pedagogie moderna???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Clar trebuie sa faci ceva. Sunt de acord cu fetele.
Eu una sunt socata de indiferenta parintilor. E de neconceput.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by ina_nz

quote:
Originally posted by Gabi_K

[quote]

Draga Ina,
Ignor mirosul de ofensiva si iti raspund:
In primul rand eram curioasa: chiar eu sunt hipersensibila? Poate e o metoda obisnuita ce a facut educatoare, si eu nu stiu, poate e permis sa faca asa ceva, ca in fond nu a lovit copilul, nu l-a agresat fizic, deci nu i-a facut nimic. Eram curioasa daca si altii se revolta citind aceasta intamplare sau numai eu sunt mai ciudata (cum sustine de fapt si educatoarea) Mai ales ca parintii cu care am vorbit, se prefac ca ploua, ca e ceva absolut firesc ce s-a intamplat.

Hai nu-l numi de ofensiva....numeste-l de revolta.
Da mai sunt si alti oameni sensibili care considera ca ce face educatoarea e inadmisibil. Inuman.

in fond nu a lovit copilul, nu l-a agresat fizic, deci nu i-a facut nimic

Ba a facut toate astea la un loc si chiar mai mult. L-a lovit in sensibilitatea si inocenta lui, il abuza emotional. E de o mie de ori mai grav decat doua palme la fund.
Nu poti sa spui ca nu i-a facut nimic.

Ina

Ina, eu stiu ca acest copil a fost abuzat. insa parintilor li se pare ceva normal sa se intample.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Am anuntat parintii. Intamplator am aflat ca (hm, ce mica-i lumea) nasul baiatului e student de al nostru, si azi a venit la mine la birou pt o problema, si am trecut la "atac". I-am povestit ce se intampla la gradi, care-i ituatia, si de aici mingea e in careul lor.

Si sa va zic de bomba cea mare: am scos ieri fisa de la gradi de la cealalta educatoare, si i-am spus de metodele colegei, la care ea imediat i-a luat apararea, mi-a povestit ca de fapt toata procedura a fost ideea bunicii, si educatoarea a fost doar "plutonul de executie". Asa scuza buna n-am mai auzit in viata mea.
Cica copilul plange numai sa le faca ciuda la cei din jur, sa fie in centrul atentiei. Si merita pedeapsa, altfel nu se mai opreste din plans.

Directoarea tot nu era de gasit, nu are nr de telefon afisat nicaieri, deci pe ea nu am cum s-o luminez. Luni am sa sun la protectia copilului. Am sa va tin la curent.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Directoarea nu are neaparat telefon individual! Suna la nr de telef al gradinitei si cere cu dna direct; daca se spune ca nu au cum cere at un nr special unde poti vb cu ea.

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput