Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 18
oanasm spune:
na bun...ieri la curs..ma rog, de fapsu sunt 3 intalniri a cate 2ore fiecare, o intalnire cu dr, 1 cu asistenta si 1 cu moasa..ieri ne-am intalnit cu moasa (sau asistenta!?
)..ne-a zis ce avem nevoie in spital (dar n-am putut fi pe faza..ca ma bruia sotzu'..vai suntem ca doi prunci rai), apoi a zis sa venim la spital daca: se rupe apa MUSAI..si daca avem contractii la 5minute..ca mai devreme nu prea are sens, ca acasa ne relaxam mai bine si ca oricum..nasterea dureaza ceva
, apoi a zis ce deja stiam NU SE FACE EPIDURALA
dar exista masca cu ceva gaz (care are efect pe termen fff scurt..ceva de genul minutelor
) si ca sa nu ne fie frica...si sa fim mereu atente la ce ne va spune atunci!!!! aa..de clisma nu vom scapa...brrrr...deja ma kak pe mine![]()
![]()
, a mai zis ca s-ar putea sa mia iasa niste kaki...o leac, dar nu-i bai, ca oricum o sa ne zica ceva de genul (fa kaki..ma rog![]()
)zis ca tata daca vrea o cafea intre timp no problem...ca daca ii se face rau ele sunt acolo
, e zis ca ei sunt pro epizotomie.. ca deh..sa "nu te rupi ca un trandafir"
buuun...cand vom ajunge la spital intram intr-o camera unde ni se face primul control (am uitat sa pozez camera asta de emotii) eco si alte alea...apoi intram in alta incapere unde se face clisma si defrisarea..si este si dus (a zis ca daca ne pica bine putem intra la dus in timpul travaliului
)..apoi camera de nasteri, cu scaun de ala ca wcul, cu minge asa arata sala nasteri in doi
aa..ne-a zis sa luam tampoane fara aripioare..ca s-ar putea ca aripioarele sa ne irite..
sistemul este de 24mama cu bebe...iar camera de un pat e asta, asta
no..daca imi mai amintesc chestii le zic..![]()
Oana
29+ cu

o noua viata
filmuletz bb
lcazangiu spune:
Buna dimineata burtici cu pepenasi,
Silvia multa bafta azi la cezariana, te asteptam cu vesti bune!

Pentru fetele care au inceput sa bea ceai de frunze de zmeur, vreau sa va intreb daca ati sesizat ceva simptome?
Lori
38+
David
AMR 12 ZILE
oanasm spune:
pthiu ce mesaj lungan am scris...
sunu si io mi-s cu nichita..adica si cu nichita..io am ce am cu proza/versuri..de mica![]()
Oana
29+ cu

o noua viata
filmuletz bb
SunSmile spune:
Lori eu beau da' n-am observat nimic iesit din comun! Si oricum, cred ca mai mult psihic daca e sa ma ajute, ca am inceput cam tarzior sa beau si 2-3 cani/zi nush cat ma ajuta. Da' io beau. Tu ai ceva simptome? Auzi, chiar, daca vii aici dumninica, ai pe cine sa anunti in caz de ceva, nu?
Silviutz
! Ce emotii trebuie sa aiba, draga de ea!
Sor'mea asta da rasfatz culinar nene. Am zis io ca am un super cumnat!
Andreutz bravo pt nume, sunt frumoase! Are si dulceatza rolul ei pe lumea asta:))
Onutz faina camera! Si faine informatiile! Super ca esti cu Nichita:)
SUN
38+ 

boticelina spune:
Buna dimineata fetele iubitele! Inca azi si maine si gata, intru si eu in concediu! 
Pentru fetele nostalgice, de dimineata, www.youtube.com/watch?v=DmV0TcTNJ3o& feature=related" target="_blank">bucurii braziliene
Si un rand de agitate pentru Silvia si bebe Stefan
Refacere rapida mamico si un bebe pofticios si sanatos!
AlinaM, imediat scoatem pampoanele si pentru tine, nu? ![]()
Monica
35+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
SunSmile spune:
Daaaa, super Boti, multam fain! Ce bine ca intri in concediuuuu, o sa stai cu noi la barfe!
Doua felii de paine prajita, doua de telemea de vaca, o mega roshie si poate-mi vine si mie cheful sa ma duc la imbracat, ca s-o tai in orash....
SUN
38+ 

syyylviuta spune:
M-am intors acasa tot 2 in 1.
Nu nasc azi, caci e maternitatea plina si cum cezariana nu e prioritate mai astept sa se externeze mamici. Maine nu merg eu ca e 13, poate sambata sau duminica, ori de luni incolo. Oricum va anunt, si va multumesc frumos pentru galerie!
39+ cu
Stefan Cristian
bufi spune:
Model CERERE:
In atentia a Directorului General si Departamentului Resurse Umane
Subsemnata .................., angajata in cadrul firmei S.C. ............... , solicit a-mi aproba plata unui un salariu mediu pe unitate pentru nastere 1 copil, conform urmatoarelor prevederi legale:
Contractul Colectiv de Munca la Nivel National pe anii 2007 - 2010
Art. 51
In afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare:
c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate.
Va multumesc!
Data:
SunSmile spune:
Ce ciudat...e maternitatea plina! Despre ce spital e vorba Silviuta? Ehhh, noi tinem pumnii in continuare pt ca e clar ca va fi in curand!
Mie mi-ar placea sa nasc pe 13...e atat de puternic numarul asta...
SUN
38+ 

lcazangiu spune:
Sun am numarul Anaxenei, sper sa nu ne apuce pe amandoua in acelasi timp:D
Eu de ieri am inceput sa beau ceaiul si am observat ca am inceput sa ies mai des la toaleta(treaba grea:)), dar cred ca e o coincidenta, poate si de la atatea fructe pe care le mananc.
Azi ma duc la dct de familie care este si pediatra, sa vedem cam cate kg mai am si cat am circumferinta la burtica, data trecuta aveam 110
, sper sa mai fi coborat putin, cu toate ca eu nu observ vreo diferenta.
Lori
38+
David
AMR 12 ZILE