Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63
Raspunsuri - Pagina 7
lalitica2000 spune:
salut dragi fete,
azi sunt tare ocupata cu o vizita de afara asa ca am intrat doar sa va spun ca ma gandesc la voi si sa le transmit toate gandurile bune lui rocsy, felix si andreuk pe care le asteptam cu vesti bune maine.
pup you all si mai vb maine
vally spune:
am gasit ceva interesant; sper sa va placa:
Succes vs realizare
Dintr-o stare de nervozitate maxima nejustificata careia ii cautam scuze puerile si care putea fi urmata de actiuni irationale, m-am linistit subit printr-o simpla privire. Succesul nu e acelasi lucru cu realizarea. Succesul poate fi un moment temporar, un castig capatat peste noapte dar nevalorificat prin munca si pasiune. Realizarea presupune implinirea obiectivelor potrivit viselor tale pe care le-ai organizat in prioritati. Simpla delegare a principiilor de baza care sa caracterizeze o perioada a vietii tale te poate duce catre realizare. Realizarea inseamna sa fi impacat cu tine, cu ceea ce faci, cu ceea ce te reprezinta, cu relatiile pe care le ai, cu parintii, cu partenerul, cu oamenii de la locul de munca. Una fara alta nu se poate.
Viata personala, familia, partenerul sunt baza afectiva, motorul care iti asigura benzina pentru drumul pe care il ai de parcurs ca sa-ti indeplinesti cariera, visul tau personal. In calea pe care o alegi trebuie sa stii ca ai nevoie sa te hranesti cu dragostea celor din jur; fara prezenta si suportul lor e greu sa te zbati in aceasta lume. Tu esti un om, o complexitate. Omul nu poate trai doar prin munca sau doar printr-o relatie acaparatoare. Lucrurile trebuie imbinate, ai nevoie de echilibru. Ai nevoie sa-ti construiesti viata cu oameni dragi, cu oameni care te sustin pentru ceea ce esti. Cand unul dintre domeniile vietii tale deraieaza, scartaie, efectul sau se resimte in toate celelalte domenii. De exemplu, cand acasa ai probleme, treci printr-un divort sau copilul tau are probleme de sanatate, ceea ce se intampla cu tine te afecteaza si in latura profesionala. Lucrurile se leaga intre ele ca genele de ADN. La munca nu vei mai da acelasi randament pentru ca esti om, te afecteaza. Si atunci cand cazi in latura emotionala iti dai seama ca nu mai poti face fata si ca tot ce e mai important si ce te impaca este mediul afectiv. Iti dai seama cat de important e sa fii sanatos, sa ai o relatie echilibrata, sa profiti de lucrurile frumoase ale vietii, sa alergi, sa mananci inghetata pe malul marii.
Toate evenimentele din viata ta depind de alegerile pe care le faci in fiecare zi. Realizarea inseamna sa stii sa-ti ordonezi prioritatile in care sa intre toate laturile vietii tale. Sa te bucuri cand mergi acasa, sa te vezi cu omul tau, sa iesi cu prietenii, te impulsioneaza si iti dau putere sa crezi in visele tale, sa le poti realiza cu munca si pasiune. Omul inseamna spirit, minte, corp. Cauta si gaseste ceea ce te satisface, ce te face sa te simti tu insati ca femeie, iubita, mama, femeie de cariera. Important e sa-ti dai seama la timp de ce ai nevoie, sa constientizezi cand iti lipseste si sa te opresti sa ai grija de tine, sa-ti acorzi mai multa atentie. Sa fii precum iti doresti sa fii, sa fii impacat cu trecutul, prezentul si viitorul tau, sa te bucuri de ceea ce ai cladit impreuna cu familia ta, aceasta este realizarea.
http://tt.lilypie.com/jYzep2.png
aerlilian spune:
Felix ,draga mea,iti dai seama cat sper eu sa fie asa...Deocamdata maine este z23 si la un ciclu scurt ca al meu,cred ca maine ar putea sa fie relevant un test de sarcina...Dar mi-e tare frica de dezamagire!
felix76 spune:
Neata fete dragi!
Va astept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, lapte cu cereale si prajiturele!
Poop,
Felix
felix76 spune:
Valy, frumoase cuvinte! Mi-au mers la suflet! Conteaza foarte mult sa iti dai seama ce iti doresti intr-adevar si sa impletesti viata profesionala cu cea de familie!
Aerlilian, eu cred ca poti face test, astept cu nerabdare rezultatul!
Andreuk, tuuuu??? Vezi dublu????
Mada, sa ai vreme buna si sa vii bronzata! Iei si pisicul la mare???
Rocsy, eu sper sa se sparga azi si sa ne dai vesti buuneeee!
Magdita, iti doresc succes la exemen!
Despre mine, ce sa va spun, vesti bune nu prea am. Aseara am fost invadata de rusi dar nu-i nimic, o voi lua de la capat cu optimism! Un nou inceput, o noua speranta!
Lali, Georgia, Eleny, Anadomnica, Crisarh (pe unde umbli de nu ne mai dai vesti?), Tamy poop toate fetele, fara exceptiuni!
Felix
georgia_c spune:
m'neata .... sunt fleasca de oboseala ... grea saptamana
felixica , au venit pana la urma uratii sau ?... test ai mai facut?
o zi faina sa aveti
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Georgia, au venit pana la urma, testul n-a avut rost sa il mai consum! Il pastrez pentru luna asta...
Ma bucur ca nu am avut intarziere si ca fluxul este normal, nu ca atunci cand am facut stimulare cu clomifen. Iti dai seama, m-am bucurat si ca ma doare putin burta ca de la clomifen disparusera pana si durerile!
O iau de la capat din nou!
Pooop,
Felix
georgia_c spune:
lasa micuta , ca se duce si mama mare , adica io , la operatie , si sa vezi tu de n-o iesi pana la urma pasenta ... mai un betigas de-ala de la tutu , mai un namol naturist ... multtt fufu si vine el si bb .. sigur vine
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Andreuk spune:
Felix, nu vad dublu, vad ROSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!
Nu mai rezist...Nu ma mai duc la nici un doctor, nu ma mai gadesc la bb si gata...sunt deprimata si nervoasa