Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Cleo superba e fata ta cu falcutele ei cu tot. Ne pare rau ca am ratat dar sunt sigura ca va gasim zilele astea. Am avut si noi intalnire cu surioara, asta e, e important sa cunoastem familia. Am fost draguti nu am scuipat-o cu lapte, ca pe mami am facut-o totuna pe ziua de azi.

Ma frustrez de fiecare data cand vad ca mie imi curge laptele si putoarea asta mica mananca biberon. Eu il tin si 30 de minute si nu doarme nici 10 asa ca e clar. Asta e in fine eu ca Fulga pompez si ce nu suge de la san mananca din biberon.

Iulia bine ai venit acasa .Deci au inceput problemutele de mamica, deh unde sunt vremurile frumoase cand singura noastra problema era ce sa mai mancam. Iubita, baiatul meu a facut icter in spital. L-au pus sub lampa si la pranz nu mai avea nimic. A doua zi am venit acasa si nu mai era galben deloc. Dar am auzit si eu ce ti-a zis si CLeo ca trece de la sine in timp. Daca v-au dat drumul acasa inseamna ca e bine si nu tb sa iti faci griji. Asteptam detalii legate de nastere. Cu lapticul cum stai? Iti tin pumnii sa fie totul ok.

Sambata ma duc la control la ginecolog. Nu am vazut daca mi-ati raspuns legat de ac. pb. A mai fost cineva? Ce se intampla la acest control? Avem voie sa reluam relatiile conjugale au ba?

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Am si eu o rugaminte. Vreau si eu sa postez poze cu bebe si sa vad pozele voastre pe contul comun. Dar am nevoie de ghidare si parole. Puteti sa ma ajutati?

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata!

in primul rand, vreau sa-i multumesc lui Esme pentru info ref la puseurile de crestere, Bietul de el, si tocami la 3 sapt am fost la dr si pediatra mi-a spus sa nu-i dau papa la interval mai mic de 2 ore!Si mi-a plans dupa san...

Am vazut pozele Msbb, Mara in rochita, duuuulci.Am vazut si pozele lui Raducu, extended version.O incantare.

Lorich, Iulia, Lily, bine ati revenit!Va asteptam la povesti! Acomodare cat mai rapida cu bb!

Miss, Nicole, imi pare rau ca aveti streptoc. B. Va raspund eu pana sa apuce sis sa intre, da, au luat amandoi antibiotic dupa nastere.Va da ea detalii.

Nicole, parca tu ziceai de rest Tezal, unde e, cat e menu-ul?
Alysh, rest de care spui la hotelul Viilor unde e si, la fel, cat e menu-ul..
Nici noi nu vrem de lux, vrem ceva rezonabil si dragut.
Si fac intai o cercetare pe net.
Socrate, activeaza-ti mesgeria privata, ca-ti trimit eu parola pt picassa

Fetele, cum faceti proba suptului, pur si simplu, muls in loc de supt?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa.
Si o sa taie greatsa.

Deci proba suptului: pui copilu pe cantar. Iese o cifra. Pui la san, si iese alta cifra. Faci diferentsa.
Avantajul la proba suptului: pui copilu imbracat, cu pampers, cu tot; desi cantaresti si hainutse, si ce face el in pampers in timpul hranirii, diferentsa iti arata CLAR numai ce trage el.
La mine a fo edificator: sa stiu cand a mancat bine, cand nu, acum simt si dupa cum relaxeaza sanul, si pot evalua situatia si fara cantar. Daca nu sunt multumita cat a tras, il pun la ragaiit, ne plimbam, vorbim, schimbam scutec, si dupa 15 min mai trage ceva acolo. Si desi am cantar de 9 zile, pot sa va zic ca a luat in aste 9 zile 350 gr. E ceva, nu? Dar am insistat si io la mesele mai slabe...ca deseori manca un pic, eram multumita ca a mancat, apoi adormea, in stilul ei de potoroshica.

Reallaura, mai e o chestie cu mancatu la 2 ore. Daca mananaca mai des, exista riscu sa aiba inca laptiku vechi in stomac, nedigerat, si sa verse tot. Noi am patit-o..si incercam sa ii dau la 1.5 ore. A functionat, nu a mai varsat deloc (de fapt, pana acum a varsat de 3 ori, atat). Acum, nu sunt reguli, tu tre sa vezi singurica ce ii place& convine si ce nu. asha ca ... incearca si tu diferite variante, fiecare aici ne dam cu parerea din experientsa noastra, cu e a mers, cu ce nu..etc. Fiecare copil e unic, si nu exista reguli unanim valabile. Si mai conteaza ceva: confortul mamei.

Socrate, hai afara!!! Cam bate vantul...dar nu e f. rau.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by cleo78

niatsa.
Si o sa taie greatsa.

Deci proba suptului: pui copilu pe cantar. Iese o cifra. Pui la san, si iese alta cifra. Faci diferentsa.
Avantajul la proba suptului: pui copilu imbracat, cu pampers, cu tot; desi cantaresti si hainutse, si ce face el in pampers in timpul hranirii, diferentsa iti arata CLAR numai ce trage el.
La mine a fo edificator: sa stiu cand a mancat bine, cand nu, acum simt si dupa cum relaxeaza sanul, si pot evalua situatia si fara cantar. Daca nu sunt multumita cat a tras, il pun la ragaiit, ne plimbam, vorbim, schimbam scutec, si dupa 15 min mai trage ceva acolo. Si desi am cantar de 9 zile, pot sa va zic ca a luat in aste 9 zile 350 gr. E ceva, nu? Dar am insistat si io la mesele mai slabe...ca deseori manca un pic, eram multumita ca a mancat, apoi adormea, in stilul ei de potoroshica.

Socrate, hai afara!!! Cam bate vantul...dar nu e rau.

povestea nashterii

Aha! Merci Cleo. Nu am cantar, asa ca
si ce dc e vant, cand vin ploile, ce facem.
apropos, punem caciulita azi?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata dragutzelor..
Sis, am impresia ca Socrate era cu Tezaalul
Iulia, Lorich, bine ati revenit fetele, acomodare cit mai rapida.
Cleo, MsBB, niste papusele de bbi aveti, sa nu-i deochiem
Nicole,Miss(imi pare tare rau ca-l ai si tu) eu am luat antib in tipul sarcinii pt strept B, totusi la nastere nu mi-au bagat intravenos antib cum stiam ca se face.Au luat probe din lichid, analize lui bb si ne-au trecut pe antibiotic, amindoi augumentin. Bb 5 zile, eu 10.In tot timpul asta am alaptat, desigur
Acum as fi vrut sa-i repet lui bb proteina C...dar dr tele mi-au spus ca nu e cazul
Alyshuca, nu-s slaba am 62 de kg, si normal aveam 55-57...Dar sper in 3 sapt macar 4-5 sa mai dau jos

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by socrate

Am si eu o rugaminte. Vreau si eu sa postez poze cu bebe si sa vad pozele voastre pe contul comun. Dar am nevoie de ghidare si parole. Puteti sa ma ajutati?

Noemi, mami de Edvin Sebastian

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008

te loghezi cu user parola cunoscute (maiiunie2008 / inc*****). Faci un director nou, cu numele tau, eventual, si acolo ai optunea de incarcare poze. Si astfel ti-ai pus poze cu tine.
Ca sa vezi pozele celorlalte fete, navighezi prin folderele lor, in general si-au botezat cu numele lor.
Tati al meu a facut cont special pt Mara , imediat dupa ce am nascut.

povestea nashterii

Mergi la inceput

CACIULA?
fara. Io am o bascalie permanent in caruts. Daca mi se pare ceva, o pun fetei, ca oricum se foieshte de shi-o da jos din cap. Dar e acolo...in caruts. Plimbata.

povestea nashterii

Mergi la inceput

socrate, in 15 min am ieshit pe usha aprt. (SPER).
Fac ture pe Anton Bacalbasha, cu acelasi caruts portocaliu.

Si sa multumesc fetelor pt complimentele la adresa fifitsei mele potoroase. Ash vrea sa ii mai zic: fifitsa cu coditse, dar din pacate are o chelie pleshuva in frunte... , fata lui tati!!!
Si nu mai veniti cu propuneri, nu cautam petitori!!! (inca... )

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele...

Am vizionat pozici...superbi copilasii...si foarte pufosi....Al meu nu e asa pufosel...dar...o sa se faca el pufosel...

Noi suntem ok, gangurim de zor, ne impingem in picioruse de zici ca acuma o ia la fuga...se plimba prin patutz...eu il pun in pozitia normala si il gasesc ba de-a curmezisul, ba la 180 grd intors...mai ales cand il las pe burtica. E moartea lui sa doarma pe burtica.
Ieri am iesit afara la costumas fara manecute...si asa bine am dormit....
Azi...e mai rede..deci imbracam mai bine baiatul. Ieri cand am iesit...m-a oprit o mamica de copilas de 1.5 luni sa ma intrebe daca e gros imbracat copilul...Stiti cum era? Avea bluzitza sau body cu maneca lunga, costumas gen salopeta cu picior destul de grosutza si caciulita in cap....si dormea mititelul. Cred ca era fiert saracutul. DAr...poate asa ii placea. Nu poti sa sti.

Iulia, Lorich...bine ati venit acasa...si putere multa sa va descurcati cu puiutii.

Gata...ma duc sa incarc si eu ceva poze...sa ne mai vedeti si pe noi.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput