Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Narcisa ti-am trimis PM cu site-ul patutului

34+ Miruna AMR 5+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Hey Biri! Nu am vrut sa intru in amanunte cu mutarea asta, dar si la noi au ajuns cu o cutie lipsa (aveam dosare cu tot felul de proiecte de la job, iconite, si altele de nici nu imi amintesc) Apoi ne-au stricat 2 lampi, avem niste zgarieturi pe fotoliile de piele, etc. In plus, nu a fost deloc usor sa stam atat de mult timp la hotel si mancat doar prin restaurante toata ziua. Sotul a fost tare dezamagit tinand cont ca am platit destul de mult ($3000 si nu am avut greutate asa mare, doar mobila din living si bedroom) tocmai pentru a avea serviciu de calitate. Asta este, acum a trecut

Voi mai sterge si eu din pozele de pe Picassa.

Biri, am o intrebare. Stiu socrii tai niste agentii/site-uri care ofera bilete Bucuresti-Salt lake la preturi rezonabile? Eu planuiesc ca mama sa vina la inceputul lui august aici dar ma sperie preturile - in jur de $2000 pe bilet dus-intors.

Ingry 32+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Uff am reusit sa ma rostogolesc si eu la calculator ca am papat si acuma abia ma misc.
Si Flo mi-a facut o surpriza si a fost azi si pe la magazinul romanesc si a venit cu pufarini, covrigei, mezeluri, pate si cornuletze. Asa ca ne-am delectat cu bunataturi azi.
Sorelix inainte sa zici ceva sa stii ca am dat si comanda la tesco, deci meritam.
Boti f bine asa va vreau, cu ghete roz cu fluturasi.sa stapaniti si folositi sanatoase scoica si premergatorul.
Roxana felicitari pt noua titulatura.
Ingry ma bucur sa aud ca ati reusit sa va mutati. Sedere cat mai placuta in noul cuib.
Didi tinem pumnii sa fie bine poate e cum e si Garga un pic mai micutza atata timp cat nu da semne de suferinta si medicul nu a zis nimic eu zic sa stai calma si sa fii optimista.
Flo intradevar sunt f rezistente astea de la avent si biberoanele si tetinele ca mai sunt tetine de silicon care nu rezista asa mai bine mai ales dupa ce apar dintii lui bebe si mai si musca din ele de zor.
Narci ms.
Irinuca lasa ca poate e mai bine asa daca nu erai gravi poate nu incercai. Astept si eu cu nerabdare poze.
Cristina noi cand am fost in ro am cautat sa ii luam la fata ceva jucarie frumoasa pt varsta ei si am fost complet dezamagita, nu se gasesc mai deloc jucarii asa pt copii mai mici si care erau erau niste uratanii si prost facute. Am fost f dezamagita.
Biri . Mai si pe mine m-a ajutat f mult respiratul corect.
Cristina i-ai la sotz un PSP si ai rezolvat pb, a meu e cu tv-ul si PSP-ul si eu cu laptopul.
Anka vai nu mai zis ca duminica vine si la noi maicamea, mi-e groaza de pe acuma.
Violeta bafta la examen maine.
Narci eu de aia tot sterg din poze adik pun poze las o perioada sa le vada fetele le sterg toate bag altele noi ca sa nu se adune prea multe.
Multumim de complimente si noi suntem tare curiosi cum o sa iasa Amira. ca multa lume ne-a zis dupa ce a vazut-o pe Ari ca sa mai facem copii ca facem copii frumosi.
Are dreptate sotul tau si eu imi faceam griji vai cum am sa fac vai cum o sa fie si etc da am incercat sa nu ma stresez iau fiecare zi asa cum vine incet incet cu pasi mici nu ma gandesc prea departe ca mor de griji. Ne-am descurcat amandoi f bine nu am nenorocit copilu, inca , ea e happy noi suntem happy deci totul e bine, ce va mai fi nu avem de unde sti ne bucuram de momentul de fatza.

Uff gata nu mai pot de spate bebe imi rupe coastele, merg si eu sa ma intind si ne auzim maine dim.

Silviuta galerie de pe acuma:
ca eu oricum sunt cu doua in urma voastra. Curaj pt maine.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 14 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

buna fetelor.
MADA sa-ti fie de bine.
CRISTINA ms
Ce mult ati mai scris.eu am fost azi la doctor(la timi) ptr concediu medical si cum nu am dormit azi noapte ca mi-a fost rau am venit de acolo si mai rupta de oboseala,dar macar sper sa pot dormi.
Va pup pe toate.Merg sa incerc sa dorm ca numai pot.

Ioana28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Mada, merci mult!

Biri, tot nu ai reusit sa pui poze pe Picasa?

Ingry 32+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Narci si pe mine nu ma cunoaste husbandu?
Oana imi pare rau de sora ta, chiar credeam ca treceti prin sarcina impreuna. Acum mai incearca?
Biri si zici ca daca am facut antitetanosu in ultimii 10 ani mai are inca efect? Ca io l-am facut acu 3 ani cand m-a muscat un caine.
Si acu sa punem agitatele la munca pt Silvia

bujo 34+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Acum am venit si eu de la petrecere! Maine pun si eu poze cu mine si cu burtica!
Noapte buna va doresc la toate!

Tecky 36 sapt Raluca Ana
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

buna fetelor,

Felicitari Dana si Nati pentru bebiti, sa fie cumintei si mancaciosi.

Sylviuta,Doamne ajuta sa fie totul bine maine.

Revin si eu dupa 2 saptamani de absenta, am crezut ca daca raman in concediu o sa am mai mult timp liber, m-am inselat. Am alergat sa termin cumparaturile pentru bebe si pentru camera si tot trag de sot sa terminam odata cu zugraveala ca mi s-a acrit. Am mai pierdut vreo trei zile pe la spital pana cand dupa evaluari peste evaluari, doctora mea a hotarit sa ma programeze la cezariana pe 4 iulie, cand o sa am 39 de saptamani. Asta pentru ca am niste probleme cu coloana (2 discuri herniate).
Nici eu nu mai pot sa dorm pe nici o parte, asa ca m-am mutat pe un fotolui cu spatar flexibil. In curand o sa dorm in fund.
Fetelor, referitor la Avent, in Canada au fost retrase din magazine toate produsele lor(biberoane, sterilizatoare, pompele de san) pentru ca au in componenta Bisphenol-A, o substanta care ar fi cancerigena. Acum singurele care se gasesc sunt Chicco, Medela si Safety First, toate pe baza de sticla sau plastice transparente moi.

Boti foarte frumoasa camera gargatitzei.

Intreba cineva de Clexane, eu am facut injectii in primele 12 saptamani pentru o buna irigare a uterului desi nu am probleme de coagularea sangelui, dar doctora a zis ca ajuta, mai ale sa veneam dupa o extrauterina si ii era teama de vreo inflamatie ceva pe acolo.
Nu sunt dureroase daca le faci incet si la sfarsit tii putin apasat locul cu degetul fara insa a-l misca. Daca nimeresti intr-o zona cu vase de sange mai la surafata se cam invineteste, dar trece cu putina gheata.

Fug ca a venit sotul de la servici si ma striga.

Sper sa mai apuc sa scriu din cand in cand, oricum va citesc aproape in fircare zi.

Daniela 35+ cu bebe Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

ingry ce sa-ti spun, cam asa sunt astia cu mutatul, nu se poate fara ceva stricat...despre bilet eu de fiecare data pt mama am luat de pe net ca mi s-a parut cel mai avantajos, mai era o firma in NY - Queens care se ocupa de bilete, parca Titi travel se chema, nu stiu daca or mai fi, da un google. si a mea vine in iulie (mada daca ai nevoie de un umar il gasesti aici) si am luat de pe site-ul NWA. poti incerca si expedia sau direct la Delta, inainte eu de la ei am cumparat si erau ok, acum imi iesea mai scump. dar tot cam pe acolo sa stii, e si sezon... vai, si eu nu am decit soacra, ca sa nu aibe alta preocupare decit pe noi ...

bujo esti ok in cazul asta, nu-l mai face.

hai ca mai incerc cu pozele odata...

37+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

cristinelu baga un ochi pe aici pt respirat:

http://www.americanpregnancy.org/labornbirth/patternedbreathing.htm
http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/labourandbirth/labour/breathingtechniques/

morcoveata bine ai mai aparut, chiar ma intrebam ce s-a intimplat cu canadiencele noastre, care au aparut si disparut fara urma f rapid... in SUA nu s-a retras Aventul de pe piata, se discuta mereu de treaba asta dar e inca in magazine, normal ca firma spune ca e safe, oare???!

sa nu uit sa-mi schimb semnatura, amr 2 saptamini

38+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput