Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

inais, mi s-a pus un nod in gat de emotie citind postarea ta... Ce frumos ai scris si ti-ai descris trairile!! Doamne, abia astept sa simt si eu asa ceva... Bravo ca ai avut o nastere usoara, vezi ca pana la urma nici n-a mai fost nevoie sa te decizi pentru sau impotriva periduralei, a luat Iasminutza controlul si a zis „Hai sa n-o las eu pe mami sa se chinuie prea tare“ Sa-ti traiasca si abia asteptam povestea nasterii si pozicile... Eu in ce priveste alaptarea sunt optimista, aici se pune accent foarte mare pe bonding si pe incercarea de a-l alapta pe bebe imediat cum se naste, tocmai ca sa nu se piarda reflexul ala initial de a suge... Si o sa le mai spun si eu raspicat de la bun inceput sa nu-mi vina cu biberoane, cu suplimente sau (mai rau) cu suzete, sa mi-l puna mie la piept pana la loc comanda. Multumim inca o data pentru sfaturile bune si laptic cat mai mult si tie in continuare!!

Feliciuto, chiar azi am auzit de la prietena mea cu baietelul de doi ani ca ceaiul de frunze de zmeura isi face efectul daca bei min. un litru pe zi, ori eu am baut o cana pe zi, mai mult nu reusesc, ca nu-mi plac ceaiurile astea deloc... Oricum, cred ca e si multa autosugestie, dar – in combinatie cu acupunctura si cu psihicul meu – sper sa dea rezultate...

andora, acu’ ca ai vazut poza intelegi si de ce suspinam iar dupa un peisaj din ala, nu? Desi am fost in Tirol de vreo 5 ori (eu in total de vreo 12 ori, caci cu fostul sot mergeam aproape in fiecare an), acolo e paradisul pe pamant, zau... nu te mai saturi de atatia munti frumosi... si sunt atat de multe locuri fascinante de vazut... Sa dea Dumnezeu sa se adapteze bebe bine la viata noastra, ca atunci nimic nu ne mai sta in cale... Eu cu mersul pe jos nu ma pot imprieteni deloc, in primul rand ca dupa 5 minute ma sparge greutatea burtii pe vezica, in al doilea rand ca ma dor iar soldurile si ligamentele si trebuie sa ma menajez... Drept urmare, ma duc sa mananc niste ciocolata Lindt

Felicia 38+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Uff......am venit din Mall, caldura mare. l-am tarat si pe bebe cu mine si de aceea n-am putut parcurge decat parterul. in afara de Promode unde am vazut cateva rochite dragute care-mi si veneau bine, nu-mi scoteau burtik in evidenta, mare lucru nu m-a mai impresionat. mi-au mai placut vreo 2 rochite dar erau aproape 10 milioane, sincer mi se pare mult, f mult. acum depinde si de gusturi, mie in gral imi plac mult hainele de la promode.
ieri in drum spre dr m-am oprit si la un magazin aproape de Foisor ("Giulia") si acolo am vazut cateva rochite frumoase, n-am apucat sa le probez dar urmeaza sa ma intorc intr-o zi.

VAd ca nu-mi recomanda nimeni un DJ....tb sa caut pe net.

Inais, bine ai revenit, ce frumos ne-ai scris!!!!!

Ancaurn, , ,,,nastere usoara, asteptam vesti bune!!!

Fecian, bine ai revenit, ma bucur ca totul e ok!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by inais

Dragele mele scriu repejor...mananc cu o mana, cu cealata scriu! Cu un ochi ma uit la Iasmi, cu unul la laptop.

In primul rand multumim pentru felicitari (o sa apuc candva sa citesc din urma si sa va nominalizez pe toate).
In al doilea rand poate pune cineva o liniuta intre Ana si Maria
Numele ei este Iasmina Ana-Maria.

In al treilea rand...PLUTESC, SUNT CEA MAI FERICITA FEMEIE DIN LUME!! Nu mi-am revenit inca din "soc"...ma uit la ea: O ADOR, o IUBESC mai mult decat pot descrie toate cuvintele din lumea asta! Este efectiv sufletul nostru!

Plang de fericire, ridic ochii spre cer si-i multumesc lui Dumnezeu pentru ce comoara ne-a dat!

Am citit ce ati scris dupa ce am anuntat eu ca plec la spital...am citit anuntul nasterii ei...plangeam si plang in continuare si acum cand scriu. Lacrimi de fericire...asta ii doresc si puiului meu, sa planga in viata doar de fericire!

O sa ma adun curand sper sa scriu povestea nasterii, o nastere ca-n filme...mai usoara! Practic am avut contractii grele aprox 45 de minute si din 4 push-uri a iesit comoara! Nimeni nu se astepta, toata lumea a fost socata, doctorul cel mai tare. De epidurala nici nu a mai fost cazul...am trecut super rapid prin toate etapele si finalul a fost oarecum suportabil...revin cu detalii.

O problema tot am avut si eu: am facut furia laptelui! Dar urat, urat! O sa povestesc si despre asta, poate mai invata cineva din experienta mea...! Pe scurt, tineti-va copilul la san cat mai devreme si stimulati-l sa suga, nu va jucati cu el bucurandu-va ca e linistit sau doarme.
La mine totul s-a intamplat pt ca bb nu a stat cu mine, aveam program de alaptat si cand il primeam el era gata satul cu lapte praf! Niste nenorocite alea de la neonato...si mai nenoricite ca nu m-au atentionat de pericol si tot asa!

Am trecut peste furie, a venit in sfarsit lapticul...m-am luptat enorm pentru asta. Sunt nedormita de sambata seara (duminica ne-am externat), m-am muls continuu sa nu pierd laptele, dar acum a venit!

Momentan atat scriu! O sa pun si poze cu Iasmina...curand!

Va pe toate, nasteri usoare celor care urmeaza si felicitari proaspetelor mamici!
special pentru Lorich si bebe Robert! Bine ai venit pe lume, Robert!

Ina

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

sa iti traiasca comoara sanatoasa, si sa fiti voi fericiti cel putin ca acum!!!
Ma duc sa imi pup bebeluna mea, si sa stii ca va salutam amandoua, vecinelor!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ancaurn

Inais Ma bucur ca te simti bine, ca esti fericita si sa dea Dumnezeu sa fiti mereu fericiti, si voi si fetitza voastra!

MissP Esti asa documentata in ceea ce priveste sarcina si ingrijirea bebelusilor, incat incet-incet o sa renunt la doctori si o sa-ti cer tie opinia!! Ai stilul tau care imi place foarte mult!! Reusesti sa ma binedispui de fiecare data cand iti citesc mesajele! Imi pare rau ca nu stam mai aproape unii de altii, pt ca mi-ar fi facut mare placere sa ne plimbam impreuna cu carucioarele si cu bebelunii prin parc!
In ceea ce priveste calatoriile (stiu ca sunteti pasionati) eu zic sa incercati sa-l duceti pe David chiar mai devreme de septembrie. Sigur ii va face bine. Uite, noi plecam saptamana viitoare la munte cateva zile. Doctorii ne-au sfatuit sa mergem cat mai repede, pt ca aerul curat o sa-i faca foooaaarte bine. Asa ca de saptamana viitoare ne rasfatam la munte!!

Laura Eu nu stiu de la ce s-a simtit asa bine Sara azi-noapte.. O fi de la laptele fara lactoza pe care am i l-am dat, sau de la debridat, sau era prea obosita si a dormit ca sa recupereze...Nu stiu.. Oricum azi dimineata a dus sotul meu mostra de lapte (al meu) la analize. Maine am rezulatul! Da Doamne sa fie totul bine! Pana maine o hranesc doar cu biberonul, cu formula Nan fara lactoza, iar eu ma mulg dupa fiecare masa a ei, ca sa nu pierd laptele...off..Daca ai vedea ce cauta tzatzica. chiar daca a mancat bine si e satula, ea vrea sa stea la mami la piept..Si mi se rupe sufletul, pt ca si eu o vreau la san, chiar daca am dureri mari atunci cand suge...Dar vreau in primul rand sa-i fie ei bine, asa ca daca se constata ca laptele meu e cel care-i face asa rau, atunci o sa renuntam la alaptat...Insa incerc sa-mi pastrez optimismul.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

Azi am fost afara cu baietii mei...si acuma dorm amandoi...dar eu nu pot dormi ca acusi se soala unul din ei...si imi e un somn....

Alysh...asa e...se pare ca ii luam educati cu somnicul de la Caritas.

HAi ca ma duc...ca tb sa stau putin sa ma odihnesc..

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by socrate

Fetelor cred ca am trecut si peste acest hop. Pare totul ok, azi am constatat ca a revenit si lapticul la sanul stang ca lumea.
Uofff prin cate trecem.

Eu cred ca copilul are un puseu de crestere sau am gasit motivul pentru care nu se satura de la san. A mancat si ieri dupa masa si azi de dimineata 200 de ml de Nan. In rest cate 130 - 150.
Ma si sperie. Poate asta e ratia lui si atunci normal ca nu se satura de la san.

Om vedea. Dupa 2 zile de cosmar cu somnul, azi a dormit de la 6 pana la 10 - evident cu mami, asa ca sunt fericita si odihnita.

Acum a adormit din nou si poate apuc sa fac si treaba dupa ce mai mulg si sanul drept.

Va pup

Noemi, mami de Edvin Sebastian

Noua ni s-a dat in clinica o diagrama cu perioadele cand apar puseuri de crestere. Prima era in jur de 10 zile, la a mea a aparut in ziua 14. Dureaza cam doua zile si e o masa continua. Am avut noroc ca am prins un uikend si prin urmare intre mesele ei puteam dormi si eu. Mesele ei au fost din 3 in 3 ore cate 2 ore pe repriza....da, da, deci o ora dormea doua baga mare si baga mare nu se facea. Dupa ce a trecut de perioada asta avea dintr-o data 200 g mai mult si o juma de cm crescut in inaltime si un cm in circumferinta capului. A fost teribil de greu, dar cu sprijin din partea sotului a fost suportabil si acum suntem din nou la mese normale, somn normal. Cica sa ma relaxez urmatoarea e la o luna...mai am o saptamana si ceva pana atunci . Nu i-am suplimentat nimic cu lapte praf si nu am d egand sa o fac. Cand apar puseurile astea se re-regleaza si cantitatea de lapte fiindca dupa un asa puseu trebuie sa producem mai mult, organismul lor cerand mai mult, deci in acele zile "minunate" musai trebuie lasat sa suga in voie de la san. Ma rog, asa ni s-a spus, asa am facut totul e bine la mine.

Anca nastere usoara!!!

Io bag un somnic pana incep meciurile.

pupici pe intrega linie,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Uff......am venit din Mall, caldura mare. l-am tarat si pe bebe cu mine si de aceea n-am putut parcurge decat parterul. in afara de Promode unde am vazut cateva rochite dragute care-mi si veneau bine, nu-mi scoteau burtik in evidenta, mare lucru nu m-a mai impresionat. mi-au mai placut vreo 2 rochite dar erau aproape 10 milioane, sincer mi se pare mult, f mult. acum depinde si de gusturi, mie in gral imi plac mult hainele de la promode.
ieri in drum spre dr m-am oprit si la un magazin aproape de Foisor ("Giulia") si acolo am vazut cateva rochite frumoase, n-am apucat sa le probez dar urmeaza sa ma intorc intr-o zi.

Imi pare rau ca nu ti-ai gasit rochita...Dar poate iti iei de la Giulia- si eu mi-am luat cateva hainute dragute de acolo!
Problema cu DJ-ul o avem si noi...Dar ma bazez pe un var de-al meu, care a mai prestat pe la botezuri de familie si a iesit super.. Oricum eu mai caut, dar daca nu gasesc il am pe el rezerva... Succes si voua!!
Eu pt botez vreau sa imi iau o rochita alba, simpla,..Sper sa mai slabesc putin la picioare...

Te pup
Si pe Vlad, care zambeste asa frumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

quote:
Originally posted by Alysh

Multumim.si noi o pupam pe Sara si pe tine! Ne bucuram ca ai avut o seara linistita si speram sa fie toate la fel de-acum inainte!!

Eu vreau o rochie neagra simpla.ma gandeam la ceva fara maneci si la baza gatului,pana la genunchi sau mai sus, ceva gen anii '60. MA gandesc ca negrul ma mai slabeste.
asa mult as vrea sa mai slabesc in ritmul de pana acum, dar sa vedem. De aceea testez terenul acum si rochita mi-o iau atunci, in apropierea botezului, poate , poate mai dau macar 3 kg jos.

Imi pare rau ca nu ti-ai gasit rochita...Dar poate iti iei de la Giulia- si eu mi-am luat cateva hainute dragute de acolo!
Problema cu DJ-ul o avem si noi...Dar ma bazez pe un var de-al meu, care a mai prestat pe la botezuri de familie si a iesit super.. Oricum eu mai caut, dar daca nu gasesc il am pe el rezerva... Succes si voua!!
Eu pt botez vreau sa imi iau o rochita alba, simpla,..Sper sa mai slabesc putin la picioare...

Te pup
Si pe Vlad, care zambeste asa frumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Alysh, as veni eu ca DJ, ca am gusturi bune la muzica, dar ... nu pot din motive obiective...

Eu am mai multe CD-uri cu compilatii de discoteca facute de diversi DJ-uri pe care le-am descarcat cu ani in urma de pe net (anii '80, anii '90), plus niste compilatii cu muzica de dans facute de mine pentru un revelion de acum 3 ani. Daca nu gasesti pe nimeni, iti pot trimite eu (prin Amad) o cutie de CD-uri pline cu muzica si le pui pur si simplu asa la combina, ca doar nu oi avea nevoie de un DJ din ala care sa frece acul pe disc

Felicia 38+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Eu ma bazez pe sot pentru cd-urile cu mizica de botez. DJul are un rol mai putim important.

Esme, ai putea sa ne spui si noua cand apar puseurile de crestere? mi se pare f utila diagrama aia.
Miss are Mutti a ta o priveliste, Dumnezeule! Tablou, pictura zici ca e.
Alina_anto, dar ce suspecteaza la laptocul tau? ce poate avea?Oricum, asteptam rezultatul, sper sa fie bine!
Alysh, tu unde faci botezul?
Inais, bine ai revenit.F frumos ai descris tu sentim. tale de mamica.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput