Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/getutza81/getutza81.jpg)
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Getutza Ase e, cel mai important este sa fie bebe sanatos! Cum decurg pregatirile pt botez?? Mai ai timp sa ne citesti? Te pup si iti doresc sanatate si un botez minunat!
Laura Mi-a intrat in cap ca are ceva laptele meu..ca din cauza lui o doare pe Sara burta..Mai ales ca citeam ca una din fete (parca Socrate) a avut sau era suspecta de candida.. Am citit ca ar fi destul de nasol daca as avea...Candida o poti face atunci cand ai rani la sani (la sfarcuri) si microbii pot intra foarte usor... Iar eu am avut rani pana acum vreo 10 zile... Un alt simptom este o usoara albire a sfarcului (un fel de depigmentare), ceea ce mi s-a intamplat acum vreo 2-3 zile... Si mai am si niste intepaturi in tot sanul destul de urate... Sper sa nu fie nici o probleme, dar mi-a intrat mie in cap treaba asta..
Vestea proasta este ca rezultatul nu-l iau maine, ci abia peste o saptamana... Asa ca am vorbit cu dr si de maine o s aincep din nou s-o alaptez pe Sara si vedem ce se intampla.. Daca incepe iar sa faca crizele alea de colici, atunci o trec iar pe bib...
In seara asta Sara a mancat 130 ml formula si tot urla ca mai vrea, ea de obicei manca max 120ml. Asa ca n-am stiut ce sa mai fac, dar pana la urma i-am mai dat 30 ml si a papat tot!! Deci a mancat 160 ml. Vi se pare mult??? Cat trebuie sa manance un copil de o luna ??? Eu nu-mi dadeam seama pana acum cati ml mananca ea pt ca o alaptam. Dar de ieri, de cand ii dau bib am vazut ca mananca la o masa 100 ml, apoi 120 ml, apoi 80 ml...deci o medie de 100 ml. Tocmai de aceea mi s-a parut mult cat a mancat acum, seara!!! Voi ce ziceti??? Sa fie un puseu de crestere??
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
AlinaSARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Pe fuga mai am timp... pregatirile merg bine, e nasol pt ca nu prea avem oameni, sunt dezamagita...asra e, nu o sa fie cum imi doream si cred ca o sa ma schimb in ce priveste oamenii, prea am fost buna...si toata lumea nea luat de prosti, asa e in viata asta, tre sa fi curva de om sati mearga bine, altfel te calca toti in picioare...cat despre bombonica ta, eu credca ei mananca uneori mai mult, uneori mai putin, ca si noi de altfel...o fi avand vreun puseu de crestere, o sa vezi zilele urmatoare.. si bogdanelul meu sia rarit mesele, cam la 4-5 ore uneori, noaptea chiar si 6... noapte buna tuturor !!!!!!!
===============
Geta
![](baietel.gif)
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/getutza81/getutza81.jpg)
Getutza81 spune:
si imi pare rau sa aud ce probleme ai, sper sa nu fie ce crezitu...pupici tie si printesei tale !!!
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
ANCA - felicitari, sa iti traiasca bebe scump, sa fie sanatos si mancacios. Refacere usoara.
Eu am fost azi in Mall la film cu colegii - Sex on the City. M-am relaxat putin si chiar am rezistat pe scaun 2 ore jumate.
Acum am un presentiment ciudat cu noaptea asta. Parca secretia aceea galbuie este mai geletinoasa, am avut si o contractie nu foarte dureroasa mai devreme....oare mai apucam dimineata.
Doamne ajuta , m-au apucat emotiile...si pana acum eram asa de sigura pe mine...parca as mai avea nevoie de putin timp.
Poze Nicole 38+
DAVID ADRIAN
Bebe David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
quote:
Originally posted by stefany_p
Reallaura, ai dreptate cu verificatul la gat, se pare ca e cea mai buna metoda prin care ne putem da seama daca bb e ok, ii este prea cald sau frig.daca la ceafa este transpirat atunci categoric ii este prea cald, daca are pielea rece e buna o haina in plus..
MissP, Nicole, Magnetism...vad ca noi avem toate 38 de saptamani...care o fi cel mai grabit bbÉ eu n-am nici un simptom de nastere...
Asa este Stefany - eu am chiar 38 si 1 zi. Nu prea ma grabesc, a inceput sa imi fie asa frica...oare pt ca este noapte....
Oricum trebuie sa fim cu ochii in 4 de acum inainte...bebelusii pot bate oricand la usa.
Eu am sa imi schimb si semnatura in 39 sapt
Poze
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Bebe David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefany_p/stefany_p.jpg)
stefany_p spune:
Si eu tot 38 si o zi..parca MissP la fel...si toti baieti
iti doresc o noapte linistita, eu nu am nicun fel de secretii dar ma simt aiurea de la cele 9 kg puse(dureri de genunchi si spate)...
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by dflavia
Mesaj de la Anca:
"Buna, sunt Dragos Andrei si m-am nascut tot cand am vrut eu, adica azi 11.06, natural. Am 3780g, 53 cm, Apgar 10. mama va saluta. Anca"
FELICITARI mami Anca, in sfarsit....
se pare ca Dragos a asteptat aniversarea noastra
Va pupam, refacere cat mai rapida, si sa creasca bebe mare si voinic.
FlaviaStefania fix o lunita
Poze
felicitari!! bine ai venit, bebe!! sa cresti mare, si sa faci pe mamica fericita!
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
povestea nashterii
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by stefany_p
Si eu tot 38 si o zi..parca MissP la fel...si toti baieti
iti doresc o noapte linistita, eu nu am nicun fel de secretii dar ma simt aiurea de la cele 9 kg puse(dureri de genunchi si spate)...
9??????? ce
![](vrajitor.gif)
![](icon_smile_big.gif)
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
povestea nashterii
cleo78 spune:
deci buna dimineatsa si o sa taie greatsa
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
neata dragutzelelor...
nu prea apuc sa postez nu stiu voi cum reusiti...Matei a fost cam frichinit teri, de la 12 cind am venit de afara si pana pe la 4.30 cind am iesit iar n-a dormit deloc, n-a vrut bibe ci doar tzitzi, ma disperase, dar nah! acum erau prea roz toate dc era simplu ca pana acum...aseara insa a dormit de la 8.30 pana la 3 dimineata neintors, i-am dat tzatzi, s-a culcat si la 5 s-a trezit iar dar nu de foame, voia la mine in pat ca i-am dat tzitzi, a tras de citeva ori si a adormit...pana acum....M-am refacut si eu dupa noaptea asta..
Anca, felicitari, sa-ti traiasca puiul...maricel, maricel
Inais, foarte frumos ai scris, sa fiti fericiti si sa va bucurati de bb!!!Asteptam pozici imediat ce te aduni si-ti faci putin timp.
Alina, Socrate, va doresc sa vi se termine odata problemutele astea cu lapticul si respectiv cu sanii...si cit mai putini colici...Alina dar sa stii ca si la mine uneori e mai albibios sfircul, adica mai deschis un pic...atunci cind sta el mai mult la tzitzi, eu cred ca-i normal
Alysh, spor la cumparat rochite!!! Si mie imi placea magazinul asta, Giulia, dar rochite mai de ocazie nu prea sunt acolo...
Getutza, bine ca la tine totul e ok...
Fetele care ati ramas Magnetism, Miss, Nicole agitatele pentru voi..
Lorich, ce mai faci? Te descurci?
Doloress, ce mai face vinjosul Patrick?
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
andora spune:
Neata siiiiiANCA FELICITARI
SA VA BUCURATI DE DRAGOS ANDREI MEREU
SA AI UN BEBE SUGACIOS SI CUMINTEL!!!
Ce bine ca a nascut asa un grasunel frumos
Ma bucur ca multi bebelici au inceput sa pape mai multicel si sadoarmamai linistiti , ma tot gandesc caacum 3 ani juma' nici nu stiam cat mananca fii-mea fiindca sugea si o cantaream doar lunar, imi amintesc ca la pragul de 3 lunisoare intrasem cu toatele in panica fiindca nu mai puneau copilasii ca pana atunci in greutate...acum nu stiu cum voifi dar cred ca mult mai relaxata, bebe sa arate sanatos...
Noi suntem tot la fel, aseara am zis ca nasc,aveam contractii la 8-9minute vreo 40 min si apoi iar neregulate... S-ar putea sa vb cu dr sa mergem maine la spital pt alta inducere,nici nu stiu ce vreau. E naspa ca e fii-mea cobza racita si ma duc saoiau inapoi acasa de la gradi pe la 12, asa ca parca niciodata nu e momentul potrivit...
Va pup pe toate cu tot cu burtici si bebici si plimbarici placute azi ca se anunta o zi frumoasa rau
.Sibafta la gasit rochite de boteeeeeeez
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa