Mamici de Noiembrie-Decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Ca sa ma bag si eu in seama...si noi avem masina, e o dacie, de 10 ani si nici macar nu e a noastra, e a tatalui meu. Merge pe gaz si acum s-a stricat si nu stim ce are. dar nu cred ca va intereseaza asa tare...Sincer ma distreaza unele remarci de pe forum...ca azi am o zi buna.
Si ca sa raspund unei fete, nu mai stiu care, ca am uitat, printre atatea pagini pline de hormoni, lecucocitele crescute in sange in sarcina sunt perfect normale, leucocitele cresc mult si hematiile scad un pic fiziologic datorita tocmai acestei stari. Medicul de familie probabil ca stia acest lucru, dar nu s-a mai obosit sa iti explice. In nici un caz nu sunt semn de infectie.

20+
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine cu o chestie. Ce e ala sistem ISO FIX??? Nu de alta da sa vad si eu daca are masina mea, macar din curiozitate. Daca nu...........atunci ......nush ma mai gandesc.
In privinta plasarii bebelusului in masina, nu sunt de acord cu el pe bancheta din spate pe mijlocul ei.Nici nu este indicat. Din cate stiu si eu, bebele se pune in stanga/dreapta banchetei cu spatele la sensul de mers al masinii, sprijinit de spatarul scaunului. La frane mai puternice, el este ok, nu vine cu corpul in fata si sa fie strans de centuri.

bebecris, bineeeeeee maaaaaaa, nici eu nu am casa!!!! Hai ....formam un club?? Poate se indura si de noi alti.....poate de la primarie primim ceva.Am mai multe sanse, eu am doi copii.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Otiliav este adevarat ca in tarile vestice (mult mai civilizate dacat Romania) situatia este alta. Nu numai ca nu circula carute pe europeana (ca la noi), dar oamenii sunt mai responsabili, iar din masinile care transporta tpt felul de marfuri, nu zboara nimic pentru ca ei se asigura sa fie bine fixate.
La noi am vazut cu propii ochi cum cadeau din camioane (in fata mea)piese metalice, lemne saci cu ciment etc.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

facem club...eu chiar ma gandesc sa apelez la primarie...pe bune!!!!
pana se vinde pamantul socrilor ies eu la pensie...noi stam cu parintii sotului. camera noastra are 4/2..in total 10 mp...in ea din nov vor locui 3 pers....deja nu stiu cum sa mai gandesc reamenajarea camerei...am vrut sa bagam socrii la noi si noi sa ne mutam in locul lor....CEEEE????? SI NOI CUM S ASTAM ACOLO????/ASA CA....renovam...ce mai visam si noi la o casa la curte!!!!!dar....ne facem noi mari!!!!

eu nu ma prea bag in discutia cu masina ca nu stiu unde o sa pun scaunul...asa ca.....dati bice!!!eu citesc

quote:
Originally posted by brie

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine cu o chestie. Ce e ala sistem ISO FIX??? Nu de alta da sa vad si eu daca are masina mea, macar din curiozitate. Daca nu...........atunci ......nush ma mai gandesc.
In privinta plasarii bebelusului in masina, nu sunt de acord cu el pe bancheta din spate pe mijlocul ei.Nici nu este indicat. Din cate stiu si eu, bebele se pune in stanga/dreapta banchetei cu spatele la sensul de mers al masinii, sprijinit de spatarul scaunului. La frane mai puternice, el este ok, nu vine cu corpul in fata si sa fie strans de centuri.

bebecris, bineeeeeee maaaaaaa, nici eu nu am casa!!!! Hai ....formam un club?? Poate se indura si de noi alti.....poate de la primarie primim ceva.Am mai multe sanse, eu am doi copii.

19+

17+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

sistemul ISO FIX e un sistem destept si mai sigur de prindere a scaunelor de masina. cica are mai multe puncte de prindere, iar acestea au legatura cu partea de caroserie metalica a masinii.
din cate stiu eu, scaunele pentru copii cu sistemul asta sunt mai scumpe decat cele obisnuite, si apoi fiecare brand de masina are propriile scaune. sau cum ar fi, chicco, face special scaune cu sist iso fix pentru ford, vw, audi, etc.
e ca la aparatele foto cu obiesctive detasabile. nu se potrivesc obiectivele de la unele la altele .
dar nu cred ca trebuie sa ne dam peste cap pentru acest sist isofix. important e sa nu ne zgarcim cand achizitionam un scaunel, important e sa fie de buna calitate si sa aiba cat mai multe puncte de prindere ( in cazul celui care se prinde cu centura de siguranta) si sa constientizam ca trebuie sa punem copilu in scaunellul de masina, nu cum vezi in oras, copiii lasati in spate fara scaunel, fara centura , sau, si mai rau, copii tinuti pe genunchi de unul dintre parinti, in fata

16+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Olivia 18+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Cuculetul mamei Burtica
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

OLIVIA CE AI PATIT?
CE E CU TINE?

17+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Da Carmen ai dreptate, importanta este siguranta copilului. Eu recunosc am fost mult mai inconstienta cu Ana, ea nu a avut deloc scaunel de bb, este adevarat ca mergem rar cu masina de servici a sotului. Insa de atunci pana acum am realizat cat de grav este sa nu iti asiguri copilul:
1) cand avea aproape un an eram cu ea in fata, dormea in bratele mele, eu aveam centura. Pe bulevardul Pantelimon cineva a iesit cu spatele din parcare si a intrat in masina noastra pe partea dreapta. A fost un accident la viteza mica, am remarcat din timp faza si am tinut-o atat de bine ca nici nu s-a trezit la impact iar eu am fost si mai speriata ca nu a reactionat, atat ma gandeam ca eram chiar langa spitalul Pantelimon
2) in 2005 fetita unei membre de pe forum a murit in accident de masina la 4 luni, nu era in scaunel
3) o mamica de la scutece a trecut printr-un accident de curand, copilul nu a patit nimic pentru ca era in scaunel

Acum nici nu ma mai gandesc sa risc, i-am spus si mamei mele sa-si ia alta masina ca Dacia veche nu are centuri in spate. Si desi o sa-mi greu gravida si cu multe bagaje si copil de mana, totusi voi cara scaunelul Anei in iulie in Ro pentru ca vom si calatori.
Ah, anul trecut la Malaga am crezut ca lesin in taxi, mergea cu 130 km/ora pe autostrada iar Ana in spate pe loc normal. Si mai se si afiseaza electronic la cativa km cati murisera pe acea autostrada de la inceputul anului. La intoarcere am luat trenul, ne-am udat pana la piele ca ploua torential, am urcat multe trepte si o rampa cu bagajele dupa mine singura ca sotul a luat alt avion, dar macar nu am riscat sa mai mearga fata fara scaunel.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

13+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Olivia, imi dau seama de ce esti trista dar atat pot sa-ti spun ca nu este vina noastra. Si eu sunt tare mahnita...

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

13+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Lamuriti-ma si pe mine. Eu nu stiu cum se prind carucioarele . In spate am vazut la masina mea o centura de siguranta. Daca centura este necesara si eu am doi bebei si o centura cum se prind doua carucioare? Trebuie sa cumpar un sistem special separat?

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput