Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata si de la mine!

Nu, nu e gata acomodarea aseara a fost cam chin, noroc cu mama, ca simteam ca cedez, ufff... parturile si toate alea, dar am intrat dupa cafea facuta de Cleo ..miami..

Am vazut pozele cu Mara si cu Bebe Raducu, si am zis sa pun si eu primele poze facute cu domnul Bibi...
Incerc ca gasesc poze de bebe de Iulia

Pup pe toate, sper sa mai pot intra mai tarziu.

bibi Robert

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gata...am pus si noi poze aici: http://www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157604771385748&mode=together
Albumul..."Nazdravanii mei"

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lorich, e un scump bble tau...

Dordia, n-am apucat sa-ti vad pozicile, mai incerc cind ma intorc d eafara..

Puuupiii

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Neatza... Azi planuim o plimbare mai lunga cu masinuta, cum i place l bogdanel, 100 km dus 100km intors, mergem dupa verisoara lui... eu o sa conduc ca la asa drum lung nu am incredere sa conduca altcineva...Multumesc fetele pt felicitari referitor la felicitare, nu va numesc ca nu am timp, trebuie sa merg sa mananc, azi mai fac o sedinta de solar, trebuie sa facem curatenie pt maine, mergem sa vb cu nasii, si in plus drumul asta dc il facem pana la urma... dc tot insistati, pun si poze cu rochita aici cu toate ca numi place cum am iesit am fost obo, alea de la botez vor fi mult mai frumoase...pup fetele si numai bine, nu cred ca mai apuc sa in tru decat duminica sau luni... sa fiti cuminti...

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Getutza...arati super. As vrea si eu dar...probabil ca nu voi mai arata niciodata asa...dar...cine stie?

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Getutza...arati super. As vrea si eu dar...probabil ca nu voi mai arata niciodata asa...dar...cine stie?

Dordia, hmmmm, eu nu prea am aceeasi parere, mi se vede burtica, si buricul...uofff dar asta e, nu o sa vedeti mamica fara burtica...

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza. sunt cu mufitza la tzitzi. inca nu mi-au trecut durerile de cap. cleo ce repede a crescut potoroasa ta o dulceatza. eu o mai tin vreo 2 sapt in casa k e inca fragila.
gabitza un scumpic Raducul tau. sa-ti traiasca
socrate laptic am destul..am pus-o la tzitzi de cand mi-au adus-o, adia de a 3-a zi.i-am mai dat formula in spital inca o zi pana a venit laptele bine. acu, papam numa tzitzi si facem tot posibilul sa-l tinem acolo...dar am sfarcurile varza. am bube.mi-a curs si sange....acu sunt tabacite bine
vreau sa iau si eu totusi cantar ca sa fac asa un calcul cat creste. a facut cineva cererea aia catre servici in care solicita salariul ala mediu pe firma? ca vreau si eu si nu stiu sa fac. poate ma scoateti fin ceatza.

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

pozele sunt pe contul comun insa nu le-am facut publice./ trebuie sa va logati sa le vedeti.

Pozici Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

pozele sunt pe contul comun insa nu le-am facut publice./ trebuie sa va logati sa le vedeti.

Pozici Iulia

vreau si eu parola pt contul comun, pls

Poze
Nicole 39+
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Laura - nu eram eu cu restaurantul Tezaal, parca Socrate. Eu l-am vazut pe net, iar sala mai mica arata foarte bine. Imi place si locatia, Arcul de Triumf. Uite www.tezaal.ro
Noi ne gandeam ca si voi la tulip in , am fost la o nunta acolo si era destul de dragut, dar parca as prefera ceva cu terasa.
Foarte frumos este si la Palatul Mogosoaia, dar cred ca sunt ocupate toate weekendurile

Poze
Nicole 39+
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput