Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 2
andora spune:
Mihaser deocamdata pot doar sa sper ca nici eu nu-mi voi pierde rabdarea cu maimuta mai mare odata cu nasterea... dar deja sunt cu nervii cam intinsi,si inca nusunt acasa cu ea toata ziua ca inca mai e gradinita.
Socrate bravo pentru traversarea cu succes a crizei , pupa bebele papaciosssss!!
Hehe, oare stie Cezara ce se intampla in timp ce ea danseaza la serbarica? Oare se naste Dragos inainte sau dupa ora 3... sper ca la 3 deja sa pape lapticut
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by ancaurn
Gata, s-au rupt apele de tot. Inca dureri nu am. Plec la dus si spre spital.
Cleo, Dragos e totusi un cavaler. Ii lasa titlul Marutei.
Va pup
Poze
40+ 6 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
puturos si de 2 x capos
Hai Gabi!!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
cleo78 spune:
andora, poza aia e cea mai reusita. MY favorite... i-as zice: tandreturi.
cat despre munti, si io ma visez pe coclauri. Deja am planuit, in aug-sept, mai degraba sept, dupa botez, sa mergem la Cheia, poate cu cumnata, sa lasam cumnata cu bebeluna la cabana M. Roshu, in caruts, si noi sa urcam cateva ore, sus sus. Ti-am zis ca visez, da? .
E cam aiurea cu efort si alaptat...ca dor sanii, plus ca bebeluna se uita urat la orice biberon, tre sa fie rupta de foame ca sa il pape... si atunci ba il scuipa, ba il ia etc.
cat despre bb1 versus bb2, e o problema atat de delicata...culmea, si unii tati sufera, si sunt oameni mari. D-apoi piticii. Trebuie mult tact, si rabdare, dar de unde rabdare cand io cu doar un bebe cuminte sunt obosita si chiaunita...
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
andora spune:
Cleo,in poza aceea buflicea mica e mai ceva ca-n reclame... stia ea de ce sta mult la burticuta, sa se faca grasunica si obrajoasa
Cu plecarile, pai bafta sa va impliniti visul cu Cheia, daca are cine sta la cabaneata cu mandruca nu vad de ce sa nurespire si plamanii ei micuti aer ozonat Noi de pe la 6 luni am dus-o la munte/mare/prin tara, cu trenul ca nu mai avem masina, dar asa bine i-a prins... nu s-a lipit o raceala de ea. Acum nu stiu, insa desi e mai greu cu doi sa fie ei sanatosi si noi rabdatori ca poate ne-om urni si vara asta pe undeva...
Eu mai stau nitel ca vroiam sa plec la piata dar mi s-a descarcat tel si fara el nu ma misc.... ca daca m-o apuca ceva macar mobil sa am la mine.
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
mihaser spune:
Gata am papat...Azi am fost harnicuta am facut meniu complet!
big smile big smile
Andora si al meu e la gradi pana la 12 pana la sfarsitul lunii...Apoi o saptamana in iulie va sta cu mine si pe urma plecam toti la tara la bunici sa botezam bebelina si sa vedem concertul Metallica ...
Cand era in burtica nu avea probleme...pupa burtica...apoi la spital iar nu mi s-a parut ca ar suferi...era bunii cu el si pe ea o iubeste mult...insa acum cand nu mai e bunii...Cu timpul o sa se obisnuiasca...o sa incerc sa ma joc si cu el zilnic...sa nu i se para ca e vreo schimbare...
Acum s-a urcat in scoica lu` bebe si ne-a spus ca e a lu` Cristi
Cleo printesa ta e adorabila! Seamana cu mami! Sfatul meu: bebe 2 cat mai repede! ca sa nu fie Mara geloasa!
Alysh noi am avut DJ-ul restaurantului la nunta, dar a fost super...s-a simtit si el foarte bine...ne-a facut si o reducere! Chiar m-a impresionat! Bafta sa gasiti un dJ bun sa iasa beton party-ul!
S-au mai rezolvat si la noi burtica...am rarit Debridatul...Ii scot aerul cand o mut de la un san la altul, apoi la sfarsitul mesei si o pun 20 de minute pe partea dreapta si ii scot din nou aerul dupa.
De la caldura ni se mai ia pielea...ca atunci cand te bronzezi..va trebui sa o imbrac mai subtire...decat in body...dar mi-e asa teama!
Va pup ca trebuie sa ascult Cutiuta muzicala cu Cri!
Reallaura spune:
Mihaser, eu am inceput sa-l scot in salopetica cu pantalon scurt. Bine pun un body pe dedesubt ca sa nu-l zgarie modelul de la salopeta, cusut pe interior.- aveti grija ca al meu s-a iritat odata si nu stiam ce are, facuse numai bubite rosii pe piept -
Am la mine caciulita, ciorapei si o paturica f subtire..
dar mi se pare ca-i cald.
Am inteles ca pana la urma nu manutele si piciorusele tr sa le verificam - alea sunt reci oricum la ei: cica la gat sau nasucul ca sa vedem daca le e cald sau frig.
Socrate ce ma bucur pentru tine ca ai scapt de problema cu sanii!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
inais spune:
Dragele mele scriu repejor...mananc cu o mana, cu cealata scriu! Cu un ochi ma uit la Iasmi, cu unul la laptop.
In primul rand multumim pentru felicitari (o sa apuc candva sa citesc din urma si sa va nominalizez pe toate).
In al doilea rand poate pune cineva o liniuta intre Ana si Maria
Numele ei este Iasmina Ana-Maria.
In al treilea rand...PLUTESC, SUNT CEA MAI FERICITA FEMEIE DIN LUME!! Nu mi-am revenit inca din "soc"...ma uit la ea: O ADOR, o IUBESC mai mult decat pot descrie toate cuvintele din lumea asta! Este efectiv sufletul nostru!
Plang de fericire, ridic ochii spre cer si-i multumesc lui Dumnezeu pentru ce comoara ne-a dat!
Am citit ce ati scris dupa ce am anuntat eu ca plec la spital...am citit anuntul nasterii ei...plangeam si plang in continuare si acum cand scriu. Lacrimi de fericire...asta ii doresc si puiului meu, sa planga in viata doar de fericire!
O sa ma adun curand sper sa scriu povestea nasterii, o nastere ca-n filme...mai usoara! Practic am avut contractii grele aprox 45 de minute si din 4 push-uri a iesit comoara! Nimeni nu se astepta, toata lumea a fost socata, doctorul cel mai tare. De epidurala nici nu a mai fost cazul...am trecut super rapid prin toate etapele si finalul a fost oarecum suportabil...revin cu detalii.
O problema tot am avut si eu: am facut furia laptelui! Dar urat, urat! O sa povestesc si despre asta, poate mai invata cineva din experienta mea...! Pe scurt, tineti-va copilul la san cat mai devreme si stimulati-l sa suga, nu va jucati cu el bucurandu-va ca e linistit sau doarme.
La mine totul s-a intamplat pt ca bb nu a stat cu mine, aveam program de alaptat si cand il primeam el era gata satul cu lapte praf! Niste nenorocite alea de la neonato...si mai nenoricite ca nu m-au atentionat de pericol si tot asa!
Am trecut peste furie, a venit in sfarsit lapticul...m-am luptat enorm pentru asta. Sunt nedormita de sambata seara (duminica ne-am externat), m-am muls continuu sa nu pierd laptele, dar acum a venit!
Momentan atat scriu! O sa pun si poze cu Iasmina...curand!
Va pe toate, nasteri usoare celor care urmeaza si felicitari proaspetelor mamici!
special pentru Lorich si bebe Robert! Bine ai venit pe lume, Robert!
Ina
mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati
MissParker spune:
Cleo, andora, ca tot vorbiti de munte si excursii... si noi aseara discutam despre un posibil concediu prin septembrie, macar vreo 10 zile in Austria, la aer curat... Mutti are o casa acolo, va pun doar o poza ca sa admirati privelistea de pe balconul ei (cu muntele de 3000m in fata), ca mai mult nici nu e nevoie: Sautens cu Acherkogl...
Ne gandeam ca bebe David va avea 3 luni, deci numai bine speram ca va fi depasit perioada cu colicii pana atunci (si poate are chiar noroc si nu va avea deloc - de sperat e voie sa speram ) si apoi ce facem acasa putem face si acolo, alaptat, spalat etc. Ne luam ustensilele cu noi, au si aia supermarket-uri pline cu tot ce ne trebuie pentru bebe, de culcat il putem culca in carut, ca nici nu-i trebuie mai mult loc... iar noi ne vom simti mult mai bine la aer curat, printre munti, va putea si Bogdan sa faca niste excursii prin imprejurimi si sa mai cucereasca ceva varfuri... nemaivorbind de odihna pentru el, saracul, care practic nu a avut parte de nici o vacanta anul asta si il simt ca innebuneste de stres...
Oricum, astea sunt doar visuri deocamdata, vom vedea cand va sosi "maiestatea sa", cum il numeste Bogdan
Felicia 38+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)
fecian spune:
Buna burtici si mamici
mi-am culcat pufarina-mufarina . sunt foarte fericita. Ca de vreo 2 zile era mufat continuu la tzitzi, ziceai ca acum e foametea foametei. Uooff, macar daca papa mai serios, dar el tragea o data de doua ori, se culca satisfacut pe o ureche si in 10 minute se trezea hamesit. Azi vad ca e ceva mai bine. Sa nu il deochi, puiul lu mama.
Sunt tare mandra de ursuletz ca atunci cand il schimb scoate niste chitzaituri superbe. Noi pe peretele mesei de infasat am pus niste animalutze(vacutza, porcusor, magarus)..cand le vede sta numai cu ochii la ele si trage niste chitzaituri ca si cum ar fi vorbit cu ele. Asa schimbatul devine o placere..chiar pot sa ma ocup pe indelete de funduletz, nu mai trebuie sa am nici un tempo. e prea ocupat sa vb cu prietenii lui.
Ancaurn nastere usoara si bebic sanatos si mancacios..nu ca altii puturosi.
Socrate...imi pare tare rau sa aud ca treci prin asa ceva. Insa e bine ca bebe papa. Asta e foarte bine. Pe al meu trebuie sa il chinui sa pape, si se satura doar de la un san. E chin mare la noi cu mancatul. Atata timp cat bebe al tau papa si san e totul ok. Eu asa cred.Bafta multa in continuare.
Cleo ti-am vazut papusa...Seamana cu tine, cel putin la guritza si la ochisori.. E o superba bucalata ta. Eu cand ma uit la schija al meu nici nu stiu ce sa mai fac. I-as pompa papica, sa vad ca pune carne pe el.(nu ma lasa taica-su).
MissParker pot sa iti spun ca eu am baut si ceai de frunza de zmeur, am mers kilometri pe jos(chiar la ultimele intalniri la medic am mers pe jos de la mine acasa pana la spital..si sunt cativa kilometri de mers) si tot nu a avut nici un efect...contractii din belsug insa dilatatie zero; chiar si dupa inducere la 12 ore de travaliu aveam contractii kilometrice si dilatatie zero...nu vreau sa te sperii, insa nu iti pune prea multe sperantze ca vei naste mai devreme de termen,mai ales daca colul e ok. Iti spun din proprie expeientza. Eu sper sa fie altfel la tine si sa poti naste asa cum vrei tu , fara complicatii si mai ales cand vrei tu
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Simplicity is the key to excellency
andora spune:
Am mai intrat un minutelaici sa o pup pe INAIS - m-a impresionat rau-rau, sa va traiasca printesa si sa va faca mereu fericiti ca acum
Miss tu asa m-ai ofticat cu minunatia aceea de munti... daca nu-l duceti pe David in sept acolo aveti de-a face cu mine... Io acum ma droghez cu niste cantece de munte, sunt la capitolul Fagaras
Mihaser asa o sa fie si la noi, cu buni in concediu la mare nitel de prin iulie si apoi Dumnezeu cu mila
Felicia bravo dom'le pentru ursuletul chitaitor si mai ales mancacios... o fi-nteles mai bine treaba cu suptul, Vroiam sa te intreb, tu ai scris povestea nasterii? Cami s-afacut pielea de gaina cu 12 ore travaliu la inducere.... aveai colul deschis macar?
Pupaciuni, incerc tactica cu mersu; pe jos,cand vin sper sa ofelicit pe Ancaurn
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa