Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 20
marimar spune:
Buna gravidutelor,
Noi am fost busy cu niste musafiri, prieteni dragi din NZ, n-am mai intrat si n-am mai citit nimic.
Acum am ajuns la vestea data de Sunny despre Nati, Doamne, nici nu pot sa ma gindesc la cit s-o fi chinuit, de simbata dimineata pina luni dimineata !!!!!!!! oare de ce nu fac japonezii astia caposi epidurala
Asa ca fetelor, pt o nastere cit mai usoara si travaliu cit mai eficient bagati tare ceai de frunze de zmeur si masaj al perineului din timp
NATI FELICITARI PT BEBE MATEI, ESTI FOARTE PUTERNICA, MERITI TOATA ADMIRATIA !
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
M&M spune:
quote:
Originally posted by marimar
Buna gravidutelor,
Noi am fost busy cu niste musafiri, prieteni dragi din NZ, n-am mai intrat si n-am mai citit nimic.
Acum am ajuns la vestea data de Sunny despre Nati, Doamne, nici nu pot sa ma gindesc la cit s-o fi chinuit, de simbata dimineata pina luni dimineata !!!!!!!! oare de ce nu fac japonezii astia caposi epidurala
Asa ca fetelor, pt o nastere cit mai usoara si travaliu cit mai eficient bagati tare ceai de frunze de zmeur si masaj al perineului din timp
NATI FELICITARI PT BEBE MATEI, ESTI FOARTE PUTERNICA, MERITI TOATA ADMIRATIA !
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Marimar cate cani de ceai trebuie sa bei zilnic si din ce saptamana ca sa aiba efect ceaiul de zmeur??? Eu am citit ceva de sapt 32 , ca atunci ar trebui inceput
Cristina
30+ ,cu
Mihai Daniel " Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Iar am ramas ultima aici...
Cristina
30+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
SunSmile spune:
Cris spor la plimbari si tie! Eu in juma de ora plec..deja a devenit obligatoriu:)
Dana eu nasc natural. Si da, discutia cu anestezistul va fi in vederea epiduralei, sa-mi explice ce si cum, sa vada analizele de coagulare, sa vada coloana mea paradita si recomandarile medicului stomatolog (eu am avut mari-mari probleme cu anestezia in trecut). Si-mi va povesti si de anestezia pt cezariana, just in case...
SUN
38+ 

M&M spune:
cred ca plec si eu, la cate am de facut azi...
Cristina
30+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"