Mamici norocoase de sept-oct 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

LA MULTI ANI FETELOR (SANZIANA, CLAUDINNA SI PINGUDINA) SI MUUULTA SANATATE SI FERICIRE!!!!!!!!!!

28+
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Va invit la cafeluta cu lapte si inghetata si cereale cu iaurt!!!!

26+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 96 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

LA MULTI ANI FETELOR (SANZIANA, CLAUDINNA SI PINGUDINA) SI MUUULTA SANATATE SI FERICIRE!!!!!!!!!!

28+
Matei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

alinushca: azi schimbam semnatura, tot azi m-am si cantarit, 70,2KG, deci 8,2 kg in plusAm luat 700 gr intr-o saptamana, e mult? e putin? in ritmul asta termin sarcina cu 25 kg

Vasile
21+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

va asteptam cu vesti bune fetelor!
felicic
piersicutza

24+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

Va invit la cafeluta cu lapte si inghetata si cereale cu iaurt!!!!

26+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 96 ZILE

clau_geo cu ce ti-am gresit de ma inviti la singura chestie pe care o mai pot manca ? ca zilele astea am inceput 10 feluri de kestii si nu am putut manca. doar inghetata de cacao cu cirese confiate pot

28+
AMR 84 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata burtici!

Claudinna, Sanziana, Pingudina

Va doresc o zi minunata alaturi de cei dragi, sarcini usoare, bb-i sanatosi si cuminti si tot binele din lume

L A M U L T I A N I

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!!!!!!!!!
Mama mama ce agitatie fuse pe aici...

Sanziana
Claudinna
Pingudina

Bafta celor care mergeti la eco!

Irina f tare faza cu parintii tai si de curiozitate cand ai de gand sa-i anunti???

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!

27+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata burticoase,

cine vrea un lapte batut?
bine...numa io
la multi ani pt sarbatorite,sa fiti sanatoase si sa aveti niste burtici si mai sanatoase!
si iubite......
azi sunt fericita.....ca mi-am gasit o pereche de pantaloni cu care m-m imbracat toata vara trecuta...si culme,ma incap!
bine,vara trecuta erau super largi...recunosc
in rest,nika interesant.....aaa..ba da,am soat abolnava la pat de aseara ...febra....durere in gat....si super uracios ca el nu ia pastile bla bla bla bla bal...ca paracetamolu e frectie la picior de lemn....ca spirt la picioare ...e dovada de babism....
si uite asa....nu i=am mai facut nimic si-l las sa sufere in tacere....
si singurul lucru pe care il fac..e sa ma rog in gand ...sa nu-mi dea si mie....raceala...ca iar o sa fiu minim 2saptamani....upppsss
piersicuta,ma bucur ca nu sunt singura ...drinki
aseara am fost la sora mea....si soata a vrut sa bea si el un vin...si l-am lasat si am condus eu la intoarcere...doar ca si eu am avut pofta de juma de pahar de bere(pahar mic,nu va imaginati altceva)....si chiar ma gandeam....ca stiu ca berea si miroase si sta mult in organism....cum ar fi sa ma opreasca politia....si gravida si
fresnhn,ce tare esti...bravo daca reusesti....
pe bune....
io aseara m-am ocupatde nmepotica mea cand a factu caca.....spalat etc....totusi...cand am spalat -o aseara ..avea caca si pe spatede cat se fataise...oare reusesc cu servetele...
dar.....iti dau dreptate ca tu ai experienta.si multu pentru sfaturi
aly,sanatate si bafta la medic...
felicic......io te "bat" la faza asta....io citesc 2pagini de mesj si apoi vreau sa va raspund....si uit cine ce-a zis...si tre s am intorc iar....etc....deci neuronu tau eee..muullltt mai scolit ca al meu.
irina,nici eu nu am cumparat nimic.
de fapt..noi nici casa n-am cumparatca va tot ziceam c-am fost sa vedem mai multe...dar ba erau tepe mari ...ba nu ne da banca atatia bani...
deci sunt mai tare si decat tine.

gata...ca v-am plictisittt....
pup.....
aa.....azi facem 26saptamani
bine,ca io inca sunt tolomaca si nu stiu sa-mi pun semnatura..asa ca scriu io de fiecare data.

carla,26saptamn putoiu sasha

Mergi la inceput