Mamici norocoase de sept-oct 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 16
freshanana spune:
zambetmic
pentru faza cu "luat ramas bun de la omleta si cirese" (doar exprimarea, partea cu drumul inapoi stiu ca e nasoala)
super hainutzele - observat obsesie pt albine...mie mi-e lene sa le pozez pe ale mele
28+ 
AMR 84 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
babytza spune:
Anca esti o scumpa... Aparent pare ok ,dar acum ca stiu cum sta treaba o simt ca nu e chiar vesela. Dar nu e foarte grav. Am inceput sa ii explic anumite lucruri si este foarte receptiva. Intelege cum sta treaba si ca in nici un caz nu va trece pe locul 2. Pupa mama o fata 
Valentina
23 + 
Asa creste gandacelul nostru
anca81 spune:
Zambetmic, ce dragutele sunt hainutele!!! Si mie imi plac foarte mult ursuletii, am o gramada de teddy bears din plus pe care ii voi "ceda" Carlei. Si carusel pentru patut tot cu ursuleti vreau sa cumpar, sper sa si gasesc. Saculetul de dormi cu girafa, cel rosu, e tot din Quelle? E cumva din bumbacel?
Diana, felicitari pentru semnatura 
Babytza, sa stii ca mi se pare foarte buna ideea pe care ti-a dat-o Kid. Sa-i cumperi un bebe de jucarie, sa aiba si ea o ocupatie. Poate asa se va obisnui mai usor cu ideea.
O burtica mititica
27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
babytza spune:
Am vazut ca vorbiti mereu de hainute si cumparatuei pt bebe. Noi nu am luat absolut nimik pana acum.....
Hainute ne ia soacra de la H&M din Suedia si le aduce in iulie cand vine. Patutul si dulapiorul cu masa de infasat sunt gata in august, de carucior nici nu ne-am uitat..... Iar restul de trebusoare necesare le vom lua incet incet. Ca daca ne ducem dupa toate o data facem atac de cord ![]()
Am cumparat doar de la BEBE sound un aparat cu care il ascult in burtica . De 3 sapt il am si in fiecare seara l-am pus pe burtica dar nimik inca....Pana aseara cand am avut rabdare si l-am miscat pe toata burtica.....SI I-AM AUZIT INIMIOARA.....

foarte clar, ca un galop !!!! E divin acel sunet , sa sti ca e inimioara ingerasului tau ....
Valentina
23 + 
angelynna82 spune:
Buna dimineata burtici, va invit la un suc de grapefruit.
La Multi Ani Pingudina, sanziana27, Claudinna - 

22+ - 
Bebe
Eco
andy_galro spune:
zambet mic sunt foarte dragute hainutele si toate lucrusoarele! Spune-mi te rog ce marimi le-ai luat?
25+
Andrei
BEBE al nostru
AMR 15 saptamani !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
babytza spune:
Angelynna felicitari si tie !!!!! Si la mai mult !!!
Valentina
23 + 
freshanana spune:
quote:
Originally posted by angelynna82
babytza felicitari pentru semnatura
azi am schimbat-o si noi23+
Bebe
Eco
felicitari pt noua semnatura
ma uitam la semnatura ta cea noua si ma gdeam - cum era acum 5 saptamani, am si uitat
mie mi se pare ca trece taaaare greu timpul, dar stiu ca mai are bb de crescut si tb sa stea acolo
a mai nascut cineva la iul-aug ? stiu ca era o fata care ne tinea la curent. o sa ma uit sa vad cati bebei sunt
28+ 
AMR 84 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
ratonelu spune:
hai c-am scris...si am vrut sa modific ceva....si am sters tot....
offfffffff,cata tolomaca....
daca nu ma cantaream,"filosoafa'ramaneam...vorba aia
am 7kg in plus.....si cred ca ultimu kg luat in ultimele 2saptamani...maximmmm..
imaginati-va....la 1.55m ai mei(si astia cu indulgentaaa![]()
)
offfff.
zambetmic,pupici si multu c-ai desteptat o tolomaca ....
anca,deja mi-e rusine....
offff.....dar ,pe cuv ca n-am baut in fiecar sear ajuam de pahar.
si nu stiu ce m-a apucat acum...ca pe cuv in viata mea n-am baut mai mult de juam e pahar de alcool ....pe luna.

dar pup si promit sa o mai raresc...ca poate ai depatate....e prea mult si atat.
zambet mic...cirese spui?
nu am mancat de aseara

dar parca nici n-am gustat anul asta...asa mi-e de pofta....

carla,26+ putoiu sasha