Dilema mare: Happy Planet kids sau Happy Univers
Raspunsuri - Pagina 5
val32 spune:
Madelaine, azi e prima zi de gradinita a fetitei mele la grupa mini din Happy Univers. Puiul tau cat are? E coleg cu fata mea?
Sunt putin nervoasa ca nu reusesc sa ma conectez la serverul pentru monitorizare video.
Mai exista un alt subiect activ despre aceasta gradinita?
ingeras26a spune:
Buna,
Mai sunt pareri pro si contra despre Happy Planet Kids? Azxi ma duc la vizionare si as vrea sa stiu.
Mi-ar fi ff comoda dpdv al traseului, iar cu august liber nu e nici o pb pt noi, ca ar sta langa Bucu, la bunici...
Astept pareri, va rog din suflet!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
dia48 spune:
Buna,si eu am vizitat azi HPK.Mi s-a parut ca au camere mici si cladirea e cam labirintica cu scari interioare cam abrupte si alunecoase.Si care e treaba cu cadourile,ca pretul e oricum fff mare.
Maadi spune:
Nu este nicio treaba cu cadourile. Eu am baiatul la HPK de peste 2 ani si nu a trebuit sa dau niciodata cadouri, nu mi s-a cerut, nici macar nu s-a facut vreodata vreo aluzie la asa ceva. Copilul meu a fost foarte bine ingrijit si fara cadouri. Un buchet de flori la inceput de an sau cu ocazia zilei de 8 martie nu poate fi considerat cadou.
Maadi si Calin (19.07.2003)
dia48 spune:
Multumesc Maadi!Mai spune-mi si mie te rog despre HPK.Fetita mea are intoleranta la lactoza,oare vor tine cont la regim?Eu am mers si cu fetita si a fost evaluata de psiholog.Au spus ca e de grupa mare(are5 si 1 luna)dar am retineri,ca nu va putea face fata ,ca nu a mai fost deloc la gradi.Multumesc mult!
madelaine77 spune:
Val32, scuze, nu am mai intrat de mult pe subiect. Noi suntem la grupa mijlocie si suntem incantati. Ne-am acomodat, o iubim pe miss si ne merge tare bine.
dia48 spune:
Multumesc mult Maadi.Cred ca m-am hotarat pt.HPK.Deja ne facem analizele.Mai spune-mi cum decurge perioada de acomdare.Pot sa stau pe acolo,in caz ca e nevoie,sau nu ma lasa?
alsa spune:
Maadi, te rog poti sa-mi dai si mie informatii despre HPK pe PM? M-ar ajuta foarte mult.
Multumesc anticipat