Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 19
syyylviuta spune:
Elias. Stiam ca e problema asta aici, toata sarcina mi-a fost frica de treaba asta, acum asta e, n-am incotro decat sa mai astept cateva zile!
39+ cu
Stefan Cristian
dara_d spune:
Neata
Ce bucurie pe mine azi facem 36 de saptamanai,mai am un pic si o sa o vad pe DENISA.
Silvia lasa ca o sa fie bine , mai ai un pic si iti vezi bebele.
Am dormit si eu mai bine, m-am odihnit,mi-am revenit si cu stomacul.
Acum am citit ce s-a scris aseara.
M-am programat, sambata merg la control sa vedem ce mai zice nenea doctorul.
Cam atat, pupici tuturor.
36+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
catilin2008 spune:
buna dimineata, burtici,
am schimbat si noi prefixul..avem 30 de saptamani! 
boti, superba camera, daca as sta la parintii mei as putea face si eu camera separata pentru bebicu..dar trebuie sa stam in apartament de 2 camere...si cu mama soacra langa noi
..asta e...
silvia, imi pare rau..erai pregatita si te-a trimis inapoi..e o vorba veche..dezbraca-te ca te..imbraca-te ca nu te mai..
asta poate te mai inveselesti un pic..
30 + cu
Bebicu Andrei
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Silvia ce chestie sa te trimita acasa, cred ca esti tare bulversata, te pregatisei moral, psihic, toate alea, si pana la urma mai astepti. Eu cred ca as fi izbucnit in plans. Pe de alta parte decat sa stai la gramada cu cine stie cate alte femei in saloanele alea mari, mai bine mai astepti putin pt o rezerva, ca banuiesc ca asta astepti. Oricum noi tot te incurajam, indiferent cand e momentul magic!!!
Diarux si eu la inceputul sarcinii eram disperata dupa detalii, masuratori, informatii, citeam cu aviditate pe net orice info gaseam si aveam pretentia ca la dr sa-mi spuna mai multe chestii. Mai ales ca vedeam diferite buletine ecografice postate de fetele din Bucuresti, si acolo se scria cam cate o pagina la fiecare eco, pe cand mie dr imi scria 3 randuti pe caietul gravidei si atat. Asa ca pe la 12 saptamani am zis sa mai incerc o alta varianta si m-am dus la dr Draghici dar nu mi-a placut deloc. Spre deosebire de Zoican care e atat de comunicativa si explica totul pe intelesul tuturor, cealalta a fost muta, cel putin cu mine, n-a scos un sunet, decat da, nu, cuvinte de astea monosilabice. Asa ca m-am decis definitiv sa raman la Zoican si m-am potolit cu gargaunii mei, mai ales ca si dr imi tot spunea ca nu-mi face prea bine sa citesc prea multe, etc. oricum ea mi-a raspuns intotdeauna la intrebari si mi-a lamurit fiecare nedumerire. Asa ca acum nu imi mai fac probleme ca nu a zis nu stiu ce, sau nu a masurat nu stiu ce... Daca plec de acolo cu ideea ca totul e in regula mie imi e suficient. Ah, si in ultimul timp ma si recunoaste, ca mai demult aveam senzatia ca nu ma mai tine minte de la o luna la alta. Dar acum si-a amintit chiar si unde lucrez, chiar am fost uimita, ca la cate paciente are in fiecare zi...
Anna
34+ cu
Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze
locca spune:
Felicitari, Nati! Mateiul tau sa fie sanatos si mancacios!
Syyylviuta, cred ca te-ai intors cam dezamagita. Dar lasa, intr-un fel e mai bine sa fii cat mai aproape de termen. Sigur nu vrei tu sa nasti maine, vineri 13?
Se zice ca cei nascuti pe 13 sunt norocosi (zic si eu plina de speranta pt. fi'miu).
N-am mai scris de mult de tot si din pacate nici nu prea am apucat sa citesc pt. ca am mult de lucru in perioada asta. Am mai bagat un ochi la piticodrom, unde se scrie mai putin acum si pot tine pasul. Sper insa ca din iulie sa pot sta calare pe forum mai mult.
In rest suntem bine, ma lupt cu niste arsuri cah dar cam atat, inca pot dormi bine noaptea (pacat insa ca nu ma lasa fi'miu sa dorm cat as vrea). Ieri am fost sa iau rezultatele la analize si mi-a iesit o anemie, asa ca pompez fier acum. Si cam atat.
Daca nu reusesc sa mai intru zilele astea tin pumnii celor care se pregatesc de marea intalnire. Sa fie cat mai usor si cu recuperare rapida!
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
M&M spune:
Silviuta,
cum adica nu au locuri libere????
Ce stupizenie!!!
Dara, felicitari pentru cele 36 de sapt!!!
Sun, si eu am o lene in mine si azi trebuie sa merg in nu stiu cate locuri. Bafta!!
Catalina, 
Subscriu si eu ca cei nascuti pe 13 sunt norocosi...
, Locca
Cristina
30+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
pagurschimag spune:
Neata fetele...
Am facut si noi un dushulet si am intrat un pic pe aici sa vad ce mai faceti...
In noaptea asta ma pot lauda ca am dormit si eu mai bine...nu am avut nici arsuri....bine a fost...
Boti am vizionat pozele cu camera gargaritzei...E super!!!! Imi place la nebunie....vreau si euuuuu....
Sun
merci de incurajare...
Ingry bine ai revenit printre noi...si felicitari ca ati reusit sa va mutati in casa noua...
Didi si bebelanul meu are un usor retard de crestere dar ginecologul meu nu mi-a dat mai multe amanunte...deci nu te pot ajuta cu o greutatea lui ca sa te poti orienta. La mine este de vina circulatia uterina pe artera stanga...si cica o sa fac un tratament cu Clexane...Eu iti tin pumnii sa fie totul bine si bebelusa ta sa fie ok....
Daniela/Morcoveata eu eram cea cu Clexanul...Merci mult pt lamuriri...O sa incep si eu tratamentul cand o sa-mi vina comanda...sper sa fie cat mai curand...
Silvia nu fii dezamagita...oricum in cateva zile trebuie sa nasti...noi iti facem galerie aici...sa-ti ridicam moralul...
Ma duc sa vizionez si eu un film pe calc...si intru mai tarziu...
Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand alt
Patrick Ioan
32+
pozele mele
vias spune:
mi-e foame!!!
Silvia..imi pare rau ..nu-mi vine sa cred ca se procedeaza si asa...astia se joaca cu nervii oamenilor...

..abia astept sa scap de servici...atatea mai primesc sa fac...ce ma enerveaza!!!!!!
Cami 35s+, cu
???????????
pustai
dana81 spune:
neata burtici!!!
Mama Silvia, ce lume cu fundu'n sus in tara asta...si daca intrai in travaliu si nu mai puteai astepta?Te cazau la hotel? Lasa ca asa data viitoare poate nu vei mai avea emotii...Pupici si ai grija sa stai linistita...
Eu ma apuc de invatat..
ANAXENA sa stii ca si eu citisem primul cap cand a nascut DANA, si eram f emotionata, cum trece timpul asta...si cum s-au legat niste prietenii...
Violeta, bafta la exam, ma mir ca nu stiai conditiile de la noi din oras
, dar trecem noi si peste astea, sa fim sanatoase sa nu stam mult acolo!!!
SUNULE tu nasi normal sau prin cezariana? nu inteleg ce e cu anestezistul...pt epidurala?
32 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 8 SAPTAMANI