Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 15
violeta29 spune:
ANAXENA eu cred ca devii nostalgica ptr ca in curand o sa treci de la statutul de graviduta la cel de mamica!!! O sa-ti fie dor de aceasta perioada nu-i asa? Mie cu siguranta o sa-mi fie , mai ales ca am aspirat la acest statut vreme de 10 ani.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
29+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
anaxena spune:
deja am luato razna,cam asta e ordinea de pana acum
1.danangie a deschis odiseea
2.monalac
3.eu
4.IRDA
5.syyylviuta
iar oanasm scria cele mai multe mesaje
concluzie toate au nascut,iar eu nu!
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 9 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
ankalaura spune:
hello fete!
Mai, eu sunt franta de oboseala.... Cand s-o terminat cu balamucul de la mine din casa???
Am inceput sa demontam bucataria, ca sa poata veeni astia cu mobila. Ieri m-au sunat ... cica pot sa vina azi? Ma nene, nu am fixat data de livrare?
Acuma ne-am mutat in sufragerie, ca si aici sunt ceva mutari de facut...
Unele le invart in cerc, ca nu prea am mult spatiu de depozitare, iar balconul e in santier...
Dar poate terminam in 2 saptamani, ca sa nu ma apuce nascarea cu balamucul in casa....
A fost mama la noi pentru 2 zile. Bai ce ne-am mai impuns! Ce bine ne intelegem cand ne despart 250 de km! A insistat o gramada, sa ii fac Elizei bagajele, sa o ia cu ea. Mai, daca am zis NU, apai e NU! Lasa, zice, ca data viitoare o ia cu ea, dupa ce nasc eu. Ei bine, si la asta tot NU era!!! Neehhhh, se face ca uita. Si pe mine ma apuca nervii...
Ma duc sa mai citesc din urma, cat oi apuca pana adorm ![]()
Anca mami de Eliza si
36+ cu
Ligia Stefania
diarux spune:
mai, fetelor, voi mi-ati pus gand rau! m-ati incununat asa...poiata de poiata!

. Ideea asta era, sa reusesc sa scriu pentru fiecare cate ceva, just for fun. Acuma ca am captat atentia cititoarelor...treb sa fie mai aelaborate putin....ca deh, cresc si pretentiile pe masura ce avansam. adikatelea treb sa ma perfectionez, carevasazica. Problema e ca au fost spontane si necizelate.ma pun pe treaba
Nu de alta, da sa nu dezamagesc pe propunatoarele mele VIO si CRIS
m-ati innebunit cu masuratorile astea! eu nici nu stiu ce sa masor! ce tare sunt! habar nu am de nik!
DIDI mie doctoresa nu imi zice niciodata masurile si alte complicatiuni din astea. s-a "plans"[ ca in general, profesoarele sunt cele mai dificile paciente. citesc multe si pun o suta de intrebari, se panicheaza cand nu inteleg ceva. si atunci cred ca ma menajeaza. oricum prera multe nu pricep eu. in schimb raspunde la orice o intrebi si combina chestiile empirice cu ceva substanta stiintifica pt toanta de mine. de exemplu, mie mi-a zis ca nu o sa am un BB foarte mare. deci...probabil ca se vede ceva la eco in legatura cu evolutia fizica a lui BB dar nu stiu daca e motiv de ingrijorare asa de mare. probabil in locul tau as reactiona la fel. dar mine functioneaza treaba asta cu consilierea de
. adik vorbele fetelor ma linistesc. imi imaginez ca multe au mai multas experienta fiind la al doilea copil sau si mai departte, asa ca,,,ma calmez. si ti-am azis motto-ul meu: DD are el planurile lui, degeaba ne tot stresam sa iasa cum vrem noi!
bebe Andrei
Ruxandra
28+ si
Andrei Tudor
ankalaura spune:
TURTU
M-ai distrat teribil cu "centralizarea" legislatiilor.... cum fiecare vede unde e mai "parfum" 
Cu legile ca si cu legile, dar ce te faci acuma ca cine are parfum de tei vrea miros de alge, cine are miros de alge, vrea parfum de tei.... Ei bine, stiti ce am eu? MIERLE!!! Mai si canta... v-am mai zis cred... de zici ca esti in crang! Nu aud un tramvai, nu tu o alarma, nu scandal si nu manele.... doar mierle! Nu ca e misto la mine in cartier? Mai si stiti unde stau?? In TEI mai! Si daca ma stradui si indrept nasul catre lac, s-ar putea sa miroasa si a ceva alge de lac... ![]()
Mai, hai ca e misto in romania ![]()
Hai sa intreb si eu o tampenie - ce e aia masaj perineal mai??? CUm se face asta?
NARCI - e intelept sotu' asta al tau mai. Sa stii ca asa este. Eu nu ma grabesc deloc, nu m-am grabit nici prima data. E bine asa cum e. Si cand trebuie. Pe de alta parte, poate sunt eu mai norocoasa ca nu prea am motive sa ma plang....
Ma mai doare spatele, obosesc, amortesc noaptea, dar e normal la cat sunt de mare. Nu pot spune insa ca mor de vreo durere. Ma mai inteapa nitel in col, mai umblu cocosata...
Da' pot spune cu mana pe inima ca e ok, asa ca mai astept... sper eu pana la 1 iulie....
Anca mami de Eliza si
36+ cu
Ligia Stefania
violeta29 spune:
Gata, io v-am lasat, plec la culcare , maine ar trebui sa ma trezesc de dimineata ca dupaamiaza am un examen.
Somn usor tuturor

Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
29+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
Kimmy spune:
Azi iar am umblat teleleu prin oras,si am ramas tare in urma cu cititul,iar acum nu mai pot sa stau pe scaun,ca ma dor picioarele,asa ca o sa recuperez dimineata 
Sylviuta bafta maine,nastere usoara si refacere rapida iti doresc.Dimineata scot la datorie si agitatele ![]()
Mi-au zis astia ca nu am nevoie de mai nimic la spital,fiind particular,dar eu tot am pus ba una ba alta de am facut ditamai bagajoiu pana la urma
.Cred ca maine il mai triez.
Va
,noapte buna,ne vedem dimineata 
Kimmy
37+
Timeea Kristina
AMR 3 saptamani 
Didi81 spune:
Boti, da, stiu ca avem sarcini foarte asemenatoare
, si stiu ca o sa fie bine fetitele noastre delicate, dar iti dai seama ca m-a ingrijorat situatia asta... ei, ma calmez eu, acum astept sa vad ce se intampla sambata. Aaa, si am vazut pozele cu camera lui Garga - e superba
, si fotoliul imi place mult!
Inca o data, fetelor - nu nominalizez pe nimeni, multumesc pentru incurajari. Am zis, ma calmez
; sa va povestesc o faza hazlie: vine doctorul cu o palnie de-aia sa asculte bataile inimii copilului (asta inainte sa merg la ecograf, ca le-a masurat si acolo), si eu zic "pai sotul meu aude si cu urechea libera cum ii bate inima copilului", la care doctorul a ramas masca, in primul rand cred ca nu stia ce vreau de la el de ii zic asta si ramasese asa cu palnia aia in mana, si apoi de mirare: "cum asa, sigur aude inima copilului si nu artera ta?", "pai da, ca zice ca bate mult mai repede decat imi bate mie inima", "aha, ok.. asa o fi" ![]()
Didi
35+ 
oanasm spune:

anaxena..io n-am nascut breee!!!!
si sper sa nici n-o fac pana pe la vreo 37 sapt implinite
..tin minte inceputurile odiseei...tot credeam ca gata am ramas garvi...si teapa...si voi burtici cu testeII..eh...

..ati scris o tona!!!! maine intru sa va zi ce ne-a zis la curs..
bujo din pacate sora mea a pierdut sarcina la 8s
narcisa merci fain
..eu vroiam sa fac ceva in genul www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=babaapolas&submenu=pelenkazas&category=zsak" target="_blank">astora pt scutece
boti camera Gargaritzei e bestiala! e ff faina..si culorile..si desenele..si mobilieru practic!!! asta da mamica!!!
didi sunt sigura ca bebe e bine, te vei convinge la investigatia viitoare! 
na..am mai vrut ceva sa zic dar...deh...
va pupaces, noapte buna sa aveti burtose dragi!
Oana
28+ cu

o noua viata
filmuletz bb
narcisa.s spune:
Biri, m-am executat, sters din pozeeeee!!!Adica am sters din ale mele!!
Cris, sa ne spui ce ai decis pana la urma, sau fa un research pe net pe la mag online sa vezi, poate gasesti ceva pe acolo.Unele au pe grupe de varsta...
Am vaz poze frumoase de Magda, de Cami (Truli)...
Ca am uitat...Da, Ankalaura, barbatul meu n-a trait degeaba pana acum...Imi tot spune sa filtrez si sa selectez informatiile si sa nu-mi fac griji dupa ce nasc pentru ca tot ce o sa fac o sa fac bine pentru copilul meu...Sa termini cu renovatul iti doresc..RPD RPD
Pe mine ma distreaza ca v-a invatzat deja numele...Zice si Ankalaura (ma tot intreaba daca asta-i numele tau...hehehe), de Sun la fel ma intreaba (lui ii e mai usor Sun decat Laura), pe Boti o stie de Boti si de Garga, bine cu Tecky, Didi, Cris ii e ceva mai usor.Are ceva dificultati cu Violeta si cu Biri (nu intelege de unde vine Biri), cu Mada a invatzat repede si cu Ari
Tiberica, cum esti??Da un semn, esti in regula??
Nici Locca n-a mai scris...Esti bine??
Ce tare-i Ari pe poneiul rooozzz.Vai si cum ii zambeste toata fetzisoara!!Mada sa faci o Amira cel putin la fel de reusita ca Ari...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (33+)si Vil asteptand o 
AMR 7