Mamici de Noiembrie-Decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Monicus eu pina in sapt. 28 nu mai fac nimik decit eco morfologica...alte fete fac si analize..poate iti raspund ele mai multe! La 14 sapt. am facut eco morfologica si la 14 si citeva zile TT! Atit!

Bianca Andreea
Larisa Elena18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Neata fetelor,

amalia, FELICITARI! Bravo, bine ca ai un baiatel sanatos.Acum stai linistita si te poti bucura de sarcina pana la 40 de saptamani.
otilia, am inteles acum cum e cu sistemul ala ISO.Se pare ca nu am asa ceva la masina.Dar o sa aflu eu ce am de facut ca sa-mi pot monta scaunelul pt bebelus.
madutza, eu nu am spus ca este scaunul pt bb scump! Am zis ca de fitza si ultima generatie sunt masinile noi cu un sistem de prindere.Acum ce as putea face? Sa renunt la ce?.... ca sa-mi iau ultimul tip de masina 2008-2009 cu acest sistem.(sau , ma rog, mai veche cu 2 ani.GHINION a mea e din 2005 si nu are acest sistem.
oceanborn, nu vreau sa pleci, sincer !!! Uite ti-am trimis o floricica. Haiiii, maine vreau iar cafeaua ta de dimineata pt ca o faci tare buna !!!!
catalina, te contrazic putin. Parerea mea este alta. Mie chiar mi s-a parut ca s-a facut inventarul la obiectele din casa si din exteriorul ei. Asta este parerea mea, dar......daca nu ma intereseaza (ci doar ma irita) ignor mesajele postate despre inventariere, despre laudarosenie. Poate nu au cui sa impartaseasca si se expun aici. Dar...REPET...ignor pe cat posibil si nu ma bag in dicutii daca nu imi plac.

Si mai am o remarca de facut (se pare ca m-am trezit azi cu fata la perna) stiam de ieri ca maryb se va muta la alta odisee. Mi s-a parut ok daca asta a fost decizia ei, pana la urma nu poti tintui pe cineva sa stea batut in cuie daca nu-i face placere. In schimb am citit si eu ca-s tare curioasa de fel, sa vad cum s-a integrat in noua locuinta...............si surpriza surprizelor......nu ma asteptam la asa ceva.Putea sa fie mult mai diplomata si sa nu dezvolte subiectul, decat un simplu "nu ma simteam bine". Pe cine interesa? Chiar purtam vorba asa de la o odisee la alta??

Uffff, sper sa am o zi buna astazi, si la fel va doresc si voua la toate !

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Monicus, trebuie sa scri repede 10-12 mesaje, ca sa-ti apara imediat, asta pana scapi de moderare.
Este o lista cu analize pe prima pagina.Pana acum eu nu am facut decat eco, ultima fiind cea de luni cand am masurat translucenta nucala.Restul analizelor de sange le voi face la sf lunii, cand va trebui sa fac si Toxoplasmoza, pentru ca anul trecut mi-a iesit ca nu am anticorpi.
Sarcina usoara si la termen, iti doresc!

Ramo 13+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

monicabus si eu pana in sapt 23 numai fac nimic atunci o sa fac morfofetala de trim II si cu asta basta
a si mai fac si pe fiecare luna titrarea pt ca am RH- si toxa ptr ca nu am imunitate atat.
17+Dimitrie

Mergi la inceput

pentru mamicile cu 2 copilasi
http://www.neosetgroup.ro/mobilier.php?id_cat=22
sugestii pentru amenajat camera..la noi a venit cineva ieri de la Neoset sa faca mobila ca avem un dormitor mic si mult rigips si nu stiu cum sa-l compartimentez pentru nevoile a 2 puiuti..am ales niste culori turbate: verde fluorescent, portocaliu si galben...om vedea ce iese!

Bianca Andreea
Larisa Elena18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

brie ti-am trimis un PM
ce iti face fetita ta draga..e mai bine, nu?
si tu ai pus la loc kg, da?
17+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

in alta ordine de idei...
vand masinasuper oferta...

Lorena,
daca poti da detalii cu tel si nume pensiune sa stiu exact unde aterizez...
mare grija cu contractiile,sanatate multa
Elilov,
admirat burtokul dragut foc
Bravegirl,
esti super ok,poate putin cam cheltuitoare
Diana,
admirat mamica slabuta si burtica draguta foccc,pupam Ianca cu codite
Otilia,
subscriu mesajului despre scaun auto
bafta maine la dr

Mamica stralucitoare
19+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Dandusa o sa il intreb pe sot...dar noi am stat pe ponton, nu la pensiune...

Bianca Andreea
Larisa Elena18+

Mergi la inceput

monicus, scrie repede 12 mesaje ca sa scapi de moderare.Altfel mesajele tale se vor posta tarziu si nu vei tine pasul cu noi si vei primi raspunsurile cu mare intarziere sau poate chiar deloc pt ca nu avem cum sa le vedem.
In legatura cu analizele, eu la 12 saptamani am facut o echografie mai amanuntita care includea si translucenta nucala si in aceeasi zi am facut testele de sange pt DT. DT il poti face pana in saptamana 14, din cate cunosc eu.La 16 saptamani am mai facut o echografie cu alte masuratori (nu ca cele de la DT), respectiv, CRL, varsta sarcinii cu aproximatie, FL, circumferinta craniana si abdominala. Apoi testele de sange pt TT, a doua zi de la ecografie.
Acum mai am de facut echografia de morfologie fetala vinerea viitoare la 21 de saptamani.
Pe prima pagina ai toate analizele la sange care trebuiesc facute pt trim II de sarcina.
Sarcina frumoasa si usoara iti doresc!

19+

Mergi la inceput

elilov, multumesc de intrebare. Face destul de bine acum. Este tare vioaie, mananca in cantitati normale, si are fel si fel de idei nastrusnice (sper ca nu de la tratamentul homeopat)...aseara ma punea sa cumpar un porcusor de guineea de la petshop, iar ea era porcusorul de guineea si se taraia pe jos cu cordonul de la halatul de baie bagat in pantaloni, drept coada.
Daaaa, stai linistita ca am recuperat la loc, poate chiar cu jumatate de kg in plus.
catalina, mi-am adus aminte de ce ai scris de cherie.Mie imi pare tare rau ca nu a mai vrut sa intre pe forum. Era o tipa haioasa, asa cu ideile ei mai desucheate.Dar ceea ce spui tu acum ca ea primea cu totul si cu totul alte mesaje pe PM decat cele postate pe forum, DEJA MA INGRETOSEAZA !!! Beahhh , imi trebuie muuuuullltttaa lamaie ca sa pot sa inghit asa ceva.
Asta-i omu' !!

19+

Mergi la inceput