Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

socrate, noi am fo pana la pauza meciului. Taman bine, ca dupa ce am gatat de alaptat, am vazut ca au inceput vanturile.
Brr...sper sa nu fie urat miine. Deja m-am obisnuit sa ma plimb, zilnic, chiar si cand chiraiie bebeluna. La inceput mi se parea aiurea sa o tin in caruts, si ea sa traga scancete...acum o las asha, o mai iau in brate, o mai pun inapoi...colicile sunt colici.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

buna fetelor,

azi am fost cu bebe la munte...pun maine poze. am urcat cu el la cetatea Rasnov in marsupiu, apoi am facut mici plimbari in Poiana Brasov. A fost f frumos, bebele s-a comportat excelent, doar drumul de intoarcere in masina a fost cumplit de cald, mi-a fost teama sa dau drumu la aer conditionat si am deschis doar geamurile, la un moment dat nu mai faceam fata ca bebe n-a mai vrut sa stea in scoiica, transpirase tare de tot si l-am luat in brate si am transpirat impreuna, a fost nasol, sper sa nu raceasca. Oricum pt prima iesire a fost neasteptat de bine.
acum urla langa mine de oboseala si astept sa se faca 9 sa-i fac baitza si sa pape

Laurita, botezul il fac la restaurantul de la hotelul Viilor, unde de altfel am facut si nunta si a iesit bine. Nu e un rest de lux, dar e dragut, noua ne-a placut mult.

Felicitari Anca, pentru DRagos,m sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.

Am vazut doi baieti frumosi si scumpi de Simo, Doamne vreau si eu un fratior sau o surioara pt Vladutz. Sunt dusa cu pluta, nu????? Iar tu Simo, arati super, super, ce slaba esti.........vreau si euuuuuuuuuuuu

GAbitzam, e un dulce RAducu, sa te bucuri de el, sa fie sanatos. Tie iti doresc refacere grabnica!!!

Getutza, mi-a placut la nebunie invitatie, e originala si ff frumoasa! Felicitari!

MsBB, , ai o fetita f frumoasa, sa-ti traiasca!!!

fug ca mi-e mila de cat plange....

pupici

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Asaaaaa... Am fost si noi la doctor. Am si eu streptococul B, deci nu voi scapa de injectia obligatorie de penicilina... Asta e, printre contractii ce mai conteaza un ac in plus sau in minus... Cica iar am avut doua contractii serioasa la cardiotocograma, dar la nesimtirea mea nu am observat nimic... Hemoglobina e ok, urina e curata (s-a rentat sa beau ceaiul ala infect pt. vezica), colul e tot 0,5cm deschis DAR e mai lasat ca saptamana trecuta, semn ca bebicul apasa cu capul mai vanjos pe acolo... Ei, tot e ceva... Mi s-a recomandat in mod expres , altfel doctorul a zis ca o sa ne mai vedem in aceeasi formula si joia viitoare...

L-am vazut pe Daviducul in 3D, e un frumos si clampaneste cu gurita si exerseaza de zor respiratia si inghite lichid amniotic si scoate si limbuta, a fost o incantare... Pozele nu au fost prea reusite, nu le mai pun, ca mai e putin si-l vedem oricum live...

Dupa aceea la acupunctura mi-a bagat de data asta si cate un ac in degetul mic de la picior, cica si asta ar accelera deschiderea colului si nasterea...

iulia83, bine-ai venit si tu acasa! Asteptam cu mare, mare nerabdare relatarea nasterii (sper ca nu ai trecut prin prea multe) si cat mai multe pozute

lcazangiu, bine-ai revenit, mai aveam un pic si te dadeam pierduta Multa bafta la urmatorul control si ai incredere in mama natura, ca vom naste cu bine toate. Eu sper evident ca David al meu sa apara primul... Daca nu merge pe alte criterii, va rog lasati-ma in fata ca sunt mai baba

Andora, noi nu facem botez fiindca nu le avem deloc cu biserica si nici nu prea avem pe cine sa adunam ca sa sarbatorim; daca as aduna aici 10 oameni care sa stiu ca imi sunt dragi cu adevarat, ar fi multi – e trista realitate. Cum zicea si Getutza, multi ne-au dezamagit, cu timpul s-au filtrat „prieteniile“, s-au despartit multe drumuri, noi am devenit tot mai pretentiosi si mai selectivi (nu mai servim „prietenii“ din alea doar la bine si la distractie). Asa ca la noi aici nu se renteaza un botez in traditia romaneasca... O sa decida el cand se face mai mare daca vrea sa aiba de-a face cu religia/biserica sau nu...

MsBB, am admirat niste pozute superbe-superbe, cu o printesa care rade deja de-acum ca un star la Hollywood

esme, si mersi mult de informatiile referitoare la puseurile de crestere ale bebeilor, am bagat la tartacuta

Lilly79, las’ ca o sa-si revina scumpicuta ta, va intrati voi in ritm... E absolut normal ca bebeii sa slabeasca dupa nastere, dealtfel de aceea ei acumuleaza mai mult grasime in ultimele 2-3 saptamani de sarcina (de rezerva), asa ca dobitoacele alea de asistente nu trebuiau sa te sperie... O sa vezi ca o sa fie bine

socrate, atunci nu e de mirare ca ati avut atatea probleme de adaptare, daca 2 zile jumate l-au indopat pe bebe cu lapte praf, pai fraier e ala care-si mai face de munca la san dupa aia, nu? E perfect de inteles si esti de admirat ca ai perseverat si ca ai reusit totusi sa rezolvi mare parte din probleme. Da, cred ca o sa luam si noi un patut din ala de voiaj pt. bebe... si in loc de carut luam doar marsupiul de la Babybjörn, o sa-l care Bogdan oricum si cred ca la 3 luni e suficient de mare...

Cand postez eu mesajul (ora Germaniei) e 2-1 pt. croati in meciul cu nemtii, ma duc sa vad finalul...

V-am pupat pe toate

Felicia 38+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)

Mergi la inceput

socrate, sa vaza si baiatul tau ce a pierdut azi

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am pus pozici cu Mufitza mea pe contul comun. toate sunt facute la spital, acasa n-am avut timp sa fac.

intrebare pt fetele cu bebei ai vostrii au facut icter? a mea a facut in spital si am tinut-o la lampita o zi, dar inca e galbioara...trece repede? sa merg la medic? sau sa nu ma ingrijorez ca va trece de la sine??? plsssss

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, seamana mult cu tine

Primele zile din viata lui Raducu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia83

am pus pozici cu Mufitza mea pe contul comun. toate sunt facute la spital, acasa n-am avut timp sa fac.

intrebare pt fetele cu bebei ai vostrii au facut icter? a mea a facut in spital si am tinut-o la lampita o zi, dar inca e galbioara...trece repede? sa merg la medic? sau sa nu ma ingrijorez ca va trece de la sine??? plsssss

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

In primul rand, icterul nu e o boala.
Si apoi... trece. Nu am vazut niciun copil major, cu icter sau buricul necazut . Fiecare insa in ritmul lui. Cred ca mia toti copiii fac icter.
Deci, pt icter, se recomanda sa ii dai sa manance cat mai des, si sa nu il lasi sa adoarma la piept, si sa il scoti afara, sau pana sa ieshiti afara, poti sa il pui in fatsa geamului, dezbracat (ei, nu in pielea goala...), sa vina lumina pe el - nu soarele direct...dar la ce vremuri ploiase s-au anuntsat.... nema soare.

Si trece! nu o sa fie fatsa palida mult timp.
Noua ne-a trecut in 3 sapt, dar la ce potoroshenie suntem....

gabitzam, m-am mai uitat o data la pozele Andrei=raducu. Si am realizat ca am uitat cat de grea o fo nashterea...parca mi-ash dori si un nr2!!

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by cleo78

socrate, sa vaza si baiatul tau ce a pierdut azi

povestea nashterii

e SUPERBA MARA ACOLO, CLEO!!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Lorich si Iulia bine ati venit acasa. Vrem poze cu bebelusii scumpi.
Dolores mi-au placut rau rochitele, insa eu nu am nici o sansa sa pun asa ceva pe mine curand.
Cleo – Mara ta este asa dulce ca o mananc de falcute.
Si ce rochita are domnisoara ta… Concuram si noi la mana fetei tale.Promitem ca ne luam si noi costum cu cravata.

Poze
Nicole 39+
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Nu gasesc poze cu bebe de Iulia...

Miss- si eu am afurisitul de streptococ B. Stii ce mi-a zis dr ? Ca este bine ca a iesit la analize, k sunt multe femei care-l au si nu iese la analize.... Eu cand incep contractiile adevarate trebuie sa iau o doza dubla de amoxicilina (antibiotic) si apoi dc mai apuc la 8 ore.
Cred ca Simoncip ne poate spune mai multe despre streptococ. Il investigheaza si pe bebe apoi, nu ?

Poze
Nicole 39+
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput