Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

missParker, noi am gasit dj, ala recomandat chiar de restaurant, cu 250euroi. Pai daca te faci tu dj-oitsa, zic ca faci o super afacere, 500 euro pe weeekend..is bani cacalau!!
Ce zici? a? noi iti cautam clienti, si bona sa iti stea cu copilu in weekenduri

Edit:ma bag io bona, da imi dai 100 euro pe weekend. Zic ca e afacere buna, si pt mine, si pt tine Si tu bagi si sambata noapte, si duminica noapte muzici la nunti si botezuri. Ptiuuu, ce evreica sunt!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

raportez o mamica de bebe de 1 luna mult mai relaxata. Am iesit si azi cu bebeluna, singurele, 3 ore, am facut 2 drumuri P. Sudului-aparatorii patriei, printre stradute ca acolo is si copaci. Am avut si un bibe, pe care l-a mancat... incep sa ma dau pe brazda, ca mama.
O asteptam pe Inais, sa intre in ritm, si o asteptam la plimbareala.
Miine dim. ma duc sa fac serenada lui Socrate , poa imi arunca un ban, un mar ceva.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor am revenit, am facut on gramada de treburi azi, ma eu cred ca mi se pregateste ceva ca nu am stre , am muta si muntii din loc nu alta, azi am bagat ceva, prin dulapuri, am mai sortat un alta, mai am de calcat si sa mai pun ceva la spalat, ,aime vine cineva sa ma ajute la geamuri, aaaaaaaaaa si am golit jumate de balcon, , hai ca sunt tare mandra de mine, si nu mai spun ca azi noapte am reusit sa adorm de pe la 2 noaptea , pana atunci am calcat, si azi cred ca am acelasi program, nu mai pot sa dorm deloc, dim am dormit mai mult pna pe la 10 dar azi toata ziua am bantuit asa ca............ma pregatesc intens.......................pana sapt viitoare poate mai rezist pe baricade sper, ca nu ne grabeste nimeni, pana la sf lunii nasc eu nici o grija................................Si ca sa vedeti ca ma tin de cuvant uite mai fac niste ordine intr-un dulap , pupici, vb mai tarziu.
Lavi+38 cu Bogdanici Pogonici cel Gras
AMR 8 zile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bafta ANCA NASTERE USOARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Reallaura, ai dreptate cu verificatul la gat, se pare ca e cea mai buna metoda prin care ne putem da seama daca bb e ok, ii este prea cald sau frig.daca la ceafa este transpirat atunci categoric ii este prea cald, daca are pielea rece e buna o haina in plus..
MissP, Nicole, Magnetism...vad ca noi avem toate 38 de saptamani...care o fi cel mai grabit bbÉ eu n-am nici un simptom de nastere...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stefany_p

Reallaura, ai dreptate cu verificatul la gat, se pare ca e cea mai buna metoda prin care ne putem da seama daca bb e ok, ii este prea cald sau frig.daca la ceafa este transpirat atunci categoric ii este prea cald, daca are pielea rece e buna o haina in plus..
MissP, Nicole, Magnetism...vad ca noi avem toate 38 de saptamani...care o fi cel mai grabit bbÉ eu n-am nici un simptom de nastere...

dada, confirm...

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

alina_anto, stai sa ma vezi mai incolo, ca eu stau bine cu teoria, dar stii tu ca practica ne omoara!! Daca m-o apuca si pe mine panica, ma bazez dupa aceea si eu pe voi, sa-mi dati sfaturi de veterane si sa ma incurajati!! Bafta cu rezultatul maine, sa nu fie nevoie s-o intarci pe Don’soara Scortisoara...

Ylari, Getutza, voi pe unde mai sunteti, scumpelor?

Abia astept sa vina acasa si gabitzam si iulia83, sa speram ca s-au refacut bine dupa cezariana...

Noapte buna, fetelor, v-am pupat

Felicia 38+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Felicia, aici sunt, vam spus ca va citesc... am facut o prajitura cu visine si capsuni... am fost la doctor... totul e ok, are ceva minor la un rinichi, pisu vine putin inapoi si nu iese tot, dar nu e grav... deci la burtica totul e ok, e putin balonat, si are multe gaze de dr nu a putut sa vada nu stiu ce... nea luat cu niste termeni de nu am inteles nimic, dar imp e ca e totul ok... Ylari draga, tu i dai ceai ?? ca eu am obs ca el plange de numa la san, cum i dau ceai tace.. si eu tot il paca;leam cu ceai 2-3 gurite apoi ii indesam sanu, iar plangea, iar la fel... deci, concluzia, poate ii sete si nu vrea laptic, vrea ceai, are si el preferinte.. sau poate mai e un puseu de crestere... nu te ingrijora aiurea, ca vezi ca si la noi e ok totul deci nu am de ce sami fac griji... va pup si va citesc dar nu intotdeauna am timp de scris...

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Cleo, abia acum am vazut ca am de la tine PM.... Ti-am trimis raspuns!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Getutza Ase e, cel mai important este sa fie bebe sanatos! Cum decurg pregatirile pt botez?? Mai ai timp sa ne citesti? Te pup si iti doresc sanatate si un botez minunat!

Laura Mi-a intrat in cap ca are ceva laptele meu..ca din cauza lui o doare pe Sara burta..Mai ales ca citeam ca una din fete (parca Socrate) a avut sau era suspecta de candida.. Am citit ca ar fi destul de nasol daca as avea...Candida o poti face atunci cand ai rani la sani (la sfarcuri) si microbii pot intra foarte usor... Iar eu am avut rani pana acum vreo 10 zile... Un alt simptom este o usoara albire a sfarcului (un fel de depigmentare), ceea ce mi s-a intamplat acum vreo 2-3 zile... Si mai am si niste intepaturi in tot sanul destul de urate... Sper sa nu fie nici o probleme, dar mi-a intrat mie in cap treaba asta..
Vestea proasta este ca rezultatul nu-l iau maine, ci abia peste o saptamana... Asa ca am vorbit cu dr si de maine o s aincep din nou s-o alaptez pe Sara si vedem ce se intampla.. Daca incepe iar sa faca crizele alea de colici, atunci o trec iar pe bib...

In seara asta Sara a mancat 130 ml formula si tot urla ca mai vrea, ea de obicei manca max 120ml. Asa ca n-am stiut ce sa mai fac, dar pana la urma i-am mai dat 30 ml si a papat tot!! Deci a mancat 160 ml. Vi se pare mult??? Cat trebuie sa manance un copil de o luna ??? Eu nu-mi dadeam seama pana acum cati ml mananca ea pt ca o alaptam. Dar de ieri, de cand ii dau bib am vazut ca mananca la o masa 100 ml, apoi 120 ml, apoi 80 ml...deci o medie de 100 ml. Tocmai de aceea mi s-a parut mult cat a mancat acum, seara!!! Voi ce ziceti??? Sa fie un puseu de crestere??

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Mesaj de la Anca:

"Buna, sunt Dragos Andrei si m-am nascut tot cand am vrut eu, adica azi 11.06, natural. Am 3780g, 53 cm, Apgar 10. mama va saluta. Anca"

FELICITARI mami Anca, in sfarsit....
se pare ca Dragos a asteptat aniversarea noastra
Va pupam, refacere cat mai rapida, si sa creasca bebe mare si voinic.

Flavia Stefania fix o lunita
Poze

Mergi la inceput