Dilema mare: Happy Planet kids sau Happy Univers

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns val32 spune:

Madelaine, azi e prima zi de gradinita a fetitei mele la grupa mini din Happy Univers. Puiul tau cat are? E coleg cu fata mea?
Sunt putin nervoasa ca nu reusesc sa ma conectez la serverul pentru monitorizare video.
Mai exista un alt subiect activ despre aceasta gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Mai sunt pareri pro si contra despre Happy Planet Kids? Azxi ma duc la vizionare si as vrea sa stiu.
Mi-ar fi ff comoda dpdv al traseului, iar cu august liber nu e nici o pb pt noi, ca ar sta langa Bucu, la bunici...
Astept pareri, va rog din suflet!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia48 spune:

Buna,si eu am vizitat azi HPK.Mi s-a parut ca au camere mici si cladirea e cam labirintica cu scari interioare cam abrupte si alunecoase.Si care e treaba cu cadourile,ca pretul e oricum fff mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Nu este nicio treaba cu cadourile. Eu am baiatul la HPK de peste 2 ani si nu a trebuit sa dau niciodata cadouri, nu mi s-a cerut, nici macar nu s-a facut vreodata vreo aluzie la asa ceva. Copilul meu a fost foarte bine ingrijit si fara cadouri. Un buchet de flori la inceput de an sau cu ocazia zilei de 8 martie nu poate fi considerat cadou.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Multumesc Maadi!Mai spune-mi si mie te rog despre HPK.Fetita mea are intoleranta la lactoza,oare vor tine cont la regim?Eu am mers si cu fetita si a fost evaluata de psiholog.Au spus ca e de grupa mare(are5 si 1 luna)dar am retineri,ca nu va putea face fata ,ca nu a mai fost deloc la gradi.Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Dia48 - Activeaza-ti PM-ul.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Am activat PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Val32, scuze, nu am mai intrat de mult pe subiect. Noi suntem la grupa mijlocie si suntem incantati. Ne-am acomodat, o iubim pe miss si ne merge tare bine.

Mergi la inceput

Multumesc mult Maadi.Cred ca m-am hotarat pt.HPK.Deja ne facem analizele.Mai spune-mi cum decurge perioada de acomdare.Pot sa stau pe acolo,in caz ca e nevoie,sau nu ma lasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Maadi, te rog poti sa-mi dai si mie informatii despre HPK pe PM? M-ar ajuta foarte mult.

Multumesc anticipat

Mergi la inceput