Mamici norocoase de sept-oct 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Felicic

Piersicutza

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi SANZIANA, CLAUDINNA SI PINGUDINA si multa sanatate si bebei sanatosi si mancaciosi

Felicic, tinem pumnii pentru azi la prima morfofetala...sa te intorci cu vesti bune si cu Vasile cu toate la purtator!

23+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burticute !!!!!!!

LA MULTI ANI SARBATORITELOR !!!!!!!!!!!!

Va doresc sa aveti o zi minunata !!!!

Bafta mamicilor cu echo azi !!

Valentina 23 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

ratonelu felicitari pt semnatura noua
tin pumnii sa gasiti casa pe care o doriti la pretul care sa va convina
si da, se sterge bine kk cu servetele umede. folosesti mai multe e drept, dar la astea nu merita sa te zgarcesti

ps: nu ne plictisesti cu mesajele tale, mai scrie-ne

28+
AMR 84 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

freshn....multum
si de plictisit ..ziceam si io asa...stii cum zic femeile barbatilor..."ce m-am ingrasat"...asteptand sa i se spuna..nuuu......arati perfect!

glumesc....
pup.ma duc sa ma cantaresc...
si revin..

si inca ceva...vorbea cineva de o intalneala intre burticute...?
unde cum cand...sau am visat io...
300,ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ratonelu, multa sanatate sotului tau! Referitor la alcool, te sfatuiesc sincer sa te abtii pe cat posibil, chiar si o jumatate de pahar de bere pe zi mi se pare cam mult. Incearca berea fara alcool daca ti-e pofta, sunt tot felul de arome pe piata. Nu-mi sariti in cap e doar parerea mea . Felicitari pentru semnatura noua

Babytza, sper ca printesica ta e mai bine

Monica, bine ai revenit! Ne-a fost dor de tine, sper ca ne pui niste pozici!

Cristineescu, bine ai venit, scrie cateva mesaje sa scapi de moderatie si sa-ti putem vedea postarile in timp real.

Maryb, iti urez si tie bun venit pe odiseea noastra. Am insa o rugaminte, daca aveti unfinished business faceti-o pe privat, odiseea aceasta a fost cat se poate de pasnica si de vesela si nu as vrea ca acest lucru sa se schimbe. Acest lucru vizeaza si fetele de pe alte odisei care au postat aici mesaje adresate tie. Iti doresc sarcina usoara in continuare si un sanatos si cuminte.

YUPEEEE!!! AMR 86 de zile

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata gagici !!!

asteptam vesti bune de la fetele care azi merg la eco

hai piersicuta

hai felicic

va pup pe toate si va doresc o zi minunata !!!

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am schimbat si noi semnatura ...de fapt trebuia sa o schimbam de marti dar cum nu am mai intrat...
Ce putin a mai ramasa, doar 12 saptamani!!!!!Oau ce emotii ma apuca cand ma gandesc!!!!!

Diana
28+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

ratonelu, pt semnatura: sus in dreapta "contul meu" / profil personal
vezi ca dureaza un pic pana iti si apare ...

irina ... ce sa zic, esti super tare ha ha ha, vezi macar la botez sa nu-i uiti pe ai tai

apropo de aerul conditionat, pt ca voi naste in octombrie (teoretic) am considerat ca nu e necesar sa punem si in camera mogaldetei, va fi doar in sufragerie, unde ne vom muta si dormi cand va fi f cald la vara, iar daca va fi nevoie si in dormitor vom lua abia la anu'

aveti aici poze cu hainutele luate pana acum pt guguloi
unde apare Q la inceput, sunt de la quelle
http://good-times.webshots.com/album/563769369nuyGmE?vhost=good-times

La multi ani sarbatoritelor si zi usoara tuturor

p.s. eu am papat niste omleta si cirese si am o greataaaa ... cred ca imi voi lua adio in curand de la ele ... prin miscarea inversa

23+ cu baietel Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor cine avea formular de cerere de program redus la munca pt gravide ? As avea si eu nevoie.... Va pooop

Valentina 23 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput