Mamici de Noiembrie-Decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Hai ca imi iau si eu inima-n dinti si pun o pozica cu burtica la 17 saptamani!

http://inlinethumb36.webshots.com/20387/2296355230055181808S600x600Q85.jpg

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

loren@ multumesc frumos esti tare draguta acum sati sa ma dau rotunda
e fetele vedeti vedeti am PM
sa nu va supi pe mine fetele sunt defecta
va multumesc de cuvintele frumoase despre burtica hihi asa sunt si ale voastre sunt sigura sau daca nu sunt o sa ajunga asa
17+Dimitrie

Mergi la inceput

diana mai mami ce frumoasa suntem atat cat se vede si domnisoara nasturel vreau si eu fetita ma omorasi de tot de la prima ora. imi place o sa fiti o familie tare frumoasa
17+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Diana esti slaba si frumoasa..
Elilov ai o burtica mare de baietel..ia zi, nu-i asa ca ai pozat-o seara? Eu daca fac dimineata poza la burtica e mica, in schimb seara este imensaaaaaaaaaaaaa! Cred ca retin multa apa peste zi si abia noaptea reusesc sa mai elimin din ea!

Bianca Andreea
Larisa Elena18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Diana, si la tine se vede bine burtica. Dar o poza in care sa te vedem la fata nu ne arati?

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

loren@ burtica a fost pozata pe la ora 5 dupa amiaza si oricum asa e umflata toata ziua daca mai si pap pai sa vezi sici ca e gata gata sa explodeze
eu aseara am facut o alergie rau de tot pe burtica de la uleiul minune de germeni de grau...o sperietura una duupa alta ...am facut un dus si sa dus vad in dimineata asta..tre sa fac un drum la sensiblu pt crema aceea mustela parca, nu>?
17+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Elilov da..mustela se cheama..eu o folosesc si mi se pare foarte buna..am luat pachetul cu 2 creme ca ma ducea mai ieftin..pina acum am terminat 1 si sunt deja la a2-a!Vezi poate o gasesti si la alta farmacie..mie sensiblue mi se par cei mai nesimtiti si cu preturile cele mai mare..beah!

Bianca Andreea
Larisa Elena18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna dimineata fetelor,

Vreau sa cred ca neintelegerile aparute sunt din cauza hormonilor...
Otiliav, ultimul episod cu greturi si varsaturi nasoale rau a fost saptamana trecuta, miercuri si joi...sper sa fi trecut de etapa asta.De ieri am observat ca am o pofta de mancare.....aseara chiar am abuzat si am mancat un castron cu cartofi prajiti (nu am mai papat de cand am ramas insarcinata) si cu o mare salata...si n-am nimic
La cele 50 de kg ale mele, burtica abia se vede...si vreau si eu sa se vada....
Fetelor, apropos de condusul in sarcina.O colega de-a sotului meu, aflata in saptamana 28, luni a a juns la spital cu contractii...i s-a deschis colul.Lucreaza in vanzari si toata ziua conduce si face cate 14-15 vizite pe zi la clienti...deci urca si coboara din masina de cate 30 de ori si in rest conduce.E pe perfuzii pt inchiderea colului si face si injectii ca sa se dezvolte plamanii lui bebe.Se pare ca zilele astea o sa-i faca cerclaj pt o mai mare siguranta.Ea nu poate naste normal pt ca are probleme cu coloana.
Deci nu e de gluma cu condusul...si eu conduc maxim 30 de minute pe zi, pana la birou si inapoi acasa, in rest...la medic, coafor, cosmetica si cam atat...il las pe sot.
Parerea mea este sa evitam pe cat mai mult condusul, mai ales la gropile din Bucuresti, Doamne fereste la o groapa nu poti sa stii cum reactionezi...

Ramo 13+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Salutare,

Sunt noua pe acest forum. Sunt o viitoare mamica si amcateva intrebari, la care nu le gasesc raspunsul. Ma poate ajuta careva?
Sunt insarcinata in 13 saptamani si imi puteti spune ce teste se fac pentru trimestrul II de sarcina? Ce am aflat de pe net, este ca la acesta faza este necesar sa faci triplu test, risc de trisomie 21. Mai sunt necesare si alte analize, in afara de ecografia care mi-am facut-o de curand la acest trimestru.
Imi puteti spune ce pret are acest triplu test si trisomia la spitalul Panait Sarbu?
Va multumesc frumos.

Mergi la inceput

pai mai ramo nu e mai bine de mine ca nu am masina si nu am nici carnet nici eu si nici sotul... vezi nu ma mai doare minte de contractii
a si ma bucur ca numai vomiti nici eu nici eu cred ca am scapat.
eu sunt impotriva masinilor ecologista pana la capat asta asa sa nu va umplu capul cu parerea mea negativa si despre incalzirea globala..bla bla bla
17+Dimitrie

Mergi la inceput