Mamici de Noiembrie-Decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

bravegirl, de acord cu tine, am spus o singura data ca mi-am luat masina si unele fete m-au felicitat...si de acord si ca si mie imi place sa discut si despre altceva, dar cand deschid eu cate o discutie sare altcineva ca nu e buna, ca e bun ce vrea ea sa discute....si asta m-a deranjat.

otiliav, eu cred ca am dat dovada de toleranta si am tacut de multe ori dar din cauza faptului ca am fost atacata de o anumita persoana asta nu mai pot tolera ca nu sunt eu aia proasta si catalina aia desteapta...daca taci esti luat de prost si pana aici....pune-te in locul meu si ai sa vezi cam cum te simti...

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bebecris- cand ai evenimentul pt care ai cvizitat Turabo? Contacteaza-ma, te rog, pe PM.

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

loren@ si eu tot pentru No-spa si Magne B6 optez. Si nu in ultimul rand, sa stai linistita acasa la tine, sa nu ridici lucruri grele si sa nu te stresezi. Colul cum iti este?

bebecris, carmendu, mie mi s-au rarit durerile de cap si sper ca vor disparea pt. ca sunt crunte, mai ales ca nu putem lua nimic pentru asta.

Fetelor, nu va face bine nici uneia sa va certati! Si sincera sa fiu, nici mie . Va rog... pace! Sunt constienta ca starea psihica si emotionala va este influentata de schimbarile organismului vostru insarcinat, dar credeti-ma dupa aceea, veti vedea lucrurile in mod diferit. Va pe amandoua!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Bebecris, eu nu mai am parte de caldura acum. Dar la Berlin am baut multa, multa apa si mi eram tare umflata. Nu rezist prea bine, mai bine stau in casa.

Ca tot s-a discutat de carucioare si masini. Unde puneti cosuletul sau scaunul pentru bb. In drepta fata si dezactivati airbagul (scaunelul pus cu spatele inspre sensul de mers) sau in mijloc in spate care pare locul cel mai sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vaaaaaiiii de mineeeeeee,ce aveti mai fetelor?
Sarcina este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei si voi o irositi cu certuri?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu il pun sigur in spate. Nici nu stiu daca am sistem iso fix si in fata. Mi se pare mult mai bine in spate. Oricum, la inceput cred ca voi merge doar cu sotul si eu voi sta cu bebe in spate.

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ancuta, ce mai faci ? mariuca ce face ? imi pare rau ca asisti la asa ceva, dar sunt anumite fete pe aici care cauta numai cearta, asta este, nu este o odisee frumoasa asa ca aia la care ai fost tu sau ca la altele pe care le mai citesc.

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

quote:
Originally posted by nov-dec2008

Bebecris, eu nu mai am parte de caldura acum. Dar la Berlin am baut multa, multa apa si mi eram tare umflata. Nu rezist prea bine, mai bine stau in casa.

Ca tot s-a discutat de carucioare si masini. Unde puneti cosuletul sau scaunul pentru bb. In drepta fata si dezactivati airbagul (scaunelul pus cu spatele inspre sensul de mers) sau in mijloc in spate care pare locul cel mai sigur.

Este TOTAL INTERZIS sa punem scaunelul lui BB pe scaunul din dreapta al masinii, chiar cu airbagul dezactivat. Nici in mijloc in spate nu este sigur. Iti dau un exemplu: o cunostinta si-a omorat propriul copil intrand intr-o caruta ce transporta lemne, iar un bustean a intrat prin parbriz pe mijloc si l-a ucis pe copil. Cel mai sigur est in spate dar in stanga sau in dreapta.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Corina, eu nu cred ca am nici in spate ISO-FIX, este doar la masinile noi, hm deci alta problema. Plus ca eu mai am si scaunelul Anei in spate. Dar oare toate acum sunt ISO-FIX ca nu prea cred.
Mary, dar chiar si asa te-ai enervat prea tare. Iar cand spui ca ti-e sila de aceasta odisee, automat ne incluzi pe toate fetele de aici. Ca sa fie o odisee frumoasa trebuie sa contribuim fiecare la o atmosfera placuta.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

13+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Si eu tot in spate....in fata nu mi se pare sigur. Cred ca este mai mult imprudenta sa pui bebeul pa "locul mortului". Iar la mine cu doi ar fi putin imposibil.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput