! Bebelusii nu isi pot sustine capul si isi pot rupe gatul la o frana mai puternica. E important si sa stea cu spatele la directia de mers, spun asta pt. ca am prietene care nu am pus niciodata asa scaunelul, iar daca e montat gresit, e egal cu zero.
Anes, nu stiu daca ti-am mai spus, dar ma bucur din inima pt. tine ca totul e bine si ca te-ai linistit!
Amalia, ai aflat ceva? Iti tin pumnii sa primesti vesti bune cat mai repede!
Leeloo, cum e la mare? Uf...asa te invidiez, vreau si eu!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti