Dilema mare: Happy Planet kids sau Happy Univers

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Va rog mult, ajutati-ma si pe mine cu mai multe informatii despre Happy Planet Kids: preturi, activitati, educatoare, ....etc., etc

A, si ar mai fi ceva... E adevarat ca dansul se face cu Mihai Petre si sotia lui.....imi scapa numele acum?!

Mai am o intrebare: stiti de ce nu le merge site-ul?

incerc de ceva vreme si nu reusesc. Sau poate ca nu stiu eu bine adresa. Puteti sa-mi dati si mie adresa corecta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Alsa, Dia - trimis PM.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Maadi, multumesc mult pentru informatii.

Am trimis si eu un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia48 spune:

Multumesc Maadi!Te tin la curent.Deocamdata sa vedem ce analize ies.Nu stiu de ce nu pot sa iti trimit PM!!!??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Dar de ce nu puneti informaitiile despre gradinite public? E ceva rau in ele? Cind umblam eu dupa gradinite aveam mare nevoie de feedback de la mamici, si nu gaseam deloc.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Sirimie, nu cred ca se pune problema asa.Maadi a simtit nevoia sa ne scrie in particular, pentru ca eu si Dia am fost mai interesate despre HPK in ultimul timp si banuiesc ca nu a vrut sa-i plictiseasca si pe altii. De unde atata suspiciune?? Cu siguranta daca te intereseaza si pe tine aceasta gradinita ti se va raspunde. In plus, Maadi a raspuns aici celor care au intrebat, nu!?

Maadi, mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebedaria spune:

buna seara mamici,
m-ar interesa si pe mine impresii de la mamicile care si-au inscris copii la Happy Univers....
au scris ca ii vor inscrie si atat :-(
astept pareri avand in vedere experienta voastra

multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia48 spune:

Ai dreptate Alsa.Deci, cum ti se pare HPK?Te-ai hotarit?Scrie PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui alsa

Sirimie, nu cred ca se pune problema asa.Maadi a simtit nevoia sa ne scrie in particular, pentru ca eu si Dia am fost mai interesate despre HPK in ultimul timp si banuiesc ca nu a vrut sa-i plictiseasca si pe altii. De unde atata suspiciune?? Cu siguranta daca te intereseaza si pe tine aceasta gradinita ti se va raspunde. In plus, Maadi a raspuns aici celor care au intrebat, nu!?

Maadi, mersi mult

alsa

Nu se pune problema sa plictiseasca pe cineva.

Daca pe mine ma intereseaza peste citiva ani, doar daca e pusa impresia public am acces la ea. Asta e ideea

Ai observat cit de zgircite sint mamicile cu detalii despre gradinite? Nu inteleg de ce e asa, cind sint atitea alte mamici care cauta cu disperare informatii despre gradinite, ce e bine si ce nu.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Sirimie, eu inca n-am vizitat aceasta gradinita, deci in momentul de fata n-am nici o parere. Cu siguranta o voi vizita, fiindca ma intereseaza foarte mult. In schimb am vazut Happy Univers si mie personal nu mi-a placut, mi se pare inghesuita, peste tot mirosea a mancare, educatoarea care ne-a preluat si ne-a aratat gradinita mi se parea de o politete fortata si usor depasita de situatie. In schimb, directoarea a fost foarte draguta la telefon cand am sunat sa ne programam pentru vizita.

Dia48, ti-am trimis un PM.

Mergi la inceput