pedagogie moderna???
In grupa fetei mele este un baietel. E nou-venit, abia din septembrie a ajuns la noi. Pana atunci a fost la o alta gradinita. Nu stiu ce o fi in sufletul copilului, dar copilul mai tot timpul plange. E mai sensibil decat colegii lui de grupa, se supara mai usor ca ceilalti, si rezultatul: copilul plange. Pana acum nimic iesit din comun. Insa pe mine ma socat un lucru: In urma cu o saptamana fiica mea a inceput sa-mi povesteasca o chestie ciudata. (pana acum nu pomenea deloc de gradi acasa) Una dintre doamne, care e foarte bine pregatita, cu tot felul de diplome si calificari, si cativa ani de experienta, a recurs la o metoda ciudata de-a stopa plansetele bietului copil: ii da jos pantalonii si chilotii si il face de rusine sa-l vada toti in fundul gol. La inceput am crezut ca fata mea inventeaza, dar dupa ce m-am interesat de la altii, mi s-a confirmat ca intr-adevar s-a intamplat acest lucru.
OK, asta a fost ultima picatura in pahar (doamna mai avea si alte ciudatenii, pe care nu le enumar deoarece as bloca serverul cu o postare asa lunga) imi mut copilul de acolo, dar totusi ma intreb: de cand am facut eu curs de pedagogie si metodica, chiar atat de mult s-au schimbat metodele de educare? De ce parintii baietelului stau cu mainile in branci fara sa depuna o reclamatie la inspectorat?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Raspunsuri
madelaine77 spune:
Groaznic!!! Incredibil!!! Inacceptabil!! Ii traumatizeaza si mutileaza sufleteste de mici.
Nu stiu de ce accepta asa ceva parintii baietelului respectiv, dar poate ar fi bine sa ii intrebi chiar pe ei ...asta daca ii cunosti si iti permiti sa abordezi cu ei un asemenea subiect delicat.
ingridnen spune:
este ingrozitor ! Oare nu se poate face o sesizare la Inspectorat...chiar de catre alti parinti ? Bietul copilas...
Ingrid si Cristi 5 ani si 3 luni
Gabi_K spune:
nu m-as baga... mama lui e cu nasul cam pe sus, iar pe tatal lui l-am vazut de vreo doua ori cand il lua de la gradi, vorbea cu copilul in stil "hai grabeste-te odata tampitule, ce tragi de timp?". Au o stare materiala foarte buna, insa bunica e singura persoana care se ocupa asa mai cu drag de copil.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
tessie spune:
Da...pacat ca se intampla astfel de lucruri.Poate parintii acelui baietel nici n-au habar de ce se intampla.Ma gandesc ca ar trebui sesizati de vreun parinte.O chestie asemanatoare am patit eu cu fata mea cand era la gradi(acum vreo 10 ani),avea o educatoare mai noua,fara prea multa experienta si cu nervii in pom.Ei bine, metoda ei de educare era sa-mi lege cu sfoara copilul de un scaunel...Cine stie cat a stat asa,ca n-am aflat...Toate astea le-am aflat de la alti parinti,nu de la fata mea.Normal ca am facut scandal si mi-am mutat copilul la alta gradi.
Cristina_C spune:
Vai de mine, isi bat joc de bietul copil! Si educatoarea, si parintii. Inutil sa ne mai intrebam de ce accepta parintii comportamentul educatoarei daca tatal lui insusi il face "tampit"!!
Unii n-ar merita sa aiba copii (parintii) iar altii n-ar merita sa lucreze cu copiii (educatoarele astea mai "ciudate").
mireyy spune:
Doamne, ma sochez de ceea ce aflu !!!
Noi ca parinti ar trebui sa luam atitudine cand aflam despre astfel de cazuri, pentru ca nu sti cand, si copilul tau va fi intr-o astfel de situatie care il poate marca ...
La varsta lor astfel de intamplari ii pot traumatiza, si pot avea consecinte grave in adolescenta.
Va rog eu domnule luati legatura cu parinti bietului copil si va multumesc anticipat.
Sabina spune:
Gabi, ai putea face scandal cu motivul ca a ta fetita e traumatizata sa vada asa ceva, ca altfel nu vad cum ai putea sa te bagi...
groaznic, mi-e rau!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
crinuta spune:
Si mie mi-e rau. Sunt revoltata.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Sabina spune:
daca ma gandesc bine, asta e un abuz extrem de grav si ar trebui chemata politia ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
anya spune:
Eu zic sa te revolti si la gradinita. Poti spune ca e abuzat moral copilul tau, sa vada asa ceva si sa te plangi directoarei, cu amenintarea ca mergi la politie. Vezi daca rezolvi ceva -pentru binele baietelului de care nu se ocupa...cine ar trebui.