Mamici de Noiembrie-Decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

otilia, nu va includ pe toate, Doamne Fereste....nu stiu daca stii, dar pana sa vina anumite persoane chiar era totul ok, era liniste si abia asteptam sa deschid forumul....acum insa....pacat ca se lasa manipulate si alte fete....

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

fetelor....daca tot ati vb de masini:
NOI NU AVEM MASINA!!!!noi folosim dubita sotului data de la servici...
CAND O sa nasc...el o sa fie in concediu si nu o sa avem masina...o sa treb s ane milogim de socrii sa ne-o dea pe a lor....intai intrebari de genu;pentru ce va trebuie? unde va duceti?cati km? cand va intoarceti? etc...
NOI NU AVEM NICI CASA!!!

acum....nu va mai certati!!!!va rog......e pacat!!!!

17+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by anes

quote:
Originally posted by nov-dec2008

Bebecris, eu nu mai am parte de caldura acum. Dar la Berlin am baut multa, multa apa si mi eram tare umflata. Nu rezist prea bine, mai bine stau in casa.

Ca tot s-a discutat de carucioare si masini. Unde puneti cosuletul sau scaunul pentru bb. In drepta fata si dezactivati airbagul (scaunelul pus cu spatele inspre sensul de mers) sau in mijloc in spate care pare locul cel mai sigur.

Anes, aici nu este interzis dar trebuie pus cu spatele si asa se pare ca este cel mai sigur.
Cat despre locul din mijloc chiar pe DC am citit www.desprecopii.com/info.asp?ID=1365" target="_blank">Care este locul cel mai sigur pentru scaunul de masina al bebelusului?. Din fericire in Norvegia nu circula carute cu busteni pe strada dar mai sunt masini cu tevi/armaturi in spate.
Este TOTAL INTERZIS sa punem scaunelul lui BB pe scaunul din dreapta al masinii, chiar cu airbagul dezactivat. Nici in mijloc in spate nu este sigur. Iti dau un exemplu: o cunostinta si-a omorat propriul copil intrand intr-o caruta ce transporta lemne, iar un bustean a intrat prin parbriz pe mijloc si l-a ucis pe copil. Cel mai sigur est in spate dar in stanga sau in dreapta.

19+

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

13+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Otilia- nu toate scaunele au sistem ISO.

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by bebecris

fetelor....daca tot ati vb de masini:
NOI NU AVEM MASINA!!!!noi folosim dubita sotului data de la servici...
CAND O sa nasc...el o sa fie in concediu si nu o sa avem masina...o sa treb s ane milogim de socrii sa ne-o dea pe a lor....intai intrebari de genu;pentru ce va trebuie? unde va duceti?cati km? cand va intoarceti? etc...
NOI NU AVEM NICI CASA!!!

acum....nu va mai certati!!!!va rog......e pacat!!!!

17+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by maryb

ancuta, ce mai faci ? mariuca ce face ? imi pare rau ca asisti la asa ceva, dar sunt anumite fete pe aici care cauta numai cearta, asta este, nu este o odisee frumoasa asa ca aia la care ai fost tu sau ca la altele pe care le mai citesc.

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

noi suntem bine,crestem si de la 1 merg la munca.
Avem poze si filmulete noi la semnatura

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by maryb

chiar sunteti penibile cu raspunsurile voastre....bravegirl te stiam fata serioasa, la tine chiar nu ma asteptam, dar se pare ca mutu fute pamantul stiti vorba aia....exact fetele care pareau mironosite isi dau arama pe fata....mi-e si sila de odiseea pe care eu am deschis-o....a ajuns vai de capul ei....cea mai nasoala odisee din cate am citit pana acum....si asta datorita unora dintre voi....

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

maryb am sa te rog sa iti controlezi limbajul, astfel de cuvinte nu sunt permise pe forumul DC. stiu ca sunt o gramada de hormoni in joc dar va rog sa reactionati ca niste persoane adulte.
sarcini usoare si bebelusi sanatosi tuturor!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Otilia- nu toate scaunele au sistem ISO.

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Ce sunt aceste siteme ISO ? Habar nu am...

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anes nu stiu cit am colul..acum vreo 2 sapt. era ok, dar de cind cu contractiile astea nu stiu cum mai stau si abia in 8 iulie ajunga la o noua eco..aia morfologica...am mai bagat un no-spa dar nici in pat nu mi-e mai bine..! A si ca tot mi-am adus aminte..acum cred ca ma doare ca am ridicat un lighean cu apa...off!
Legat de transportul lui bb..o sa procedez ca la Bia..Va sta in spate...si eu intre scaunul Biei si scoica Larisei....cel putin asa cred!
Ancadragoman mama ce m-am distrat in poza Mariei prelucrata cu par!

Bianca Andreea
Larisa Elena18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna treaba bravegirl, merci....esti o "draguta"

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput