Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Buna dimineata fetele!
Felix buna cafeluta!

Fetele...stiu ca s-a mai intrebat dar nu am timp sa caut in urma,la cat timp se elimina pregnylul din organism ca m-as risca cu un test maine ,poimaine.
Am 10 zile de la inseminare,sunt ziua 21 asa ca poate,poate..(eu am ciclul de 24-25 zile)

Va pup pe toate,bafta multa, si va astept la mare poate o punem de o intalneala pe plaja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Andreuk, si io vad rosu da nu ma panichez! Hai fii fata cu capu pe umeri! Se poate? Vine ea si vremea noastra! La mine merge sloganu ala: "Luna noua speranta noua!" Sper sa mearga si la tine! Hai sus din butoi ca m-am apucat de l-arginina si imi simt pectoralii cum cresc! Iau ciomagu si vin dupa tine urgent!!!

Georgia, io sunt sigura ca vine ea si vremea noastra! Asa, ca sa par insitenta, te-ai programat la ope??? Si inca ceva...ai apucat sa vezi cd-ul?

Poop,

Felix

PS: Rocsy, te asteptam cu inseminarea facuta astazi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Andreuka - imi pare asa de rau ... ca as vrea sa te tin putin in brate ... macar virtual.
eleny79- sigur ti-as spune sa ai putina rabdare, macar inca 2 zile, pt. ca din cate stiu eu pregnyl-ul e eliminat diferit de fiecare organism... si decat sa-ti faci sperante desarte, mai bine putina rabdare. Eu nu am avut niciodata curaj sa-mi fac test in lunile cu pregnyl pt. ca nu as fi suportat sa vad 2 liniute si apoi sa vad rosu. Mai bine sa te gandesti ca nu e concludent ce vezi acum...

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Pregnylul, in general, se elimina cam 1000UI/zi dar eu una am patit-o, mi-a iesit test de sarcina pozitiv dupa 14 zile de la pregnyl... Fiecare organism are metabolismul lui! Poti sa incerci da cu o conditie: sa ne anunti si pe noi!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Andreuk Felix
Eleny, cred ca pregnylul se elimina cam in 10 zile (depinde cate unitati ai facut). Eu am facut acum 2 luni pregnyl si cu cateva zile inaintea CM mi-am facut un test si nu mi-a iesit pozitiv .
Oare voi avea si eu vreodata un test pozitiv? Azi sunt un pic negativista dar trebuie sa imi revin caci apare Felix cu bata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreuk spune:

Ma bate un gand........
Sa iau anticonceptionale....
Eu am probleme cu pilozitatea si am si ceva kg in plus.Ma gandesc ca e hormonal din moment ce Tutu a zis ca aparatul genital e super ok si la mine si la sot.
Analize hormonale am facut si in z2,14,21, au iesit bunicele doar progesteronul mic(in limite, dar la limita inferioara). La fel si TSH.Ma gandesc sa ma duc la un endocrinolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

felix76 - draga, se pare ca tu nu esti doar o luptatoare ci de-a dreptul o invingatoare, si mult te admir pt. asta. Cum poti fi tu asa de optimista si sa mai oferi si incurajari cand abia ce ai vazut rosu...si s-a spulberat o speranta... e o calitate de adevarat invingator. Cred ca fetele de aici sunt foarte mandre ca te au. Si mai cred ca la o persoana cu asemenea calitati, izbanda e aproape garantata!!!
andreuka ce scrii tu despre analize seamana a PCOS (mai ales cu pilozitatea mare si progesteronul mic). Si eu sunt o fata PCOS, insa in acest sindrom nu prea e recomandat sa iei AC, pt. ca e o solutie doar temporara, si cand stopezi AC toate simptomele revin uneori si mai puternic. Fetele de la PCOS spun ca metforminul le mai regleaza... si solutia cea mai buna cred ca tot un endocrinolog ti-o da... Eu pt. pilozitate am luat un an si ceva spironolactona. Intr-adevar blocheaza sinteza de testosteron dar am inteles ca nu e bun daca vrei sa ramai gravi. Multa bafta!!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Va salut si eu fetelor!Mi-am revenit si eu dupa laparo abia azi. Am avut ceva probleme de la anestezic, ieri abia ma tineam pe picioare. In fine azi ma simt nitel mai bine.M-a tinut tutu nemancata marti pana la ora 8 seara cand m-a bagat la operatie, peste noapte am ramas la spital. Miercuri, din pct de vedere al operatiei eram bine, mergeam, din pct. de vedere al fierii/ficatului eram vraiste, orice bagam in gura varsam. Asa ca ieri, joi, desi am reusit sa pap ceva nu puteam sa stau in fund pe pat, numai intinsa. Am avut si inca mai am o durere foarte puternica in umarul drept, ca un junghi, a mai avut cineva asa ceva? Stiti cumva din ce cauza? Si ieri am facut nitica febra, un 37.4. Voi ati patit asa ca mine? Sa fi fost de la fiere? Cu tutu am comunicat doar prin mesaje, mi-a zis sa iau doar algocalmin pt febra.Azi sunt mai bine, pot sa stau in picioare si ma plimb prin casa, plimb operatia ca asa e bine.Ca rezultat dupa laparo, nu mi-a gasit nimic, asa mi-a zis. Miercuri merg sa imi scoata firele si m-a chemat inca o data cu spermograma sotului ( care e "beton " si ea) sa vedem de ce nu se prinde de un bb mic.mai cunoasteti persoane si ea si el fara probleme si cu toate astea sa nu vina bb? O fi stresul din capul nostru? Va pup. sanate si fiti optimiste, va veni si bb si pe strada noastra.aspiranta la

Mergi la inceput

Anadomnica, multumesc, esti draguta! Am invatat, in timp ce-i drept, ca trebuie sa fiu optimista si sa gandesc pozitiv. Se invata cu greu lucrul asta dar pana la urma am reusit!

Fetele mele, de ce va ganditi sa luati AC? Mai bine margeti voi la un homeopat sau la un plafar si incercati naturistele! Natura ne-a lasat la indemana tratamente eficiente 100%!

Va pove mai demult, inainte de ciclu cu 2 saptamani, ca ma dureau ingrozitor sanii. Chiar si cand luam AC si se spune ca astea calmeaza aceste dureri, ma dureau la fel de tare. In doar doua luni de mladite de zmeur si coacaz negru, cumparate de la plafar si produse de hofigal, nu m-au mai durut decat foarte, dar foarte, putin!!! Sper ca luna viitoare sa nu ma mai doara DELOC si sunt convinsa ca asa se va intampla!

Va pupicesc si sper sa luati cea mai buna decizie!

Felix

Mergi la inceput

Crisarh, ma bucur foarte mult ca ai diagnostic beton! O sa vezi, acum ca ti-a umblat Tutu la instalatie, va apare si bebe!
Junghiul e de la gazul pe care ti l-a introdus in burtica, stai linistita ca trece in cateva zile. Io n-am patit-o dar am citit ca de aia apare...

Poop,

Felix

Mergi la inceput