Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63
Raspunsuri - Pagina 9
lalitica2000 spune:
neatza dragile mele,
felix si andreuk imi pare rau ca in loc sa vedeti II liniute voi vedeti rosu, dar trebuie sa mergeti mai departe si sa fiti pline de speranta ca luna urmatoare va fi cea norocoasa.
rocsy, ce-ti fac foliculii, s-au spart?
pup you
lali
crisarh spune:
Fetele eu dreptate, nu avem de ales decat sa fim optimiste si sa ne gandim la bine. Daca ne gandim la rau, atunci rau va veni. Merci felix pt raspuns.Inca o intrebare, marti operata, azi maine pot sa fac dus? Sa protejez zonele operate cu plasturi speciali sau nu? Am uitat sa-l intreb pe tutu si nu-l mai deranjez si azi, ca deja l-am deranjat aseara cu febra mea.pup fetele si fiti optimiste aspiranta la
felix76 spune:
Crisarh, poti sa faci dus linitita. Eu m-am deparazitat imediat ce am ajuns acasa ca miroseam a spital... Am dat pansamentele jos si m-am bagat sub dus... Dupa dus sa ai grija sa dai din nou cu betadina si sa pui plasturi cu rivanol. Eu m-am mai dat si cu crema de galbenele...
Pup sa treaca repede si sa nu ramana cicatrici!
Felix
aerlilian spune:
Fete dragi,astazi,in z23,am avut curajul sa fac un test si este negativ.Ma gandesc ca daca era sa fie,se vedea,mai ales ca ovulatia a fost pe 01.06.Asa ca...si eu pic in deprimare si astept sa vad rosu.Probabil va intarzia putin de la utrogestan...Mi-e tare greu...eu probabil nu voi mai face monitorizare luna asta pt ca pe 23 plec in concediu.Nici nu stiu ce sa mai zic...sunt cu nodul in gat...Si eu am momente in care cred ca nu voi vedea niciodata doua liniute...
Crisa,durerea in umar este normala,gazul introdus apasa pe un anume nerv care da durere in umar.Eu am fost avertizata inainte de interventie in legatura cu aceasta durere.Dupa cum vezi...nu e tocmai comod sa prestezi imediat dupa...
vally spune:
saluti tutunici' !
Crisarh : felix zise bine!
tutunici nu va pierdeti optimismul !
vreti sa schimbam titlul subiectului?
trebuie sa avem muuulllltttaaaaaa rabdare in aceasta lupta ca sa izbandim !
unde sunt povestirile alea haioase de ieri?
pupi'
http://tt.lilypie.com/jYzep2.png
georgia_c spune:
aoleooooo nu ma aruncati de pe pervaz.. nu ma bagati in butoi , ca si-asa am mult de treaba si merge fufu cu hopuri , ma mai si contrez cu sotulica pe politichie si uite asa mi se strica mantocaria
pei , sa o luam usor , daca sunteti sanatoase , tinerele , caci nu crezi io ca sunteti multe mai mari ca mine , io am 33 , inca , dar o sa-i faci io si pe aia 34 cat de curand ...
so , reluan , frumusele , tinerele , pei cum sa nu ramaneti ..cel mai important e ca voi, adica noi, sa credem , ca o sa vina bb.. io sincer fac "terapie" de incredere ...plus ca sunt femei care incearca ani , nu 1 , 2 , 10 ani , cate 2,3-10 (io chiar cunosc caz) FIV-uri , si tot nu se lasa ...
si mie imi vine , cateodata pe la ficat , o amaraciune de-aia de ma tine cateva zile ...dar si cand ma lasa , ar o iau cu visele...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
crisarh spune:
aerlilian, fetelor ! multi, multe cunsotinte, care au pierdut sau nu sarcini, mi-au spus ca trebuie sa ma detasez de obsesia ca trebuie sa vina bb-le, de obsesia ca in fiecare luna sa facem teste, ca pana la urma, eu una recunosc ca a devenit ca o obsesie. hai sa speram, sa fim optimiste ca bb va veni cand va vrea el sau DD. Sa incercam sa lasam obsesia asta deoparte si va veni si la noi unu mic in burtik.Stiu ca dezamagirea e ffff mare cand vin uratii, dar aceasta dezamagire trebuie sa tina o ora doua, maxim ziua respectiva, apoi sa reveniti la normal. Va veni si la noi, acum sau mai tarziu, dar va veni.Aerlilian, mergi in concediu, distreaza-te, uita de bb, presteaza cu sotul din dragoste, nu pt bb, si cine stie. Poate vine. Daca nu va fi luna asta va fi intr-o luna.Si noi plecam in concediu pe 7 iul, cam in a 10a zi de la cm pica, nu mai ajung nici la monitorizari, dar abia astept sa ma relaxez, vom presta, si poate poate .... daca nu, poate lunile urmatoare. Recunosc ca si eu am obosit in fiecare luna ma rog sa nu mai vina uratii, dar ei tot au venit, probabil inconstient producem infertilitatea.hai, fiti optimiste si vesele, doar o ora doua dezamagite ca au venit rusii, apoi veselie. stiu ca e greu, dar optimismul face bine.va pupaspiranta la
felix76 spune:
Crisarh, asa imi place de tine, sa fii optimista. Pana la urma trebuie sa ne mai iubin cu sotii si fara sa ne gandim ca iese sau nu cu ochiori! Vacanta frumoasa sa aveti!
Sorelaaaa, ma omori! Ma tavalesc pe jos de ras! Daca cumva intri in butoi, vin io cu muschii dupe tine si il iau si pe nenea din Neandertal cu ciomeaga sa ma ajute sa te scot mai repede. Simt cum pulseaza muschii mei! Se mai inscrie cineva la butoi, intreb ca sa-mi recalculez doza de stimulent muscular, nu de alta...Aerlilian, vezi ca te iau si pe tine in calcul imediat!!!
Magdita, scolareata! 10 ai primit, da?
Pooop fetili! Vedeti ca se anunta la meteo vreme de numarat bani si facut copchii! Bani stiti cati aveti, mai ramane partea ailalta!
Andreuk spune:
Fetele, ma incurajati ca de obicei.Nu stiu ce m-as face fara voi, Lasa ca maine o sa fiu iar fresh, vedeti voi...
aerlilian spune:
Cum sa uit de bb cand numai la asta ma gandesc?La fiecare contact sexual zic"Da,Doamne,sa fie acum!".E prioritatea nr 1 in viata mea acum si nu ma pot gandi la altceva...Si asa imi reprosez ca m-a preocupat prea mult cariera si am ajuns la 35 de ani sa ma chinui in halul asta pt a face un copil...Cum sa fac sa nu ma mai gandesc,invatati-ma voi!!!