Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata gagici cu burtici,

mai dar asa spor aveti la scris.......ca nu mai prididesc sa citesc..

Aseara nu am mai intrat ca a venit Cristi si mi-a adus bere.....mi-am facut de lucru...apoi am stat cu el...
Didi sper ca bebe sa fie bine...ai incredere...si roaga-te la DD
Narcisa..si eu am auzit ca acolo e mizerie si plus ca din aeroport esti invatat sa renunti pe strada la bijuterii si lucruri de pret...asta e un lucru urat...dar eu tot sper sa ajung pe acolo...e un vis al meu....nasica puiului meu a mers si pe statuie...mi-a zis ca urca cu lift..ca e f inalta statuia...si de-astea....abia astept sa vad si eu cu ochisorii mei ...cat despre Cristi...acum a inceput sa-si revina firma, adica are foarte multe comenzi...dar din pacate se confrunta cu lipsa muncitorilor...speram sa rezolvam, sa reusim in primul rand sa ne platim datoriile si apoi sa ne facem si pt noi...acum o sa vedem...sper doar din suflet sa fie bine...

O sa va povestesc un vis de acum vreo 2 luni...eram la mare eu, Cristi si bebele (baiat bineanteles, dar pe vremkea aceea nu am luat in seama nimic)...a inceput furtuna...si am mers pe un deal asa...sa ne gasim un adapost...am ajuns undeva mai sus dar era o furtuna f urata, cu tunete, fulgere (mie imi este frica de asa ceva), gasisem adapost intr-un fel de casa parasita...si baietelul pland\gea f tare...si nivelul apoi crestea, si era asa urat...plangeam...atunci impreuna cu Cristi, am luat bebele si impreuna am mers catre masina...am zis sa stam acolo...numai ca pe drum a inceput sa rasara soarele...eram pe o alee noi 3 si mergeam numai printre ciresi...care aveau crengile pline..pline cu cirese...si printre, zaream soarele....eu bineanteles ca l-am interpretat ca dupa furtuna, rasare soarele si ca vom fi impreuna fericiti...si ciresele acelea multe si frumoase am zis eu ca-i semn bun..

Boti...supewrba camera gargaritei...sa o stapaneasca sanatoasa...si tu sa te poti bucura de ea....faina mobila...chiar faina...si faptul ca ai putut-o folosi pe a ta din copilarie...mie deja imi place si mai mult

Si acum, inainte de a pleca la servici...scot agitatele pt Silvia...

..sper sa ai o nastere usoara...sa-ti revii foarte rapid..si apoi sa-mi spui si mie cum este exact...ca si eu fac cezariana... fata..sper din suflet sa fii bine...

azi schimb si eu saptamana...numai ca la mine nu a mai ramas 5 saptamani...ci doar 3+
Cami 35, cu ???

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Sunt prezenta cu o ceasca de cu muuult laptic . Citesc din urma si revin...

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Neata
Acum a plecat sotul la lucru si am intrat sa vad ce ati mai scris, dar cred mai merg putin sa dorm ca mi se inchid ochii. Mie aseara mi-a fost atat de rau, am varsat de doua ori, si m-a durut capul groaznic, oare asa o sa ma tina pana nasc, a fost a treia seara de cand iau WC in brate.

34+ Miruna AMR 5+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Silvia
Mult laptic si b mancacios si cuminte.

Didi tin pumnii sa fie totul in regula, desi eu sunt sigura ca asa este, dar dr vrea sa fie si el sigur. Si eu am reperat eco la 2-3 zile daca era necesar si s-a dovedit ca totul e ok cu gaza mea.

Camy din pacate intalnireadesambata a picat pt ca dr nu imi da voie sa plec la drum asa lung, mai ales ca in ultimele zile am avut stari de ameteala si de greata. Si apoi m-a avertizat ca sambata si duminica nu va fi in localitate, asa ca sa stau cuminte, apoi pot sa nasc ca nu intra in concediu decat in a doua jumatate a lui iulie.

Eu ieri m-am simtit destul de rau si pana pe la 2 jumate am stat numai in pat. Am chemat-o pe sora mea sa stea cu Bianca, au iesit in parc, macar am stat linistita. Apoi mi-am revenit. Si pe la 3 jumate m-a apucat cheful de plimbat prin oras. Mi-am sunat sotul si l-am anuntat ca merg sa il iau dela munca cu masina si mergem sa cumparam carucio, daca dr tot nu imi da voie sa merg la Brasov. Asa ca am mers, am cumparat carucior, un pat pt Bianca, ceva hainite pt amandoua gazele si...capsuni multi. Bianca a fost atat de incantata de noul ei pat ca aproape toata dupa-masa a stat in el. Mi-a cerut sa ii dau perna, patura ca ea face nani. Si azi-noapte a dormit in el. Dar cine a defilat toata noaptea la ea sa vada daca nu a cazut din pat? Eu, normal.M-a apucat brusc cheful de facut dulceata. Asa ca am stat aseara pana pe la 10 jumate sa termin dulceata. Azi de dimineata (la 7) eram deja la polioclinica pt analize la sange. Abia astept sa vad rezultatele. Oare fierul sa fie de vina pt starile astea derau? Om vedea la 2 cand primesc rezultatele. Acum sunt chiaoara de somn, dar imediat se trezeste gaza, asa ca nu mai pot dormi si mai trebuie sa curat si bucataria ca aseara n-am mai fost in stare. Si iar am de spalat haine...
Merg sa vad si eu pozele noi pe care le-ati pus, ca nu am reusit inca.
burticile

Andreea 36+ Denisa Ioana si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Mada te rog sa treci la si noi in listuta numele gazei Denisa Ioana. In sfarsit ne-am hotarat. Eu mai am putin si nascsi inca nu aveam nume. Aseara, facand dulceata ne-am hotarat.

Andreea 36+ Denisa Ioana si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Deci...
SILVIUTA, INCA O DATA SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA SI BEBE STEFANEL SA FIE BINE, SANATOS!!!!

Vio, , ii punem pe ai nostri soti pe ganduri cu forumul asta...Adevarul e ca da dependenta. Bafta la examen!!!
Ana, hai mai ,ca eu tot sper ca saptamana asta sa ce dai vestea ca nasti..
Ruxandra, Si-a gasit sora ta motanelul??? TE asteptam cu poezioare multe si haioase.
Narci, m-am uitat si pe net, dar ma duc azi prin magazine sa caut!!!
Mada, m-ai distrat cu PSP-ul pt husband... Da, din pacate aici, nu prea ai o mare diversitate de produse pentru copii!!! NU inteleg de ce nu aduc si la noi produsele de afara si, evident , si al preturile de acolo. Da' ce surpriza ti-a facut Flo!!! Sa iti fie de bine.
Ioana( Andrey2008) , asteptam poze..Sper ca te-ai odihnit azi noapte!!!
Tecky, asteptam poze....
Daniela( Morcoveata), m-ai speriat cu ce ai scris despre produsele Avent...Dar celelalte produse oare nu contin si ele tot felul de chestii nocive ????
Biri, multumesc pentru link-uri... Ce mai face printesa Ana??? Tot cu mofturi la imbracat??? Sper ca daca am baietel sa nu faca mofturi la imbracaminte,,,bine, eu sper...
Aseara am avut parte de un adevarat show din partea lui bebe Mihaitza...Cred ca vreo juma de ora a tot dat din picioruse si manute ... Era si tati cu mana pe burtica,,,cred ca bebe a simtit, caci era tare nazdravan, apoi i-am cantat un cantec de leagan si s-a potolit...Abia astept sa il tin in brate pe puiut...

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata! Beau si eu cafeluta cu voi apoi fug la invatat! Fetelor mersi mult pentru urarile de bafta, o sa am mare nevoie!
SYLVIUTA , te sustinem in continuare , hai mamico!!!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita29+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

buna dimineata!!
silvia inca un rand de !!!!
madamm..ce dezmat culinar ati tras ieri!! mi-ai facut pofta de pufarin....o sa merg si io sa-mi iau azi
bujo sisty (adica sora..dar io asa-i zic) mai incerca..dica na..fac neprotejat...dar totusi nu lucreaza asa klumea io sper sa vina bb si la ea curand..merci de gandurile tale
tecky asteptam pozele
morcoveatzoo welcome back! wow,deja sti data pt. cezariana! merci de info legate de Avent..nu stiam de scandalu' asta..na...si oare Nuk contine substanta aia Bisphenol-A? sau scrie pe ambalaj din ce e facut bineronu/steriloizatoru'?
biri si merci si io de siteurile alea cu respiratu'...pthiu...sper sa ne ajute si sa nastem fain..usor (pe cat posibil)
vio imi pare rau ca ai stari de astea urate de tot..cu vomat si alte alea..poate ai papat ceva ce nu ti-a picat bine..sau ceva de genu' asta
cicel fain numele de Denisa! imi place tare! noi inca nu avem nume...dar mai avem in schimb un pic de timp sa ne decidem

Oana
29+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Madame Birinuchis stersai pozele. Saru'mana ca ai zis, ca oricum vroiam s-o fac de multa vreme. Si saru'mana pt linkuri.

Anka hihihi, asa-i...una vrea tei, alta alge. Si eu am mierle si canta de la 5 dimineata si multe alte pasarele. D'aia nici n-o sa vand apartamentul asta. Spor la amenajari si mutari in cerc (uof ca te inteleg). Abia astept sa ne pui poze cu noile achizitii!

Narcis ce simpatic Vil, cum ne stie el. La al meu e mai usor, ca macar intelege...le-a si vazut pe cateva dintre fete (Ankai oricum ii spune doar "mamica fetitei"...pt ca i-a placut de Eliza in parc:) ).

Ana ce nostalgica esti! Poate pt ca se apropie??? Nu stiu, spune-ti si tu mereu ca daca nu a iesit pana acum, inseamna ca nu a fost pregatita. Pur si simplu ei i-a fost si inca ii este mai bine acolo, in burtica! Oricum, chiar mai e putin...fruntea sus!

Bey cand oi naste io, va rog sa nu va suparati daca va rog sa-mi puneti o strofa, oarecare, din Nichita Stanescu. Pt mine poezie = N.S. Stiu, sunt o ciudata. Si merg si la cimitir si in martie si in decembrie si pun flori pe mormantul lui Nichita si stau cu el de vorba! Cum ziceam, stiu, sunt o ciudata!:)

Azi am asa de multe drumuri de facut si, momentan, asa o lene aaam!

Vic? Gabi? Mai nici macar o veste despre fetele voastre?

Pup

SUN 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

A.cicel lasa ca vom apuca noi s ne vedem...poate cu bebelusii in carucior..
Aaaaaaaaaa....inca 3 zile de servici..in afara de azi!!!..

Azi mananc prajituri...e ziua sefei...abia astept!!!

Cami 35s, cu ???????????

pustai

Mergi la inceput